Foundry USA blir nest største Bitcoin-gruvebasseng midt i Kinas forbud

New York-baserte Foundry USA bidro til en andel på 15,42 % av nettverkets hash-rate og er bare 4000 PH/s bak AntPool.

Den New York-baserte kryptogruvetjenesteleverandøren Foundry USA tar ledelsen for å bli verdens nest største gruvebasseng for Bitcoin ( BTC ) etter å ha tatt opp en andel på 15,42 % av nettverket.

Data fra BTC.com viser at Digital Currency Group-eide Foundry USA står bak bassenglederen AntPool med en hash-rate på bare 4000 PH/s, noe som bidro til en nettverksandel på 17,76 % i skrivende stund.

Økningen i deltakelsen fra amerikanske enheter kan tilskrives Kinas nylige generelle forbud mot kryptohandel og gruvevirksomhet. Forbudet tvang en storstilt migrasjon av lokale Bitcoin-gruvearbeidere, som nå bor i kryptovennlige jurisdiksjoner, inkludert USA, Russland og Kasakhstan .

Ut av de fem beste gruvepoolene når det gjelder hash-ratedistribusjon, belaster Foundry USA de høyeste gjennomsnittlige transaksjonsgebyrene på 0,09418116 BTC (nesten $5 500) per blokk. Amerikanske virksomheter har også tatt opp Kinas slakk når det gjelder krypto-minibankdistribusjon.

Coin ATM Radar- data viser at Georgia-baserte Bitcoin Depot har gått forbi sine kinesiske motparter for å bli verdens største krypto-minibankoperatør. Interessant nok drives et flertall av krypto-minibankoperatørene av amerikanske selskaper, en trend som er mer fremtredende etter Kinas proaktive forbud mot kryptoaktiviteter.

Til tross for den klare intensjonen om å forfølge en intern sentralbanks digital valuta (CBDC), har det kinesiske kommunistpartiet også søkt opinionen om Bitcoin-gruveforbudet 21. oktober, noe som har utløst samtaler rundt endringen av regjeringens negative holdning til Gruveaktiviteter for bitcoin og kryptovaluta.

Statistas data bekrefter imidlertid at Kinas bidrag til Bitcoin-gruvehash-raten har vært på en jevn nedgang siden september 2019. For to tiår siden representerte Kina over 75 % av Bitcoins gruve-hash-rate, som innen april 2021 reduserte til 46 % før forbudet kryptovalutaer.

Relatert: Amerikanske lovgivere introduserer lovforslag for å "fikse" krav til kryptorapportering fra infrastrukturlovgivning

Ettersom USA beveger seg mot Bitcoins mainstream-adopsjon, søker regulatorene klarhet i forhold til de nye rapporteringskravene som er fremsatt av Biden-administrasjonen .

Medlemmer av republikken og det demokratiske partiet har appellert, ved forskjellige anledninger, for å endre kryptoskatterapporteringsreformene sammen med en bønn om å omdefinere ordet "megler" i kryptotransaksjoner.

Fra og med 2024 krever lovforslaget om todelt infrastruktur at allmennheten skal erklære transaksjoner med digitale eiendeler verdt mer enn $10 000 til Internal Revenue Service. Lovforslaget vurderer for tiden gruvearbeidere og validatorer, maskinvare- og programvareutviklere og protokollutviklere som meglere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *