Grådighet holdt ikke Bitcoin-prisen på $60K – Markedssammendrag

admin

grådighet bitcoin styrke Onsdag (27) falt markedsverdien til kryptovalutaer nesten 200 milliarder dollar på én dag, Bitcoin (BTC)…

Innholdsgrådigheten holdt ikke Bitcoin-prisen på $ 60K – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes.

grådighet bitcoin styrke

Onsdag (27) falt markedsverdien til kryptovalutaer nesten 200 milliarder dollar på én dag, Bitcoin (BTC) falt nesten 7% og de fleste altcoins fulgte etter. Med unntak av Shiba Inu, som setter ny prisrekord.

I følge kryptovalutamarkedets innflytelsesindeks, reflekterer økningen i investors risikoappetitt oppbyggingen av overdreven innflytelse vi nå ser. Forstå hvordan dette scenariet kan påvirke aktivaprisene her i markedssammendraget.

Bitcoin faller og Shiba Inu slår ny prisrekord.
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Grådighet og risikovilje

Bitcoin handler med en tung tone blant tegn på overdreven innflytelse og grådighet i markedet.

Den største kryptovalutaen etter markedsverdi i morges (27) falt til 59 000 USD – R$ 331 000 i de viktigste brasilianske meglerne – som så langt representerer et fall på 6,31 % på dagen.

Det er et fall på 12,36 % fra forrige ukes rekord på $67 277, som CoinGoLive- data viser.

Les også: Hvem skal gjennombore taket først: Bitcoin eller Bolsonaro?

En tilbaketrekking var forsinket, og ytterligere bearish volatilitet kan være nært forestående, ifølge analytikere. «Den estimerte gearingsgraden er i ferd med å nå årets maksimum. Det virker åpenbart at markedet er overutnyttet akkurat nå, sier Ki Young Ju, administrerende direktør i dataanalyseselskapet CryptoQuant. "Vi vil se noe volatilitet med stort salg snart."

Det estimerte gearingsforholdet beregnes ved å dele den åpne renten på futures på tvers av alle børser med bitcoin-reservene på børsene. Åpen rente refererer til antall kontrakter som handles, men som ikke dekkes av en motregningsposisjon.

Indeksen viser i hovedsak graden av innflytelse til den gjennomsnittlige investoren. Mens en stigende indeks indikerer økt risikoappetitt, reflekterer et svært høyt tall akkumulering av overdreven belåning og treffhøye prisindekser tidligere i år.

Gjennomsnittlig innflytelse av alle meglere i henhold til CryptoQuant

Leverage ratio ligger for tiden på 0,19, den høyeste siden november 2020. Selv med dette risikonivået ser det ut til at investorer i kryptovalutamarkedet ikke ble skremt. Fear&Greed-indeksen viser at investorene fortsatt er svært optimistiske med tanke på dette risikonivået.

Fear and Greed Index viser et grådighetsnivå på 73. Skalaen går fra 0 til 100.

Den digitale eiendelens markedsverdi har falt til 1,11 billioner dollar, men dominansen over altcoins er fortsatt rundt 43 prosent.

Bitcoin "gir lite mening som valuta," sier økonom

Ettersom det nå er en del av agendaen til brasilianske politikere å diskutere Bitcoin , konkluderte tre foredragsholdere i en offentlig høring ved Kommisjonen for finansiell inspeksjon og kontroll av Deputertkammeret denne tirsdagen (26) at den eventuelle innføringen av en offisiell digital valuta i Brasil vil kreve deltakelse fra nasjonalkongressen i endringer i reglene som omhandler sentralbanken, det finansielle systemet og valutamarkedet.

Debatten ble foreslått av stedfortreder Aureo Ribeiro (Solidariedade-RJ), president for finansinspeksjons- og kontrollkommisjonen. Arbeidet i går ettermiddag ble imidlertid koordinert av nestleder Hildo Rocha (MDB-MA).

Til stede på møtet var også professoren ved São Paulo School of Business Administration (Eaesp) i Getúlio Vargas Foundation Eduardo Diniz, som berømmet sentralbankens forsiktighet med å forutsi den eventuelle adopsjonen av Real Digital om to eller tre år. "Det kan være før eller etter, det er nødvendig å se hvordan denne muligheten vil utvikle seg i verden."

"Det gir liten mening [å ha bitcoin] som valuta," sa Eduardo Diniz, professor ved EAESP da han snakket om innføringen av bitcoin i El Salvador. Etter hans syn gir det liten mening da stater ikke ville være villige til å gi opp nasjonale valutaer.

Diniz går inn for offentlig sektors monopol på valuta- og betalingsplattformer slik at staten kan garantere fri konkurranse. Han kommenterer, på en høring i Deputertkammeret, de mulige problemene med å overlate betalingssystemet i hendene på private selskaper:

"På den annen side har disse teknologiske plattformene en veldig høy risiko for konsentrasjon… det er en situasjon der staten må gjenvinne kontrollen over disse situasjonene for å unngå fremtidige problemer" – sa professoren

Shiba Inu slo ny prisrekord

I likhet med BTC, har de fleste alternative valutaer også falt dårlig denne morgenen. Ethereum (ETH), for eksempel, falt til mindre enn $4 016 etter nesten å ha slått rekordprisen for timer siden.

Det er imidlertid noen åpenbare unntak. Shiba Inu (SHIB) steg mer enn 20 % på én dag. Videre var SHIB-gevinsten godt over 30 % for bare noen timer siden – før fallet i hele markedet. Følgelig nådde meme-tokenet et nytt all-time high og handles til $0,000054.

Et annet unntak er Project Aave (AAVE), som vokste 10,4 % på en 24-timers skala og er for tiden over $371.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-5,19%), Binance Coin (-7,42%), Cardano (-10,23%), Solana (-10,25%), Ripple (-9,46%) , Polkadot (-5,42%), Dogecoin (-13,24%), Shiba Inu (+24,62%), Earth (-9,16%), Avalanche (-13,26%) og Chainlink (-8,34%).

Den kumulative markedsverdien av alle kryptovalutaer falt til 2,57 billioner dollar.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Innholdsgrådigheten holdt ikke Bitcoin-prisen på $ 60K – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Tyrkisk megleroppføring fører Shiba Inu til ATH

Shiba Inu representasjon Den Istanbul (Tyrkia) baserte kryptovalutamegleren Paribu har notert Shiba Inu (token: SHIB), og hjelper kryptomeme å nå...

Oppføring av innhold på tyrkisk meglerhus driver Shiba Inu til ATH dukket først opp på Cointimes .

Subscribe US Now