Guggenheim-fondet med $ 270 milliarder dollar søker eksponering mot Bitcoin

admin

Guggenheim Partners, en av verdens største fondsforvaltere med 270 milliarder dollar i klientformue under forvaltning, søker eksponering mot Bitcoin som en del av et nytt fond, viste en fil fra US Securities and Exchange Commission (SEC) i går.

Advarsel om institusjonelle investorer

Fondet, offisielt 'Guggenheim Active Allocation Fund', vil investere i kryptovalutaer (hovedsakelig Bitcoin) som en del av en større gruppe tradisjonelle og alternative eiendeler. Kvantitativ og kvalitativ analyse bør brukes til å identifisere verdipapirer med attraktiv relativ verdi og risikoegenskaper / belønning for fondet. I SEC-filen finner vi følgende omtale:


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


“Kryptovaluta, digitale eiendeler eller virtuelle valutainvesteringer. Fondet kan søke investeringseksponering mot kryptokurrency (spesielt Bitcoin), ofte referert til som "virtuell valuta" eller "digital valuta", gjennom kontantavviklede derivatinstrumenter som børshandlede futures avgjort i kontanter, eller gjennom investeringsmidler som tilbyr eksponering for Bitcoin eller andre kryptovalutaer gjennom direkte investeringer eller indirekte eksponering, for eksempel derivatkontrakter. ” – side 7 i dokumentet.

Fondets utvikling kommer basert på Guggenheims anmodning til SEC om å investere opptil 10% av $ 5,3 milliarder dollar "Macro Opportunity Fund" i Greyscale Bitcoin Trust, et regulert institusjonelt kjøretøy som lar investorer få eksponering mot Bitcoin, i fjor. tid har Guggenheim CIO Scott Minard gjentatte ganger kommentert Bitcoin offentlig. Han sa i fjor at eiendelen kan verdsettes til opp til $ 400 000 de kommende årene, og nevner knapphet og inflasjonsbeskyttelse som to hovedtrekk. Guggenheim CIO Scott Minrd kommenterer på Bloomberg TV at bitcoin kan bli verdsatt til opp til $ 400 000 de neste årene, og siterer knapphet og beskyttelse mot inflasjon som to hovedtrekk. Kilde: BloombergTVGjennom hele dokumentet er ikke Bitcoins bilde så optimistisk. Guggenheim tar for seg de mange risikoene som kryptokurver er utsatt for, inkludert deres ustabile natur, muligheten for utveksling for å gå offline, cyberrisiko, negativ offentlig oppfatning og de generelle risikoene knyttet til enhver teknologiinvestering. På den positive siden er Guggenheim imidlertid påpekte flere faktorer som hjelper til med utviklingen av det globale kryptomarkedet: “Faktorer som påvirker utviklingen av kryptovaluta inkluderer, men er ikke begrenset til: fortsatt verdensomspennende vekst eller mulig opphør eller reversering av kryptokurrencyadopsjon og -bruk, endringer i demografi til forbrukerne, og offentlige preferanser, og bruk av nettverk som støtter digitale eiendeler for utvikling av smarte kontrakter og distribuerte applikasjoner ”. Det er godt å huske at enhver investor faktisk er utsatt for disse risikoene. Og over tid vil flere fond realisere fordelene ved å inkludere digitale eiendeler i porteføljene. Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Google kunngjør ny annonsepolicy knyttet til kryptovalutaer

Med nye retningslinjer har Google nå avklart hva som faktisk er forbudt og hva som kan annonseres for kryptovalutaer gjennom Google Ads. I følge et nylig dokument vil Google oppdatere policyen for finansielle produkter og tjenester i august for å avklare videre utveksling av kryptovalutaer om alle nødvendige krav for […]

Subscribe US Now