Først i avstemningene ønsker Lula å ødelegge taket, og Bitcoin kan ha nytte

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Lula dukker opp først i mange meningsmålinger og er vinneren i de fleste scenarier i andre runde, den tidligere dømte har en sjanse til å bli gjenvalgt, og et av de første forslagene kan hjelpe bitcoin mot den brasilianske valutaen, men det vil være ødeleggende for økonomien Torsdag (17.05) uttalte Lula på Twitter at han ville ødelegge taket:

Taket av utgifter ble opprettet i 2016 av grunnlovsendring nr. 95, PEC do Teto. Det hjelper til med å beholde offentlige utgifter, og bremse utvidelsen av budsjettet i henhold til IPCA akkumulert på 12 måneder. Regjeringen kan med andre ord ikke bruke populistiske eller uansvarlige forslag uten å pådra seg en forbrytelse, dette gir mer tillit til investorer som kjøper brasilianske gjeldsobligasjoner, da det er en viss forutsigbarhet og betalingssikkerhet mens taket står.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


I følge Banco Safras makroøkonomiske analyse kan manglende overholdelse av forbrukstaket øke gjeldskostnadene med 6% per år. Scenariet for å møte taket innen 2026 er enda mer utfordrende når vi legger utgifter til pandemien fra War Budget PEC. Nødhjelp alene medfører kostnader i størrelsesorden R $ 50 milliarder per måned. Brutto offentlig gjeldBrasil misligholdte allerede gjelden sin i 1987, og effektene var ødeleggende, kostnadene for offentlig finansiering eksploderte, inflasjonen steg oppover og landet kom seg helt tilbake etter to tiår. Historisk KPI-inflasjon

Bitcoin, en sikring mot uansvarlige regjeringer

Samtidig tok prisen på gull i Brasil fart. I diagrammet nedenfor ser vi prisene siden opprettelsen av Cz $ cross plan i mars 1986 i henhold til den internasjonale prisen på edelt metall, det vil si at det er ganske mulig at det innenlandske markedet har økt enda mer. fra februar 1987, akkurat da Sarney-regjeringen erklærte et gjeldsmoratorium. Fra da av ble situasjonen forverret.gull i korsfarere* Kilde: Investing and Central Bank of Brazil Historisk sett har gull alltid vært en måte å spare verdi i land med løpende monetær inflasjon og gjeld i mislighold, fra Weimar-Tyskland til Maduros Venezuela, gull har alltid vært det siste alternativet. Men nylig har det skjedd et fenomen med bitcoin, kryptovaluta har blitt brukt som en forbedret erstatning for gull i land som Argentina, et land der det har blitt vanlig å ha løpsk statsgjeld. I gjennomsnitt har landet Maradona misligholdt hvert 22. år de siste 200 årene. Den siste misligholdet var i 2019, og vi vil sannsynligvis se en annen om en stund, hva skjedde med prisen på bitcoin i den perioden? Fjernet mer enn andre steder i verden:Videre lesing: Bitcoin blir et alternativ for økonomisk svake Argentina. Det samme fenomenet skjer i Venezuela, Libanon og andre i krise både i strukturen til den offentlige gjelden og i inflasjonsspørsmål.

Så jo verre jo bedre?

Konsekvensene av slutten av taket er umulige å beregne, spesielt i en mulig regjering med en enorm utgiftsimpuls. De økonomiske problemene vil også påvirke bitcoiners selv med den overvurderte prisen på kryptovaluta. Arbeidsledighet, mangel på mat i hyllene og hyperinflasjon, forskjellen ligger i graden av innvirkning mellom de som har bitcoin og de som er utenfor. En annen fordel med kryptovaluta over gull og dollar er vanskeligheten med å bli konfiskert av regjeringen, slik det allerede har skjedd med gull / dollar flere ganger i historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Goldman Sachs åpner Bitcoin futures trading i samarbeid med Galaxy Digital

Subscribe US Now