Foxbit gir ut tokeniserte precatoria, et alternativ for CDB

admin

Kryptovalutamarkedet har til og med nådd offentlig gjeld, med lansering av rettskjennelser fra Foxbit krypto-eiendomsmegler. Bitcoin- og kryptokurrencyinvestorer kan nå mer sikkert diversifisere porteføljene sine gjennom en investering som kan gi mye mer enn besparelser og CDI. Foxbit -tokener, Som en forretningsenhet som utvikler digitale eiendeler støttet av virkelige eiendeler, kunngjorde Foxbit for markedet en ny mulighet for porteføljespredning, gjennom alternative investeringer, som bidrar enda mer til utviklingen av finansmarkedet, og tilbyr for den vanlige investoren muligheten for investere i eiendeler som før bare store investorer pleide å eie.

Hvordan fungerer tokeniserte rettskjennelser?

Precatório er gjeldspapirer som skal betales av staten, generert når staten mister aksjer og er forpliktet av domstolen til å foreta en viss betaling. Mange mennesker og selskaper ønsker imidlertid ikke å vente på betalingsfristen, noe som åpner muligheten for å kjøpe disse gjeldene billigere. Imidlertid er mange av disse gjeldene store og komplekse å kjøpe fra individuelle investorer. Det er her tokeniseringen av gjeld kommer inn, som vil bli solgt for minimum R $ 100,00, og åpner muligheten for små investorer til å diversifisere seg til enda et investeringsinstrument.

Hvor mye gir denne nye typen investeringer?

Foxbit rettskjennelser vil ha en estimert avkastning på 20% i 20-månedersperioden i det konservative scenariet, og opptil 40% i det optimistiske scenariet, når det gjelder "FTPC-34645" -token.Foxbit -scenarierI tillegg til betaling av hovedstol og forsinkelsesrenter, er verdien også beskyttet av indekser som IPCA-E. For å gi deg en ide ga besparelser i 2020 bare 2,11 %, og den akkumulerte DI var bare 2,75 %. som kjøper, er precatório en stor personlig investering, som kombinerer en interessant avkastning for investoren, godt over rentepapirene som tilbys i markedet, og sikkerhet, siden skyldneren er en offentlig enhet.

Er det trygt å investere i rettskjennelser?

Betaling av disse titlene er direkte foreskrevet i den høyeste loven i landet, den føderale grunnloven i sin artikkel 100 – forplikter regjeringene i staten, føderale og kommunale sfærer til å betale gjelden til precatório. De gjennomgår en juridisk undersøkelse for å sikre at de er prioritert på tidspunktet for statlig betaling, i tillegg til at de kommer fra Unionens rikeste stat, noe som øker investorens troverdighet.

Digitalisering av verden

Det er ikke bare i det prekatoriske området at kryptoaktiva-meglere symboliserer. Ideen om å digitalisere eiendeler inn i blockchain kommer som en stor bølge som bærer alt fra klubb-, hus- og leilighetstoken, til selve dollaren med stablecoins for blockchain. Les også: Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptokurver på Coinext
Den komplette megleren for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptokurvene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Markedsverdi for kryptovaluta nærmer seg $ 2 billioner - Market Summary

Markedsverdien for kryptovaluta er nær $ 2 billioner for første gang siden mai, da mange altcoins bestemte seg for å stige kraftig. Bitcoin -stabilitet har muliggjort et sterkt altcoin -rally siden i går. Etter en kort nedgang til $ 45 000, gjenopprettet bitcoin og vant ytterligere $ 1000 på tirsdag […]

Subscribe US Now