Hvor kan man kjøpe Earth: en annen ATH for LUNA når prisen stiger

admin

Terra (LUNA) har steget 300% de siste 30 dagene, og har tatt det enda lenger inn i nytt territorium
Terra (LUNA) tar cryptocurrency -markedet med storm med en ubarmhjertig bullish fart, etter å ha satt en ny ny rekord på bare noen få uker. Valutaen har nå klatret til tolvte plass i markedsverdi og kan settes til å bryte topp 10 etter å ha steget med 18,5% i dag. Hans nye rekord på alle tider på $ 34,25 ble satt i morges.
Finn ut mer om Terra i denne artikkelen, og hvordan og hvor du kan kjøpe LUNA i dag.

Hvordan og hvor du kan kjøpe land i Brasil og andre steder

Terra (LUNA) er tilgjengelig fra et stort utvalg av børser og kryptovaluta -meglere etter at den har vokst til konvensjonell popularitet. Registrer deg for en gratis konto hos en av våre to partnere som er foreslått nedenfor, og gjør deretter et innskudd i din lokale valuta. Når kontolommeboken er lastet, er du klar til å gjøre dine første handler i dag.
Unngå uregulerte plattformer for enhver pris, ettersom de tilbyr svært lite når det gjelder å beskytte investeringen din.

eTorus

eToro støtter kryptovalutahandel i over 180 land rundt om i verden i tillegg til 48 amerikanske stater. Plattformen tilbyr noen av de laveste valutakursene og provisjonene i bransjen.


Kjøp LUNA med eToro nå

Ansvarsfraskrivelse

pepperstein

Pepperstone ble grunnlagt i 2010 i Melbourne, Australia av et team av erfarne fagfolk med en felles forpliktelse til å forbedre verden av online virksomhet. Frustrert over sene henrettelser, dyre priser og dårlig kundesupport, satte de seg for å gi handelsmenn over hele verden overlegen teknologi, lave kostnadsspreads og et genuint engasjement for å hjelpe dem med å dominere handelen. Misjonen er å skape en teknologihandlet handelsverden der ambisiøse handelsmenn kan ta utfordringen og muligheten til globale markeder.


Kjøp LUNA med Pepperstone nå

Ansvarsfraskrivelse

Hva er jorden?

Terra er et uavhengig blockchain- og stablecoin-nettverk som har som mål å skape et skalerbart, brukbart og kompatibelt dApp- og DeFi-økosystem for kraftig daglig bruk. Terra ble grunnlagt av den sørkoreanske gründeren Do Kwon, og brukes allerede mye som betalingsnettverk i Asia på grunn av partnerskapet med Chai, en ledende app.
Terra utsteder en dollarindeksert stablecoin, UST, som opprettholder sitt par ved hjelp av en innovativ mekanisme der LUNA-tokens brennes/myntes mot UST for å beholde USTs markedsverdi på $ 1. Terra har også inkubert en intern DeFi -protokoll kalt Anchor, som lar brukerne tjene renter nær 20% på UST -innskudd. Disse innskuddene kan deretter byttes ut mot "ekte" dollar, og tilbyr et kraftig alternativ til rentene nær null som tilbys av de fleste globale banker.

Bør jeg kjøpe LUNA i dag?

LUNA er trukket frem som en av de beste lovende investeringene i kryptovalutaområdet i årene som kommer. Prosjektet gir neste generasjons teknologi, praktiske betalinger og utrolig høye DeFi-avkastninger som også ser ut til å være trygge for krypto-verset.
I motsetning til konkurrerende prosjekter som lover lignende funksjoner i fremtiden, men mangler pragmatisk brukervennlighet i dag, er Terra usedvanlig kraftig og har et team av ledende utviklere som leder det inn i fremtiden. Etter å ha truffet 33,96 dollar, er Terra frisk fra sin nye rekordhøyde og kan fortsette å vokse.
Denne artikkelen er kun til informasjonsformål – ingenting av innholdet skal tolkes som økonomisk eller investeringsråd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvor å kjøpe CryptoZoon: ZOON stiger 123% til nye høyder

CryptoZoon la ut et høydepunkt på $ 0,077 i morges etter en fjortende stigning på 300% CryptoZoon, blockchain -spillet som emulerer Pokémon i NFT -universet, slo ny rekord i dag etter en prisøkning på 123% over natten. Spillet utnytter fremveksten av NFT -er som en forstyrrende kraft i spillindustrien og […]
Hvor å kjøpe CryptoZoon: ZOON stiger 123% til nye høyder

Subscribe US Now