Hvor kan man kjøpe Polker: PKR slutter seg til bull run med 106% gevinst

admin

PKR, det opprinnelige tokenet som driver Polker -nettverket, opplevde et bristepunkt med 106% gevinst på 24 timer
PKR -tokenet som driver Polker -spillet, brøt etter en uke med konsolidering nær $ 0,05 – $ 0,07 dollar. Polker er et pokerspill og en av de første tilfellene for PKR -token. PKR -tokenet handler for øyeblikket på $ 0,14 etter dobling på en uke. Dette er en imponerende ytelse for dette spilltokenet, og prisen kan lett være 3, 5 eller til og med 10 ganger gjeldende nivåer hvis oksekjøringen fortsetter.

Hvordan og hvor å kjøpe Polker i Brasil og andre steder

Du må registrere en konto hos en regulert megler/børs. Unngå å bruke uregulerte DEX -plattformer, da risikoen for svindel er høyere på slike nettsteder. For å registrere en konto må du skrive inn et brukernavn, e -postadresse og telefonnummer. Du må også bekrefte kontoen ved å presentere identitetsbevis og dokumentasjon på bosted i samsvar med Know Your Customer (KYC) forskrifter.
Det kan være ganske vanskelig for nye brukere å finne en passende plattform for deres behov, gitt mengden alternativer som er tilgjengelige på markedet i dag. Vi har valgt to av de beste plattformene til din fordel, og disse er listet opp nedenfor.

eTorus

eToro støtter kryptovalutahandel i over 180 land rundt om i verden i tillegg til 48 amerikanske stater. Plattformen tilbyr noen av de laveste valutakursene og provisjonene i bransjen.


Kjøp PKR med eToro nå

Ansvarsfraskrivelse

Likviditet X

Kjøp PKR med LiquidityX nå

Hva er Polker?

Polker Coin tilbyr løsninger for kompatibilitet på tvers av kjeder for netthandelssystemer og spill. Den kan brukes sømløst av spillleverandører, og PKR finnes som TRC-20, ERC-20 og BEP-20-tokens, noe som sikrer problemfri bruk på tvers av forskjellige kryptokurver. Dette eliminerer behovet for å bytte tokens ofte mens du bruker forskjellige spillplattformer. Med sin utprøvde rettferdige teknologiprotokoll og ekte tilfeldige tallgeneratorsystem (patentanmeldt) kan PKR fungere som et viktig nettverk for spillprotokoller.
Spillindustrien har vist sterke bruksområder for kryptokurver, og mange spillpoker har sluttet seg til driften av oksene i den siste tiden.

Bør jeg kjøpe PKR i dag?

PKR -token har mer enn doblet seg i pris, og inngangsprisen er fortsatt lav for amatører og nye investorer. Gitt volatiliteten i prisene etter et kraftig brudd, kan token også gi en interessant mulighet for kortsiktige tradere.
Nedenfor er Polkers månedlige diagram som viser sterk konsolidering i forkant av den nåværende bull run. En annen dobling av verdien ser ut til å være en stor mulighet for PKR -tokenet på kort sikt.

Polker månedlige diagram. Kilde: CoinMarketCap
Denne artikkelen er kun til informasjonsformål – ingenting av innholdet skal tolkes som økonomisk eller investeringsråd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvor kan jeg kjøpe Solana mens SOL overgår Dogecoin

Solana tok 7. plass i DOGE etter en 22% økning på dagen, noe som markerte begynnelsen på et nytt høydepunkt noensinne. Solana fortsatte i utmerket form med nok en tosifret daglig økning. Et rally som startet i går kveld har presset SOL til nye høyder, med en rekord på hele […]
Hvor kan jeg kjøpe Solana mens SOL overgår Dogecoin

Subscribe US Now