Hvor å kjøpe CryptoZoon: ZOON stiger 123% til nye høyder

admin

CryptoZoon la ut et høydepunkt på $ 0,077 i morges etter en fjortende stigning på 300%
CryptoZoon, blockchain -spillet som emulerer Pokémon i NFT -universet, slo ny rekord i dag etter en prisøkning på 123% over natten. Spillet utnytter fremveksten av NFT -er som en forstyrrende kraft i spillindustrien og drar nytte av langvarig interesse for denne nye teknologien.
Hvis du vil kjøpe CryptoZoon før den ble like populær som Pokémon, kan du lese videre for å finne ut mer og finne det beste stedet å kjøpe ZOON i dag.

Hvordan og hvor å kjøpe CryptoZoon i Brasil og andre steder

Hvis du vil kjøpe ZOON -tokens i dag, må du først abonnere på en børs eller kryptomegler som tilbyr CryptoZoon. Opprett en konto på en av plattformene vi foreslår her, og sett inn handelskapitalen din ved hjelp av en betalingsmåte etter eget valg. Når kontoen er bekreftet og låst opp, kan du begynne å handle kryptokurrency umiddelbart.

eTorus

eToro støtter kryptovalutahandel i over 180 land rundt om i verden i tillegg til 48 amerikanske stater. Plattformen tilbyr noen av de laveste valutakursene og provisjonene i bransjen.


Kjøp ZOON med eToro nå

Ansvarsfraskrivelse

pepperstein

Pepperstone ble grunnlagt i 2010 i Melbourne, Australia av et team av erfarne fagfolk med en felles forpliktelse til å forbedre verden av online virksomhet. Frustrert over sene henrettelser, dyre priser og dårlig kundesupport, satte de seg for å gi handelsmenn over hele verden overlegen teknologi, lave kostnadsspreads og et genuint engasjement for å hjelpe dem med å dominere handelen. Misjonen er å skape en teknologihandlet handelsverden der ambisiøse handelsmenn kan ta utfordringen og muligheten til globale markeder.


Kjøp ZOON med Pepperstone nå

Ansvarsfraskrivelse

Hva er CryptoZoon?

CryptoZoon er et NFT-basert samle-spill hvis skapere ønsker å etterligne favorittspillet sitt, Pokémon, i blockchain-verdenen. ZOON har som mål å skape en inkluderende onlineverden der spillere kan trene, kjempe og handle med virtuelle skapninger, samtidig som de beholder det sanne eierskapet til eiendelene sine i spillet gjennom ikke-soppbar token (NFT) teknologi.
ZOON er basert på Binance Smart Chain (BSC) og bruker en play-to-earn-modell. Dette reverserer det rådende "pay to win" -paradigmet, der rike spillere kan kjøpe de beste elementene i spillet-med spill for å vinne blir de beste spillerne belønnet med mynter.

Bør jeg kjøpe ZOON i dag?

Enhver kryptovalutaentusiast som respekterer seg selv, er godt klar over den stadig sterkere forbindelsen mellom kryptoområdet-spesielt NFT-og spill. Trenden øker, og prosjekter som CryptoZoon går sakte inn i bevisstheten til store investorer. Prisen på ZOON er for tiden opp på $ 0,077. Dette skjedde etter at en prisvekst på 123% økte den trenderende valutaen til en gevinst på 300% de siste to ukene.
Kortsiktige investorer kan prøve å ta bølgen generert av ZOON, og kan bli tatt videre ettersom nye høyder fortsatt kan nås. Langsiktige investorer vil potensielt se ZOONs løfte om å bli neste generasjon Pokémon.
Denne artikkelen er kun til informasjonsformål – ingenting av innholdet skal tolkes som økonomisk eller investeringsråd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvor kan man kjøpe BinaryX: BNX -prisen tredobler og slår ATH

BinaryX -prisen gikk i været, og satte en ny høyde på mer enn 5 ganger høyere enn den forrige. Den desentraliserte binære opsjonsplattformen BinaryX (BNX) vokste plutselig i popularitet, noe som førte til en imponerende breakout på priskartet. BNX steg til $ 43,54 etter en økning på 200% i dag, […]
Hvor kan man kjøpe BinaryX: BNX -prisen tredobler og slår ATH

Subscribe US Now