Ethereum tilbake i prisoppdagelse når ETH nærmer seg $5K

Verdens nest største kryptovaluta krysset $4700-merket etter Bitcoins rally.

Ethereum blockchains opprinnelige eiendel, Ether ( ETH ), nådde en ny rekordhøyde den 8. november, støttet av et rally over de beste kryptovalutaene i forkant av en viktig inflasjonsrapport i USA denne uken.

ETHs pris steg med 3,30 % de siste 24 timene til $4 770 for første gang i historien da Bitcoin ( BTC ) tok tilbake $66 000 , noe som viser den sterke positive korrelasjonen mellom de to digitale eiendelene.

Korrelasjonstabell for kryptovaluta (basert på data samlet inn de siste 24 timene). Kilde: Crypto Watch

Inflasjonspresset vender tilbake

Wall Street-økonomer ventet at den amerikanske konsumprisindeksen skulle stige til 5,8 % i oktober foran Bureau of Labor Statistics sin inflasjonsrapport onsdag. Det ville logget et steg opp fra 5,4 % tempo registrert i september, det høyeste siden 1990.

I tillegg antydet konsensusprognoser observert av Bloomberg at de amerikanske konsumprisene steg 0,6 % mellom september og oktober, opp fra 0,4 % mellom august og september.

Amerikansk overskriftsinflasjon. Kilde: Bloomberg, Bureau of Labor Statistics

De siste inflasjonstallene kom etter Federal Reserves politikkmøte forrige uke. Den amerikanske sentralbanken bestemte seg for å avvikle sitt kjøpsprogram for 120 milliarder dollar i måneden for å temme de vedvarende stigende forbrukerprisene og bringe dem ned til det tiltenkte målet på 2 %.

Men Fed-tjenestemenn holdt fast ved sitt langsiktige syn på at inflasjonen er " forbigående " i naturen, og bestemte seg til slutt for å holde referanserentene nær null. Det holdt Bitcoins generelle bullish momentum intakt, gitt dens høye avkastning i perioden med ua-lave renter og massive obligasjonskjøp.

ETH pris teknisk

Ethers tekniske egenskaper støttet et oppsideutsikt, med kurstrenden som så en oppkjøring mot den rådende stigende kanalens motstandstrendlinje – nær $4800–$5000-området – som vist i diagrammet nedenfor.

ETH/USD daglig prisdiagram med stigende kanaloppsett. Kilde: TradingView

I tillegg flyttet det pågående bull flag breakout-oppsettet også Ethers fortjenestemål til nær $4800.

Bernhard Rzymelka, administrerende direktør for globale markeder i Goldman Sachs, forventer at Ether vil ha nådd 8000 dollar innen desember 2021 hvis tokenet fortsetter å følge inflasjonsforventningene.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør utføre din egen forskning når du tar en beslutning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *