Exchange kjøper to andre for USD 216 millioner og tokenet øker nesten 250 %

admin

Gode tegn for Bitcoin Crypto.coms markedsføringsteam for kryptovalutautveksling og betalingsplattform har jobbet hardt de siste ukene. Å…

Content Exchange kjøper ytterligere to for 216 millioner dollar, og tokenet stiger med nesten 250 % dukket først opp i Cointimes .

Gode tegn for Bitcoin

Crypto.coms markedsføringsteam for kryptovalutautveksling og betalingsplattform har jobbet hardt de siste ukene. Prosjektet sjokkerte markedet da det kjøpte Staples Center i en avtale som så at den legendariske arenaen endret navn til Crypto.com Arena.

Annonseinnsatsen har lønnet seg så langt, tatt i betraktning ytelsen til det opprinnelige CRO-tokenet i markedet. I nok en satsing kjøpte prosjektet to nye kryptovalutameglere.

Crypto.com kjøper Nadex og Small Exchange

Denne onsdagen (01) kunngjorde Crypto.com at de hadde oppnådd en avtale med IG Group om å kjøpe to meglerhus under ledelsen, Nadex og Small Exchange.

Begge meglerhusene tilbyr en rekke tjenester til kunder, med Nadex som en USA-basert regulert nettbørs og oppgjørssentral med fokus på detaljhandel for derivatprodukter, mens Small Exchange er en futuresbørs også for handelskunder.

Les også: Kryptovalutakort lansert av Crypto.com og Visa i Brasil

Crypto.com avsluttet avtalen om å kjøpe begge meglerne for anslagsvis 216 millioner dollar fra IG Group. Nadex eies av IG Group, men selskapet eier kun 39 % av Small Exchanges kapital.

Avtalen vil måtte oppfylle betingelser som å gå gjennom en regulatorisk gjennomgang, og transaksjonen vil bli betalt kontant, med forventet avslutning i første halvdel av 2022.

CRO går opp nesten 250 %

Kryptoaktive meglervalutaer er valgmulighetene for mange investorer, og en av de mest fremtredende denne uken var CRO – Crypto.coms opprinnelige token – opp 56 % etter hvert som markedet korrigerte .

I følge CoinGoLive hoppet CRO med rundt 250 % de siste 30 dagene drevet av reklamehandlinger.

crypto.com-utvekslingstoken stiger nesten 250% ifølge CoinGoLive
CRO-historie og pris – Kilde: CoinGoLive.com

Les også: På tide å selge? Megler kryptovaluta med 500% potensial kan korrigere på kort sikt

Fremveksten av CRO skyldes lanseringen av sin egen blokkjede og en utvidelse av kortet til land som Brasil. Økningen i kortfordeler er betinget av CRO-hold, derfor, ettersom antall kortbrukere vokser, er det mindre CRO i markedet.

Neste skritt

Ved å kjøpe begge børsene kan Crypto.com tilby brukere i USA muligheten til å handle med visse derivater og futuresprodukter.

Det er neste trinn i å utvide Crypto.coms rekkevidde over hele plassen og bringe kryptotilbud nærmere kundene.

«Vårt mål som plattform er å gi våre kunder en pålitelig, sikker og regulert plattform med verktøy i verdensklasse for å oppnå økonomisk uavhengighet. Dette foreslåtte oppkjøpet bygger på det løftet og vil gi våre kunder tilgang til et helt nytt sett med finansielle verktøy for å komplementere vårt nåværende tilbud. ”

– Kris Marszalek, administrerende direktør og medgründer av Crypto.com

Etter fullføring av avtalen vil administrerende direktører for begge børsene, Travis McGhee og Donald Roberts, beholde rollene sine i fremtiden. Imidlertid vil begge selskapene være under ledelse av Crypto.com-merket.

Les mer:

  • Ethereum står overfor høye priser i 2nd tier, Vitalik Buterin går videre med løsning
  • Sentralbanken vurderer brukstilfeller for ekte digital med DeFi og IoT
  • Valutaen faller 85 % siden opprettelsen, og du investerer i den

Content Exchange kjøper ytterligere to for 216 millioner dollar, og tokenet stiger med nesten 250 % dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Wear-to-earn NFT-er retter seg mot moteindustrien for milliarder dollar

Her er hvordan "wear-to-earn" NFT-er vil påvirke motesektoren og hva som kan skje hvis de blir en trend.

