Etter det største bitcoin-kuppet i historien, sier Sør-Afrika at det ikke vil regulere sektoren

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Etter sammenbruddet av Africrypt, en megling av to sørafrikanske brødre som forsvant med mer enn 3,6 milliarder dollar i bitcoin, Financial Sector Conduct Authority (FSCA) rapporterte om manglende jurisdiksjon over kryptokurver. Selv om regulatoren sier at den "fortsetter å undersøke klager" mot kryptokurrency-investeringsselskapet, innrømmer den at den bare "fant bevis på kryptoaktive transaksjoner".

<h2 data-lazy-src=

“Mange av disse enhetene (som vi refererer til som mellommenn) har ofte ikke hovedkontor i Sør-Afrika eller har liten sikkerhet for å beskytte den kryptoaktive som blir anskaffet av publikum og i teorien holdt på vegne av kunden. Ofte er imidlertid disse mellomleddene bare falske operatører. ”

Mens regulatoren innrømmer at Sør-Afrikas kryptoaktive industri har en rekke aktører som tilbyr en legitim tjeneste, oppfordrer den investorer til å være årvåken da det er "et stort antall skruppelløse aktører i denne sektoren." Et stort konkret eksempel på dette.

Africrypt debunks MTI som den største bitcoin-svindelen i historien

I sin uttalelse sier FSCA – som er i ferd med å vurdere å erklære kryptoaktive eiendeler som et finansielt produkt – at den "vil fortsette å oppdatere publikum ettersom mer informasjon blir tilgjengelig om Africrypt". Uttalelsen oppfordrer også investorer til å "alltid verifisere at en enhet eller person er registrert i FSCA for å tilby finansielle rådgivningstjenester og mellommenn." På samme måte som Mirror Trading International (MTI), som Chainalysis ble rangert som den største bitcoin-svindelen i 2020, kollapset etter at styremedlemmene forsvant med investorfond. I likhet med MTI ble Afrikrypts død forut for et brudd og påfølgende frysing av uttak en gang i april 2021. På den tiden fortalte Africrypt-direktører, Ameer Cajee og broren Raees Cajee, investorene at bruddet hadde begått “kundekontoer, porteføljer og oss ”. Imidlertid, i påvente av mulige juridiske utfordringer, advarte styremedlemmer klienter mot å følge den juridiske veien, da dette ville "forsinke gjenopprettingsprosessen". Siden kunngjøringen om hackingen har Cajee-brødrene forsvunnet, og lokale medier spekulerer i at de flyktet til Storbritannia.Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin-selger får 5 år i fengsel i USA for ikke å ha lisens

Subscribe US Now