Hvor kan jeg kjøpe Solana mens SOL overgår Dogecoin

admin

Solana tok 7. plass i DOGE etter en 22% økning på dagen, noe som markerte begynnelsen på et nytt høydepunkt noensinne.
Solana fortsatte i utmerket form med nok en tosifret daglig økning. Et rally som startet i går kveld har presset SOL til nye høyder, med en rekord på hele tiden på $ 145,97 registrert tidligere i morges. Solanas momentum ser for øyeblikket ut til å være uuttømmelig, med SOL -tokenet gjentatte ganger til nivåer som aldri er sett før.
Fortsett å lese for å lære mer om Solana, i tillegg til å lære det beste stedet å kjøpe SOL i dag.

Hvordan og hvor å kjøpe Solana i Brasil og andre steder

Solana kan kjøpes fra praktisk talt hvilken som helst kryptovaluta -megler eller børs, noe som gjør det å velge riktig sted å kjøpe det til en veldig vanskelig oppgave. Heldigvis for deg har vi valgt to av de beste plattformene for å gjøre dette valget enklere. Begge plattformene er fullt regulert, så du kan være trygg på at Solana -investeringen din er i de sikreste hender.
Når det er mulig, unngå å bruke ulisensierte meglere og desentraliserte børser. Disse nettstedene er uregulerte, noe som gjør dem mindre sikre og beskyttede.

Likviditet X

Kjøp SOL med LiquidityX nå

pepperstein

Pepperstone ble grunnlagt i 2010 i Melbourne, Australia av et team av erfarne fagfolk med en felles forpliktelse til å forbedre verden av online virksomhet. Frustrert over sene henrettelser, dyre priser og dårlig kundesupport, satte de seg for å gi handelsmenn over hele verden overlegen teknologi, lave kostnadsspreads og et genuint engasjement for å hjelpe dem med å dominere handelen. Misjonen er å skape en handelsverden med teknologi der ambisiøse handelsmenn kan ta utfordringen og muligheten til globale markeder.


Kjøp SOL med Pepperstone nå

Ansvarsfraskrivelse

Hva er Solana?

Solana er en superskalerbar smart kontraktsplattform som tar sikte på å optimalisere desentraliserte applikasjoner og desentralisert finans (DeFi) ved hjelp av en neste generasjon blockchain. Solana tar det positive fra de originale smarte kontraktene blockchain, Ethereum, og forbedrer praktisk talt alt det negative, noe som har ført til en økning i popularitet ettersom Ethereum står overfor flere og flere flaskehalser.
Raske transaksjoner, lave gebyrer og avanserte funksjoner er dens egenskaper. Solana trives som DeFi og dApps på Ethereum, og blir stadig mer uholdbar på grunn av høye priser og et sakte, tett nettverk. Solanas nettverkseffekt vokser dag for dag når nye Ethereum -brukere og avhoppere blir med, noe som i teorien kan føre til enda større eksponentiell vekst.

Bør jeg kjøpe SOL i dag?

Solana fortsetter å vokse sterkt og registrerer nye høyder tilsynelatende non-stop. Det nåværende øyeblikket har ført til en nesten vertikal prisbevegelse, men tempoet i SOLs rally viser ennå ikke tegn til avmatning.

7-dagers Solana-diagram. Kilde: CoinMarketCap
Solanas brukstilfelle blir også stadig mer relevant ettersom Ethereum fortsetter å slite med nettverksstress på grunn av den gradvise frigjøringen av Layer 2 (Layer 2) -løsninger og den uendelig forsinkede Ethereum 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ukentlig rapport: Coinpass vinner FCA -godkjenning da Blockchain.com feirer 10 år med en stor milepæl

Store kryptokurver avsluttet måneden på et høydepunkt, med noen altcoins som kom inn på nytt territorium. Her er andre interessante overskrifter du kanskje har gått glipp av denne uken. Lovgivere i El Salvador godkjenner $ 150 millioner Bitcoin adopsjonsfond El Salvadors Bitcoin -planer er nå i horisonten, med landet bare […]
Ukentlig rapport: Coinpass vinner FCA -godkjenning da Blockchain.com feirer 10 år med en stor milepæl

Subscribe US Now