Fremveksten av Metaverse og Web 3.0 er satt til å forstyrre flere sektorer, inkludert den globale moteindustrien på milliarder dollar. Når verden beveger seg fra fysisk til digital, kan tradisjonell motedesign forvandles til virtuelle wearables som kan utnyttes både i utvidet virkelighet (AR) og i det virkelige liv.

Megan Kaspar, administrerende direktør i Magnetic Capital og medlem av Red DAO – en motefokusert desentralisert autonom organisasjon – fortalte Cointelegraph at hun tror at digitale mote ikke-fungible tokens, eller NFT-er, vil være den største NFT-kategorien av Web 3.0:

"Digitale mote-NFT-er inkluderer klær, sko, smykker, tilbehør og mer som kan brukes virtuelt eller innenfor spilløkosystemer. Disse digitale wearables blir for tiden brukt til spekulative investeringer og innsamling, for å kle avatarer i desentraliserte spill, til å ha på seg i utvidede virkelighetsmiljøer og til å bli lagt over bilder og videoer.»

Mens Kaspar er klar over at digitale wearables blir utnyttet i desentraliserte spillmiljøer i dag - slik som NFT-ene som brukes i Decentraland - forklarte hun at i løpet av de neste to årene vil wearable-mote være mer interaktiv. For eksempel demonstrerte Kaspar nylig hvordan virtuelle NFT-inntekter og annet tilbehør kan brukes under videointervjuer.

Wear-to-earn-modell går inn i moteindustrien

Kaspar nevnte videre at en "wear-to-earn"-modell vil trives i AR-miljøer, og la merke til at designere, merker og forhandlere vil lage klær for å romme digitale skap. For å bygge langsiktige relasjoner med forbrukere, bemerket Kaspar at designere vil betale forbrukere for å bruke deres virtuelle gjenstander:

"Merker vil kompensere kunder for å ha på seg stykker ved å gi dem tilgang til eksklusive gjenstander eller airdropping av motestykker til deres virtuelle lommebøker, eller ved å betale dem i form av en fungibel token."

I følge Kaspar vil det italienske luksusmotehuset Dolce & Gabbana snart lansere "D&G Family", som er en fellesskapsbasert NFT-drop som finner sted på den kuraterte UNXD-markedsplassen. "Dette vil gi forbrukerne tilgang til eksklusiv fysisk klær som kun er tilgjengelig gjennom slipp," sa hun. Dolce & Gabbana lanserte nylig sin "Collezione Genesi" NFT-kolleksjon for å understreke kraften til metaverse wearables.

Beslektet: Kultur konvergerer med blockchain når luksuriøse motemerker lanserer NFT-kolleksjoner

Mens Kaspar forventer å se UNXD som den første luksusplattformen som tilbyr slitasje-til-tjene-funksjoner, har andre NFT-økosystemer begynt å ta i bruk konseptet. For eksempel bygger Davaproject – et NFT-prosjekt fra oppstartsstudioet Unopnd – for tiden et system med avatar-NFT-er som reflekterer endringer i ulike kombinasjoner på et blokkjedenettverk. En nylig kunngjøring hevder at prosjektet i utgangspunktet vil bestå av 10.000 avatar-NFT-er kalt "Dava", som vil bli preget med 30.000 bærbare gjenstander. Davaproject vil angi sjeldenheten til hver wearable, og vise forskjellige rangeringer på tvers av et brukerdashbord. Eiere vil da motta fordeler som invitasjoner til fellesskapsarrangementer, NFT airdrops, giveaways og nye gjenstander ved å bruke disse varene.

Gitt fremveksten av virtuelle wearables, fortalte Norman Tan, sjefredaktør i Vogue Singapore, til Cointelegraph at han er optimistisk på digital mote. Tan publiserte nylig Vogue Singapores septemberutgave, som demonstrerte temaet «New Beginnings». September-utgaven inneholdt et unikt trykt omslag i form av en QR-kode som fungerte som en portal til to NFT-omslag kun digitalt. Tan sa:

"Mote og innovasjon har alltid vært kjernen i det vi gjør på Vogue Singapore. Med det globale septemberutgave-temaet «New Beginnings» tok vi det dristige skrittet å begi oss inn i metaversen – målet for en ny klasse av digitale kunstnere og designere.»

Ikke bare vil digital mote forstyrre Metaverse, Tan la til at virtuelle wearables vil bidra til å lindre bærekraftsproblemer ved å introdusere en økonomi etter avfall. I følge Kaspar blir 40 % av vestlige skap ubrukte, og bemerker at digitale klær kan være en miljøvennlig erstatning for fysiske gjenstander.

Kilde: Vogue Singapore

I tillegg viser virtuelle moteshow seg å være mer bærekraftig og tilgjengelig. For eksempel arrangerer NFT Runway – et selskap som demokratiserer mote ved å gjøre det mulig for merker å distribuere på bærekraftige måter – et digitalt moteshow 3.–5. desember under «Fashion Community Week San Francisco». Det interaktive moteshowet vil bli sendt direkte i Metaverse med NFT-versjoner av fysiske gjenstander gjenskapt ved hjelp av patentert 3DREALTM-teknologi. Dette vil tillate publikumsdeltakere å praktisk talt "hoppe på" rullebanen for å se hver gjenstand mens de vrir avataren rundt for å se klærne fra alle vinkler.

Oh Tepmongkol, administrerende direktør i Ohzone, Inc – selskapet bak Ohzones interaktive 3DREALTM-teknologi – fortalte Cointelegraph at det er fornuftig for både virtuelle og virkelige moteshow å inkludere NFT-er:

"De er tokens som fungerer som autentisitetssertifikater, og de kan gi mye ekstra nytte til ethvert klesplagg. Det kan bety å låse opp en digital versjon av varen eller få spesiell tilgang til designerens nettsamfunn. I tillegg er NFT-er enkle å inkludere, siden de kan inkorporeres gjennom en liten QR-kode for ethvert klesplagg.»

Tepmongkol la til at NFT wearables også gjør det enkelt å donere til veldedige organisasjoner. For eksempel vil NFT Runways digitale moteshow bestå av en auksjon til fordel for en rekke ideelle organisasjoner med inntekter generert fra salg. I følge Tepmongkol tillater smarte kontrakter på blokkjeden NFT Runway å sette opp "NFT-bevilgninger." Hun sa, "Det er her veldedige organisasjoner kan settes opp for å motta en del av salget gjennom den smarte kontrakten i evighet."

Fremtiden til digitale wearables

Mens konseptet med interaktiv digital mote fortsatt dukker opp, tror Kaspar at slitasje-til-tjene-modellen etter hvert vil bli større enn play-to-earn. Etter utgivelsen av Axie Infinity har play-to-earn blitt det mest populære søkeordet i blockchain-økosystemet.

Kaspar forklarte imidlertid at wear-to-earn-konseptet utvilsomt vil appellere mer til mainstream - spesielt kvinner - i stedet for bare spillere. For eksempel nevnte Kaspar at digitale lommebøker snart vil ligne virtuelle skap, en funksjon som vil tiltrekke mange nye brukere til blokkjede-området: "Mange selskaper jobber med å lage interoperable digitale skap der du kan flytte NFT-er inn og ut av."

Selv om det var innovativt, påpekte Tan at nettspill bidro til å inspirere fremveksten av digital mote:

"Fortnite og andre nettspill som sådan skapte en helt ny økonomi med merker som Balenciaga som så muligheten til å nå ut til disse brukerne på en digitalt innfødt måte. Dette, kombinert med fremveksten av COVID-19, så flere mennesker på nettet og utforsket hvordan de best kan samhandle og uttrykke seg i en digital sfære.»

Sebastien Borget, medgründer og administrerende direktør for The Sandbox - en desentralisert virtuell spillverden som bruker NFT-er - fortalte videre til Cointelegraph at forskjellen mellom play-to-earn wearables og wear-to-earn motefokuserte NFTs er at man er rettet. mot spillere og andre sosialister. Han la til at The Sandbox snart vil inkludere slitasje-til-tjene NFT-er i mange av spillene sine:

"Å ha wearables som belønner brukere basert på engasjement er en interessant modell som virkelig passer til identiteten til avatar-NFT-er - jo mer tid du bruker på å bruke avataren, jo mer kan spillerne tjene."

Tepmongkol delte videre at NFT Runway ønsker å bygge bro over den virtuelle moteindustrien sammen med desentraliserte spill: «Noen Web 3.0 metaverse-rom som Decentraland krever litt ekstra formatering og registrering for å fungere på plattformene deres; vi jobber med det som en del av vårt langsiktige veikart.»

Subscribe US Now