Hvor kan jeg kjøpe Chainlink: LINK nærmer seg prisene før krasj

admin

Chainlink er opp 15% i dag, noe som bringer LINK nær prispunktet på $ 35
Chainlink (LINK) oppnådde en økning på 15% mandag morgen, og nådde prisen på $ 35. LINK har endelig gått ut av konsolideringsnivået under $ 30 måneder og ser ut til å revidere priser som ikke er sett siden kryptokurrencymarkedet krasjet i mai. Vedvarende interesse kan føre til en eksponentiell samling hvis den nåværende vertikale prisgradienten er gyldig.
Fortsett å lese for mer informasjon om Chainlink og de beste nettstedene for å kjøpe LINK.

Hvordan og hvor å kjøpe Chainlink i Brasil og andre steder

Chainlink kan kjøpes på et bredt spekter av elektroniske plattformer. Regulerte kryptovaluta -meglere og børser er overalt i disse dager, så vi har listet opp to av de mest pålitelige nedenfor for å hjelpe deg i gang. Registrer deg og bekreft en konto før du gjør et innskudd, slik at du kan begynne å handle når midlene når kontoen din.
Unngå uregulerte plattformer – inkludert desentraliserte børser – hvis du ikke er komfortabel med å handle. Disse plattformene er mer forbeholdt avanserte brukere ettersom de ikke er regulert og ikke er ansvarlige for de samme standardene som de lisensierte plattformene.

eTorus

eToro støtter kryptovalutahandel i over 180 land rundt om i verden i tillegg til 48 amerikanske stater. Plattformen tilbyr noen av de laveste valutakursene og provisjonene i bransjen.


Kjøp LINK med eToro nå

Ansvarsfraskrivelse

Likviditet X

Kjøp LINK med LiquidityX nå

Hva er Chainlink?

Chainlink er en veldig spesiell type kryptovaluta -prosjekt og er kjent som et "orakel". Dette betyr at Chainlink -nettverket i hovedsak fungerer som et mellomledd mellom andre blokker (f.eks. Ethereum -blokkeringen) og data utenfor kjeden, for eksempel en prismat. Den desentraliserte naturen til Chainlink betyr at dataene den gir er vanskelige å tukle med, og dette gjør Chainlink -datastrømmer svært sikre og pålitelige sammenlignet med sentraliserte orakler, som er sårbare for enkelte feilpunkter.
Chainlink har vist seg å være avgjørende for drift av en rekke svært vellykkede dApps (desentraliserte applikasjoner), inkludert store desentraliserte økonomiske protokoller som Aave. Prisinformasjonen fra Chainlink er ryggraden i disse programmene, og funksjonen er sterkt avhengig av gyldigheten av disse dataene.

Bør jeg kjøpe LINK i dag?

Chainlink har samlet en dedikert hær av støttespillere som kaller seg "Link Marines", og dette er kanskje ikke overraskende, gitt de åpenbare praktiske applikasjonene som Chainlink allerede har vist seg verdig. LINK gjorde et stort rally i mai, og potensielle investorer kan være interessert i å vite at dagens pris ikke har blitt sett siden før krasjet. Dette kan være et tegn på at gode ting kommer.
Flere bransjeanalytikere har spådd en prislapp på over $ 100 for Chainlink innen utgangen av 2021, så nå kan det være et flott tidspunkt å kjøpe LINK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Storbritannias øverste regulator innrømmer å være maktesløs til å føre tilsyn med kryptokurver

Financial Conduct Authority har begrenset myndighet over kryptokurver og andre lignende digitale eiendeler, ifølge styrelederen. Charles Randell, leder for Financial Conduct Authority (FCA), talte i går på Cambridge International Symposium on Economic Crime i lang tid. Randell antydet at regulatoren ikke har tilstrekkelig makt til å iverksette passende regulatoriske tiltak. […]
Storbritannias øverste regulator innrømmer å være maktesløs til å føre tilsyn med kryptokurver

Subscribe US Now