Facebook blokkerer donasjonslenker til Kyle Rittenhouse

kylle rittenhouse

Mark Zuckerbergs selskap viste nok en gang sitt mørke ansikt ved å blokkere lenker til donasjoner som ville bidra til å betale kostnadene for Kyle Rittenhouses søksmål.

Kyle Rittenhouse er en 18 år gammel ung mann, som i 2020 tappert kjempet mot vandaler og kriminelle i en ytre venstre protest i byen Kenosha, Wisconsin (USA). Etter å ha blitt angrepet, endte den unge mannen opp med å drepe to angripere og ikke-dødelig skutt en annen.

Kyle ble stilt for retten fredag (19) og frikjent for alle anklager, men for å forsvare seg juridisk måtte han ansette gode advokater. I tillegg til disse utgiftene måtte den unge mannens familie betale for private sikkerhetsvakter da han mottok trusler fra venstreekstreme.

Presidenten i USA selv, Joe Biden, prøvde å påvirke juryen ved å kalle Rittenhouse en hvit overherredømme , selv om det ikke var noen tegn til det. Utgiftene med prosessen og sikkerheten nådde USD 500 tusen.

Til dags dato har $607.308 blitt samlet inn for å hjelpe med utgiftene til saken. Mest sannsynlig vil den unge trenge psykologisk støtte i årevis etter så mye press og falske anklager.

Facebook blokkerer koblinger fra Kyle og godtar fra domfelte kriminelle

Vi bekrefter Facebooks sensuranklager mot Kyle av konservative Ben Shapiro. Selv etter å ha blitt enstemmig frikjent og gitt en rettssak av en dommer hyllet av venstreorienterte partier, fortsetter Zuckerbergs sosiale nettverk å blokkere enhver kobling til innsamlingssiden.

Til tross for dette tillater Facebook deling av lenker for å samle inn penger til kriminelle som er dømt av retten. For eksempel siden til Marc Wilson, 21, som drepte en 17 år gammel jente i påstått selvforsvar.

Minnesota Freedom Fund , fremmet av visepresident Kama Harris, betaler kausjon for personer som er arrestert i voldelige protester, inkludert de som er anklaget for drap og sexforbrytelser.

Kryptovalutaselskap kneler for kriminelle

I fjor, kort tid etter Kenosha-hendelsen, boikottet et kryptovalutaselskap Fox News' Tucker Carlson- show fordi han forsvarte Kyle Rittenhouses uskyld.

Grayscale, verdens største kryptovalutasjef, sa at TV-programmet ikke var "absolutt i tråd med våre verdier eller det vi står for." Med hensyn til fakta og resultatet av dommen, forsvarer ikke selskapet retten til selvforsvar.

Etter en lang rettssak kritiserte venstreorienterte journalist Glenn Greenwald til og med holdningen til sine mediekolleger i å rapportere Rittenhouse-saken med lite ansvar.

Utallige journalister (fra de største kjøretøyene i Brasil og i verden) gjorde grunnleggende feil når de nærmet seg saken, som å hevde at mennene som ble rammet av Kyle var svarte, mens de faktisk var hvite.

Facebooks dystopiske valuta

Facebook har siden 2018 prøvd å lansere sin egen virtuelle valuta, men på grunn av bekymringer rundt ytringsfriheten ble selskapet blokkert av den amerikanske regjeringen.

" Facebook-mynten " (kalt Pound) ville komme fra en kurv med statlige valutaer og statsobligasjoner. Det ville vært det stikk motsatte av bitcoin, det vil si ekstremt sentralisert, lett kritikkverdig og dystopisk.

Tenk deg hvordan det ville vært å leve med pundet som verdens viktigste valuta? Heldigvis har vi Bitcoin , Monero , Nano og mange andre kryptovalutaer som forsvarer brukernes frihet som et alternativ.

* Facebook har ennå ikke kommentert sensur.

Facebook-innhold blokkerer donasjonslenker til Kyle Rittenhouse dukket først opp på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *