Exchange kjøper to andre for USD 216 millioner og tokenet øker nesten 250 %

Gode tegn for Bitcoin

Crypto.coms markedsføringsteam for kryptovalutautveksling og betalingsplattform har jobbet hardt de siste ukene. Prosjektet sjokkerte markedet da det kjøpte Staples Center i en avtale som så at den legendariske arenaen endret navn til Crypto.com Arena.

Annonseinnsatsen har lønnet seg så langt, tatt i betraktning ytelsen til det opprinnelige CRO-tokenet i markedet. I nok en satsing kjøpte prosjektet to nye kryptovalutameglere.

Crypto.com kjøper Nadex og Small Exchange

Denne onsdagen (01) kunngjorde Crypto.com at de hadde oppnådd en avtale med IG Group om å kjøpe to meglerhus under ledelsen, Nadex og Small Exchange.

Begge meglerhusene tilbyr en rekke tjenester til kunder, med Nadex som en USA-basert regulert nettbørs og oppgjørssentral med fokus på detaljhandel for derivatprodukter, mens Small Exchange er en futuresbørs også for handelskunder.

Les også: Kryptovalutakort lansert av Crypto.com og Visa i Brasil

Crypto.com avsluttet avtalen om å kjøpe begge meglerne for anslagsvis 216 millioner dollar fra IG Group. Nadex eies av IG Group, men selskapet eier kun 39 % av Small Exchanges kapital.

Avtalen vil måtte oppfylle betingelser som å gå gjennom en regulatorisk gjennomgang, og transaksjonen vil bli betalt kontant, med forventet avslutning i første halvdel av 2022.

CRO går opp nesten 250 %

Kryptoaktive meglervalutaer er valgmulighetene for mange investorer, og en av de mest fremtredende denne uken var CRO – Crypto.coms opprinnelige token – opp 56 % etter hvert som markedet korrigerte .

I følge CoinGoLive hoppet CRO med rundt 250 % de siste 30 dagene drevet av reklamehandlinger.

crypto.com-utvekslingstoken stiger nesten 250% ifølge CoinGoLive
CRO-historie og pris – Kilde: CoinGoLive.com

Les også: På tide å selge? Megler kryptovaluta med 500% potensial kan korrigere på kort sikt

Fremveksten av CRO skyldes lanseringen av sin egen blokkjede og en utvidelse av kortet til land som Brasil. Økningen i kortfordeler er betinget av CRO-hold, derfor, ettersom antall kortbrukere vokser, er det mindre CRO i markedet.

Neste skritt

Ved å kjøpe begge børsene kan Crypto.com tilby brukere i USA muligheten til å handle med visse derivater og futuresprodukter.

Det er neste trinn i å utvide Crypto.coms rekkevidde over hele plassen og bringe kryptotilbud nærmere kundene.

«Vårt mål som plattform er å gi våre kunder en pålitelig, sikker og regulert plattform med verktøy i verdensklasse for å oppnå økonomisk uavhengighet. Dette foreslåtte oppkjøpet bygger på det løftet og vil gi våre kunder tilgang til et helt nytt sett med finansielle verktøy for å komplementere vårt nåværende tilbud. ”

– Kris Marszalek, administrerende direktør og medgründer av Crypto.com

Etter fullføring av avtalen vil administrerende direktører for begge børsene, Travis McGhee og Donald Roberts, beholde rollene sine i fremtiden. Imidlertid vil begge selskapene være under ledelse av Crypto.com-merket.

Les mer:

  • Ethereum står overfor høye priser i 2nd tier, Vitalik Buterin går videre med løsning
  • Sentralbanken vurderer brukstilfeller for ekte digital med DeFi og IoT
  • Valutaen faller 85 % siden opprettelsen, og du investerer i den

Content Exchange kjøper ytterligere to for 216 millioner dollar, og tokenet stiger med nesten 250 % dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *