Forskjellene i handel i et bullish og bearish marked, forklarte

Å forstå forskjellen mellom bullish og bearish markeder kan hjelpe tradere til å minimere risiko i investeringsporteføljen.

Hvordan kan automatisert handelsprogramvare hjelpe en handelsmann i begge markedene?

En automatisert handelsplattform kan hjelpe brukere med å identifisere og utføre kryptovalutahandel med mindre manuell innsats.

Det kan være vanskelig for handelsmenn å finne den tiden det er nødvendig å bruke foran grafer når de prøver å finne riktig tidspunkt for kjøp og salg. Som et resultat har mange funnet ut at de har mistet mange muligheter siden de ikke var på datamaskinene til rett tid. Automatisert handel kan hjelpe kryptovalutahandlere med å dra fordel av så mange av disse mulighetene som mulig og løser mange av problemene nevnt ovenfor.

TradeSanta er en automatisert handelsplattform som hjelper brukerne med å automatisere handler på mange av de store børsene. Med automatiserte handelsfunksjoner kan brukerne dra nytte av forskjellige algoritmer for å utføre handler på tvers av flere kontoer og forskjellige strategier samtidig. Programmet søker etter handelsmuligheter basert på markedsanalyse og beregninger og fungerer vesentlig raskere enn manuelt klikk.

I løpet av det siste året har TradeSanta lagt til TradingView -signaler for Binance, Huobi og HitBTСX, som alle er basert på TradingView cryptocurrency screener. Plattformen har også rullet ut DCA -boten for Binance ( BNB ) Futures in Alpha for handelsmenn med maksimalt abonnement og lagt til et siste syklusalternativ, slik at boten kan fullføre den nåværende syklusen og stoppe.

Lær mer om TradeSanta

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkjenner ikke noe innhold eller produkt på denne siden. Selv om vi tar sikte på å gi deg all viktig informasjon vi kan skaffe, bør leserne gjøre sine egne undersøkelser før de utfører handlinger knyttet til selskapet og bære hele ansvaret for sine beslutninger, og denne artikkelen kan heller ikke betraktes som investeringsråd.

Hvorfor er det viktig å ta hensyn til hvilken type marked?

Ulike markeder vil kreve forskjellige strategier for å gjennomføre vellykkede handler.

Bullish og bearish markeder vil begge ha stor innflytelse på investeringsporteføljen din. Derfor må alle investorer vurdere hvilken type marked de investerer i for å lage den beste strategien for å redusere risiko i porteføljen.

Når det er sagt på lang sikt, har aksjemarkedet alltid vist en positiv avkastning over tid.

Hvordan investere i et bearish marked?

Investorer ser ofte på Bearish -markeder som muligheter til å bygge lavere posisjoner over tid mens de venter på neste cryptocurrency bull run.

Bjørnemarkeder kan være vanskelige for nybegynnere å handle inn, ettersom større sjanser for tap ofte kategoriserer dem. Imidlertid kan kjøp under et bjørnemarked lønne seg når syklusen snur seg og eiendelprisene stiger. Det eneste problemet er at ingen kan avgjøre hvor lenge dippen kan gå tapt eller hvor langt prisene kan falle. Den største risikoen blir da å kjøpe for tidlig eller gå glipp av sjansen til å gjøre en lønnsom investering.

Av disse grunnene oppfordres investorer til å bygge sine posisjoner over tid. Brukere kan fortsette å legge til nyere posisjoner ettersom prisene faller i stedet for å prøve å sette bunnen av markedet. På denne måten kan investorer dra nytte av nye lavere priser når de faller.

For mer erfarne investorer er short selling en annen populær strategi i bearish markeder. Kortsalg skjer når handelsmenn selger lånte kryptokurver til en høy pris, med den hensikt å kjøpe dem tilbake til en ny lavere pris.

Hva er et bearish marked?

Bearish markeder blir notert når eiendelspriser faller sammen med investortillit og bedriftsfortjeneste.

Som hvordan en bjørn angriper ved å sveipe nedover med klørne, er et bjørnemarked det motsatte av et oksemarked og blir vanligvis notert når en aktivaklasse faller mer enn 20% over en lengre periode (omtrent to måneder). Bjørnemarkeder forekommer ofte etter en nylig topp. Et bjørnemarked kan vare noen uker eller i løpet av flere år.

I disse periodene er investorers viktigste følelser ofte frykt, usikkerhet og tvil, derav forkortelsen FUD. Nye investorer vil ofte vike unna å delta i et bjørnemarked av disse grunnene.

Hvordan investere i et oksemarked?

Investorer prøver ofte å dra fordel av et oksemarked ved å kjøpe så lavt som mulig og vente på at aktivaprisene skal øke.

Når markedet er bullish, vil investorene ofte prøve å dra fordel av de stigende prisene ved å kjøpe aksjer så tidlig i den bullish syklusen som mulig og selge dem når de når sitt høydepunkt. Eventuelle tap som oppstår under et oksemarked vil være midlertidige, slik at investorer kan fortsette å investere med tillit til at de vil gjøre en avkastning.

Populære strategier inkluderer "å gå på trenden", der investorer vil velge mynter som allerede er på en sterk uptrend for å tjene på resten av oppsvinget. En annen velkjent strategi er kjent som "kjøp og hodl", der brukerne vil beholde valutaene sine gjennom oksekøpet og selge når prisene er så høye som mulig.

Når det er sagt, blir det alltid ansett som uklokt å tidsbestille markedet. I stedet kan prinsippet om gjennomsnittlig dollarkostnad eller investering av like store beløp i bestemte tidsintervaller hjelpe investorer til å dra fordel av korreksjoner og krasj så mye som mulig.

Hva er et bullish marked?

Et bullish marked er et marked som stiger og som får økt investortillit.

Eiendomsmarkedene vil stige og falle kontinuerlig under handel. I perioder hvor prisene stiger over en kontinuerlig periode, kan markedet defineres som et oksemarked eller et bull -run. Selv om opprinnelsen ikke er klar, forbinder de fleste disse begrepene med måten en okse angriper; ved å stikke hornene oppover. Disse markedene kan vare i flere måneder eller år, selv om de eksakte datoene ikke kan bestemmes før etterpå. Sammen med en prisvekst kommer stigende investortillit etter hvert som investorene blir optimistiske eller “bullish” om prisøkningene ytterligere.

Dessverre varer investortillit ikke for alltid – noe som kan føre til en kraftig prisbevegelse nedover og begynnelsen på et bjørnemarked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *