Hvor kan man kjøpe Arweave da AR går opp til $ 63, og tjener 10% på 24 timer

Hvor kan man kjøpe Arweave da AR går opp til $ 63, og tjener 10% på 24 timer

AR, Arweave -nettverkets innfødte token har steget fra $ 25 -nivået som ble registrert 25. august 2021 til $ 63 for tiden på tidspunktet for denne skrivingen.
Arweave oppnådde sterke gevinster på 10% for å fortsette sitt sterke løp som startet 27. august etter en ukes konsolidering. AR -tokenet har en sterk brukstilfelle og optimistiske investorer begynner å uttrykke tillit til dette tokenet. Arweave handler for $ 63, et imponerende show med tanke på at verdien doblet seg for nesten en uke siden. Og det kan fortsette å doble seg fra dagens prisnivå.

Hvordan og hvor å kjøpe Arweave i Brasil og andre steder

Hvis du ønsker å kjøpe kryptokurrency -tokener, må du registrere en konto hos en børs/megler. Bare gå til nettstedet du ønsker, og klikk på "registrer deg" eller "registrer deg nå" -knappen. Skriv deretter inn navn, e -postadresse og telefonnummer for å fullføre registreringsprosessen. Det er en ekstra bekreftelsesprosess som krever at du sender inn bevis for identitet og adresse. Når dette er gjort, setter du inn penger og du kan begynne å handle.
For enkelhets skyld har vi listet opp noen av de beste plattformene nedenfor. Unngå å bruke desentraliserte nettsteder, ettersom de fleste av dem er uregulerte.

eTorus

eToro støtter kryptovalutahandel i over 180 land rundt om i verden i tillegg til 48 amerikanske stater. Plattformen tilbyr noen av de laveste valutakursene og provisjonene i bransjen.


Kjøp AR med eToro nå

Ansvarsfraskrivelse

Likviditet X

Kjøp AR med LiquidityX nå

Hva er Arweave?

Arweave lar utviklere være vert for apper, og brukere kan få tilgang til appene via det som kalles permaweb -plattformen. I hovedsak gir den langsiktig nettlagring til latterlig billige kostnader.
Webhotell er en stor virksomhet, og Arweave planlegger å gjøre en forskjell i denne bransjen. Det gjør det mulig for utviklere å være vert for appene sine på nettverket, mens brukerne enkelt og sikkert kan få tilgang til disse appene gjennom det desentraliserte nettverket. Fordi tidligere versjoner av applikasjoner også er permanent lagret; i tilfelle et angrep, kan brukerne fortsette å bruke tidligere versjoner mens utviklere utfører feilrettinger.

Bør jeg kjøpe AR i dag?

Arweave søker å løse et stort problem som rammer applikasjonsutviklere i dag, som er prisgitt store multinasjonale selskaper som driver monopolimperier. Prisen på AR er fortsatt innen rekkevidde for amatører og nye investorer.
AR -tokenet har vært på en vekstbølge i nesten en uke, og kryptovalutaen kan belønne tidlige støttespillere med store gevinster. Hvis prisutviklingen kan fortsette i en uke til, ser det ut til at $ 100 er i Arweaves diagrammer. Nedenfor er det ukentlige diagrammet for Arweave, som tydelig viser prisutbrudd.

Arweaves ukentlige diagram. Kilde: CoinMarketCap
Denne artikkelen er kun til informasjonsformål – ingenting av innholdet skal tolkes som økonomisk eller investeringsråd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *