Hvor kan man kjøpe Solana: SOL setter det nye høydepunktet med 20%

Hvor kan man kjøpe Solana: SOL setter det nye høydepunktet med 20%

Solanas inntjening på 1 år er nå over 2200% ettersom det psykologiske prispunktet på $ 100 kommer frem.
Solana fortsetter å prestere eksepsjonelt godt i slutten av august, og avsluttet måneden med gevinster på nesten 200% de siste 30 dagene. En høyde på 20% i dag førte til at en ny rekordhøyde ble registrert, med prisen på SOL -valutaen som berørte $ 83,21 i tidlig handel i dag. Investorer ser nå naturlig mot 100 -dollar -merket, og institusjonell interesse vokser.
Hvis du vil kjøpe Solana i dag, fortsett å lese for å finne det beste stedet å kjøpe SOL -tokens.

Hvordan og hvor å kjøpe Solana i Brasil og andre steder

Solana kan kjøpes fra en rekke store kryptovaluta -meglere og børser. For å kjøpe SOL -token i dag, kom i gang ved å registrere deg på en av plattformene vi foreslår nedenfor. Våre partnere er alltid fullt kompatible og lisensierte, noe som gir deg et nivå av investorbeskyttelse som ikke tilbys av uregulerte meglere og desentraliserte børser (DEX). Opprett en gratis konto og gjør et innskudd for å begynne å investere trygt i dag.

Likviditet X

Kjøp SOL med LiquidityX nå

pepperstein

Pepperstone ble grunnlagt i 2010 i Melbourne, Australia av et team av erfarne fagfolk med en felles forpliktelse til å forbedre verden av online virksomhet. Frustrert over sene henrettelser, dyre priser og dårlig kundesupport, satte de seg for å gi handelsmenn over hele verden overlegen teknologi, lave kostnadsspreads og et genuint engasjement for å hjelpe dem med å dominere handelen. Misjonen er å skape en teknologisk aktivert handelsverden der ambisiøse handelsmenn kan ta utfordringen og muligheten til globale markeder.


Kjøp SOL med Pepperstone nå

Ansvarsfraskrivelse

Hva er Solana?

Solana er en billig, rask og høy kapasitet blockchain bygget fra grunnen av for desentraliserte applikasjoner og (dApps) og desentralisert finans (DeFi). Både utviklere og brukere bytter til Solana ettersom transaksjoner på Ethereum, den dominerende dApp -blokkjeden, blir trege, klumpete og dyre.
Solana ble grunnlagt av veteraner innen teknisk industri og har nylig tiltrukket institusjonell interesse, med en CoinShares -rapport som identifiserer mer enn 7 millioner dollar institusjonelle penger som strømmer inn i SOL -token denne måneden. Denne pengestrømmen fra store aktører, kombinert med vedvarende langsiktig støtte fra Solanas samfunn, har presset prisen til nye høyder de siste ukene.

Bør jeg kjøpe SOL i dag?

Solana har blitt et av de mest anerkjente prosjektene i kryptoområdet, på grunn av sin langsomme oppgang til vanlig anerkjennelse og sin første gangs inntreden i de ti beste prosjektene ved markedsverdi. SOL -valutaen ga gevinster, selv om det bredere kryptokurrencymarkedet var bearish og stillestående, og viste vitalitet og livskraft som tyder på et sterkt bullish rally.
For tiden på $ 82,85, er prisen på SOL -token like under den nye høyden, og det kan forventes ytterligere gevinster. Den psykologiske målprisen på $ 100 er bare 25% borte daglig, noe som hjelper Solana -investorer å forvente mer fortjeneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *