GBTC leverte bedre avkastning enn Bitcoin ETFer forrige uke

Grayscales flaggskip Bitcoin-fond hadde ingen konkurranse fra de nylig lanserte ETF-produktene de første syv dagene, viser tall.

Bitcoin ( BTC ) investeringsbil Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) overgikk de nylig lanserte børshandlede fondene (ETF) forrige uke, viser data.

Tall delt av blant annet Grayscale-ledere bekrefter at GBTC i det stille har levert bedre investoravkastning siden 19. oktober.

"Rabatt" i gråtoner når det laveste i én måned

Mens snakken fortsetter å dreie seg om Bitcoin-futures ETFer og deres markedspåvirkning, biter industriens dyktige Grayscale tilbake.

Midt i påstandene om at de nylig lanserte fondene suger skikken bort fra GBTC, var firmaets sjefer raske til å merke seg at sistnevnte faktisk har vært en bedre innsats siden lanseringsdagen.

GBTC vs. BITO ytelsesdiagram. Kilde: TradingView

I løpet av de syv dagene frem til mandag ga GBTC en avkastning på rundt 8,8 %, mens den banebrytende Bitcoin futures ETF, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), falt 0,5 %.

Dette var delvis takket være GBTC-premiekursen høyere, og nådde sin laveste rabatt til spotpris siden begynnelsen av september denne uken.

Bekymringene var tidligere sentrert om Grayscales potensielle manglende evne til å redde den negative premien etter hvert som flere ETFer ble lansert, dette i sin tur motarbeidet av de som hevdet at de to instrumentenes verdiforslag ikke kan sammenlignes .

GBTC-premie vs. beholdning vs. BTC/USD-diagram. Kilde: Bybt

Barry Silbert, administrerende direktør i Grayscale-morselskapet Digital Currency Group, fremhevet GBTCs høyere handelsvolum ytterligere. For mandag 25. oktober utgjorde disse 374 millioner dollar, mens BITO klarte 286 millioner dollar.

Som Cointelegraph rapporterte , gjentok Grayscale-sjef Michael Sonnenshein nylig løftet sitt om å konvertere selve GBTC til en ETF, og søkte formelt om å gjøre det med amerikanske regulatorer.

Ether futures ETF neste?

I mellomtiden lanseres tirsdag den tredje United States Bitcoin ETF, denne gangen fra VanEck.

Relatert: BTC-pris "på vei til $90K" – 5 ting å se i Bitcoin denne uken

Lenge fastlåst i en kamp med US Securities and Exchange Commission om å bringe et slikt produkt på markedet, markerer utgivelsen en strek i sanden for mangeårige markedsdeltakere.

Skjebnen til fysiske Bitcoin ETFer – de med BTC som faktisk er levert – henger fortsatt i en tynn tråd foran en SEC-beslutning om de første søknadene neste måned.

“Hvis regulatorer brydde seg nok om den beste investorenes interesse, vil de godkjenne en fysisk Bitcoin ETF snart,” VanEck digitale aktiva strategidirektør Gabor Gurbacs hevdet i forrige uke.

"14 land i Europa, Canada, Brasil og andre nasjoner har tilgang til fysiske Bitcoin ETP-er. Fysisk > Futures."

Bitcoin ETF beslutningsplan. Kilde: Arcane Research

Den populære traderen og analytikeren Scott Melker motarbeidet at en Ether ( ETH ) futures-ETF vil gå foran den fysiske Bitcoin-godkjenningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *