Etter oppdateringen går til angrep og Bitcoin trekker seg tilbake 10 % på én dag – Markedssammendrag

Bitcoin faller tilbake

Denne tirsdagen (16) trekker Bitcoin (BTC) seg nesten 10 % tilbake på én dag til minimum 10 dager til omtrent 60 000 USD. De fleste altcoins led enda mer.

Etter nettverksoppdateringen, som ble implementert, angriper bjørnene igjen. Sjekk også ut dagens markedssammendrag SECs bekymring for "svindel og manipulerende praksis" i kryptovalutamarkedene.

Bitcoin retreater i henhold til CoinGoLive
Kryptovalutarangering – CoinGoLive.com.br

Bitcoin trekker seg tilbake

I løpet av helgen så flyttingen opp til $66 000 betydelig lovende ut for den største kryptovalutaen på markedet. Den bedringa var imidlertid kortvarig.

I de første dagene etter den etterlengtede Taproot softforken, som vil gjøre Bitcoin mer privat, sikker og skalerbar, handles kryptovaluta under USD 60 000 – R$ 327 032 hos de viktigste brasilianske meglerne, med et fall på 9,3 % på én dag.

Les også: Ukens høydepunkter og Bitcoin Taproot-aktivering

Tatt i betraktning at Taproot er den første betydelige oppdateringen på nettverket siden august 2017, vil det være interessant å se hva fremtiden bringer for Bitcoin nå med oppdateringen live på nettverket.

bjørnene angriper igjen

Støttet av det regulatoriske autarkiet til det amerikanske finanssystemet, angrep Bitcoin-bjørnene igjen og presset kryptovaluta sørover. SECs avgjørelse frustrerer talsmenn for kryptovaluta som har presset på for å la et bitcoin-basert fond handles på amerikanske markeder, som er strengt regulert.

Sist fredags kunngjøring om at SEC hadde avvist en forespørsel om å lansere den nye bitcoin-støttede ETFen hadde gjenklang i helgen. Autarkiet hevdet bekymring for "svindel og manipulerende handlinger og praksis" i kryptovalutamarkedene.

Forespørselen om å lansere VanEck Bitcoin ETF-fondet ble avvist, og avgjørelsen var basert på behovet for å "beskytte investorer og allmenne interesser," la SEC til.

Blant bekymringene som er reist av SEC er muligheten for "vaskehandel", der samme institusjon er på begge sider av avtalen, og genererer ekstra provisjoner for minimal risiko; prismanipulasjon fra spekulanter som dominerer bitcoin-markedet; og "manipulerende aktivitet som involverer den antatte 'stablecoin'-tether".

SEC har gjentatte ganger avvist lignende forespørsler i løpet av de siste åtte årene, men forventningene steg i forrige måned da de tillot landets første Bitcoin-futures-baserte ETFer .

Hjelpemøte frem til slutten av året

Den nylige kraftige forverringen av markedsforholdene, et resultat av en kombinasjon av finanspolitisk risiko og eksterne faktorer, ga plass til et «relief rally» over det brasilianske markedet forrige uke.

Siden den første uken i november, da den nådde 102 835 poeng, har Ibovespa kommet seg 3,40 %. Den kommersielle dollaren falt 5,15 % sammenlignet med toppen i oktober, da den ble handlet til 5,75 R$. I rentemarkedet forblir kurven «invertert» – kortere løpetider med høyere rente enn lengre løpetider – men denne situasjonen har også normalisert seg.

Noen økonomer spekulerer i at denne lettelsen vil strekke seg til slutten av året. Og dette roligere miljøet for lokale eiendeler kan realiseres av to faktorer. Den første er forventningen om at når behandlingen av PEC dos Precatórios er avsluttet, vil den relevante lovgivningsagendaen for markedene opphøre, noe som senker nivået av politisk støy.

Det andre punktet har å gjøre med det faktum at store sentralbanker rundt om i verden med inflasjonsoverraskelser i utlandet har strammet inn tonen på inflasjonen, men det forventes ikke flere store kunngjøringer fra et pengepolitisk synspunkt.

Les også: Bitcoin alene hadde høyere avkastning enn inflasjonen i år, ifølge IBGE-data

De fleste altcoins lider

Som vanligvis skjer når BTC faller hardt, gjør også alternative valutaer det. Ethereum er blant lederne i denne ugunstige trenden, med en massiv prisdump på nesten 10%.

Den nest største kryptovalutaen traff en ny ATH forrige uke til nesten $4 900. Men som et resultat av markedsnedgangen i dag, handles ETH for tiden under $4 300.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-10,48%), Binance Coin (-8,89%), Solana (-8,18%), Cardano (-10,26%), Ripple (-10,40%) , Polkadot (-14,08%), Dogecoin (-10,20%), Shiba Inu (-7,99%), Earth (-14,48%) og Avalanche (-11,39%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer falt under 2,8 billioner dollar på tirsdag.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Innhold Etter oppdateringen blir angrepet og Bitcoin trekker seg tilbake 10 % på én dag – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *