Hvordan dra nytte av Bitcoin low for å tjene 300 % eller mer?

admin

Bitcoin og dollar Bitcoin-prisen har smeltet fra sin all-time high på nesten $67.000 til under $39.000. Mens noen…

Innholdet Hvordan dra nytte av Bitcoin lav for å tjene 300 % eller mer? dukket opp først på Cointimes.

Bitcoin og dollar

Bitcoin-prisen har smeltet fra sin all-time high på nesten $67.000 til under $39.000. Mens noen investorer gråter, utnytter andre øyeblikket til å bli rike. Hvilken side er du på? I dette innlegget vil vi presentere deg en viktig avhandling for hver kryptovaluta-investor i Brasil og i verden.

50% nedgang burde skremme?

Det nesten 50% fallet i Bitcoins pris skremte mange investorer, men er det så stort som vi tror? La oss ta noen sammenligninger slik at du kan se at denne nedgangen i bitcoin også skjer i det tradisjonelle finansmarkedet.

Nedenfor er punktene med størst fall for selskaper i verden, som Tesla, JPMorgan, Apple og Google. I korte perioder er bitcoin mer flyktig, men når vi snakker om store perioder med nedgang har vi en viss ekvivalens.

Sammenlign antallet av disse dråpene med de for bitcoin:

Antall store fall over tid mellom selskaper som Tesla, Google og eiendeler som gull og bitcoin
Store fall over 10 % | Kilde: Ecoinometrics

Og hva med Apples fall (AAPL) på begynnelsen av 2000-tallet?

Apple prisfall på 2000-tallet

Aksjene falt fra ~1 dollar til 0,33 cent, eller 67%. Hvis du hadde kjøpt til denne laveste prisen bare $1000,00, ville du ha totalt nesten $60,000,00.

I dag vises ikke nedgangen vi ser på Apples 2000-tallet på diagrammet:

Apple (AAPL) prisdiagram fra starten

Oppgaven som kan gjøre deg rik med Bitcoin

Bitcoin har en gjennomsnittlig årlig vekst på ~118 %, hvis vi fortsetter å vokse med denne hastigheten, kan bitcoins markedsverdi overgå Apples i 2023. Dette betyr at hver hodler med en bitcoin vil ha rundt R$750 tusen til gjeldende pris og gjeldende dollarforhold – en gevinst på ~300%.

Ok, men hva om bitcoins årlige vekst faller til 59% av nåværende tempo? Det betyr at vi når Apples nivå i 2026. Kun 4 år! Det er med tanke på Apples 22% årlige vekst.

Når passerer Bitcoin Apple?

Hvis vi vurderer dagens pris på BRL 200 000, vil bare 1 000,00 BRL investert i denne oppgaven – at bitcoin vil fortsette å vokse årlig – gi maksimalt 5924,30 BRL i 2026. Samme beløp investert i CDB på dagens nivå og samtidig horisont vil gi deg bare R$1 341,03 brutto.

Det gir mening?

Bitcoin har fortsatt potensial til å treffe gullmarkedet (>10 billioner dollar), blir brukt som en plattform for å utstede statsobligasjoner, og har fortsatt potensial til å bli brukt som kontanter med Lightning Network.

Hva er risikoen?

Vel, dette er en avhandling som bruker historiske data for å prøve å tegne hva som kan skje med bitcoin i årene som kommer.

Usikkerhetene er store, er det en risiko for at bitcoin mislykkes og går i null? Ja, er det en risiko for at Fed vil trykke 100 ganger flere dollar med en dement president? Helt sikkert.

Verden er full av usikkerhet, men den dag i dag har pengetrykkeren, skatteoppkreveren og døden aldri sviktet i sine oppdrag.

*Dette er ikke en investeringsanbefaling, bare en studie av en mulig databasert avhandling.

Innholdet Hvordan dra nytte av Bitcoin lav for å tjene 300 % eller mer? dukket opp først på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Er bunnen inne? Data viser Bitcoin-derivater som går inn i 'kapitulasjon'-sonen

En nøkkelrisikoindikator for BTC-opsjoner nådde sitt høyeste nivå på seks måneder, noe som muligens signaliserte at $32 930 var bunnen.

Analytikere elsker å gi prisspådommer, og det ser ut til at ni av 10 ganger tar feil. For eksempel, hvor mange ganger sa analytikere "vi vil aldri se Bitcoin tilbake til X-pris igjen," bare for å se den stupe godt under det nivået noen måneder senere?

Det spiller ingen rolle hvor erfaren en person er eller hvor knyttet til bransjen. Bitcoins (BTC) 55% volatilitet må tas på alvor og innvirkningen dette har på altcoins er vanligvis sterkere under kapitulasjonslignende bevegelser.

For de som ikke er kjent med saken, kjøpte Zhu Su's Three Arrows Capital 7. desember Ether (ETH) verdt 676,4 millioner dollar etter at prisen falt 20 % i løpet av 48 timer. Zhu gikk så langt som å si at han ville fortsette å kjøpe "enhver panikkdump", til tross for at han erkjente at Ethereum-avgifter var uegnet for de fleste brukere.

For å forstå om det fortsatt er en appetitt på bearish spill og hvordan pro-traders er posisjonert, la oss ta en titt på Bitcoins futures og opsjonsmarkedsdata.

Futures tradere er ikke villige til å shorte

Basisindikatoren måler forskjellen mellom langsiktige futureskontrakter og gjeldende spotmarkedsnivåer. En årlig premie på 5 % til 15 % forventes i sunne markeder, og dette prisgapet er forårsaket av selgere som krever mer penger for å holde tilbake oppgjør lenger.

På den annen side dukker det opp et rødt varsel hver gang denne indikatoren blekner eller blir negativ, et scenario kjent som "bakover".

Bitcoin 3-måneders futures basisrente. Kilde: Laevitas.ch

Legg merke til hvordan indikatoren holdt terskelen på 5 % til tross for 52 % priskorreksjon på 75 dager. Hadde pro-traders effektivt gått inn i bearish-posisjoner, ville basisrenten snudd nærmere null eller til og med negativ. Data viser derfor mangel på appetitt på korte posisjoner i denne nåværende korrigeringsfasen.

Opsjonshandlere er fortsatt i "frykt"-sonen

For å utelukke eksternaliteter som er spesifikke for futuresinstrumentet, bør handelsmenn også analysere opsjonsmarkedene. Delta-skjevheten på 25 % sammenligner lignende alternativer for anrop (kjøp) og salg (salg). Beregningen vil bli positiv når frykt er utbredt fordi den beskyttende salgsopsjonspremien er høyere enn tilsvarende risikokjøpsopsjoner.

Det motsatte gjelder når grådighet er utbredt, noe som får 25 % delta-skjevhetsindikatoren til å skifte til det negative området.

Bitcoin 30-dagers opsjoner 25 % deltaskjevhet. Kilde: Laevitas.ch

25 % skjevhetsindikatoren snudde til «frykt»-området ettersom den beveget seg over 10 % den 21. januar. Toppnivået på 17 % ble sist sett tidlig i juli 2021, og merkelig nok handlet Bitcoin for $34 000 den gang.

Denne indikatoren kan tolkes som bearish når man tar i betraktning at arbitrage-desk og market makers tar overpris for nedsidebeskyttelse. Likevel er denne beregningen bakoverskuende og forutsier vanligvis markedsbunner. For eksempel, bare to uker etter at skjevhetsindikatoren nådde en topp på 17 % 5. juli, nådde Bitcoin-prisen 29 300 dollar.

Korrelasjon med tradisjonelle markeder er ikke så relevant

Det er verdt å merke seg at Bitcoin har vært på en nedadgående trend de siste 75 dagene, og dette er før Federal Reserves innstrammingsdiskurs 15. desember. Dessuten forklarer ikke den økte korrelasjonen med tradisjonelle markeder hvorfor S&P 500-indeksen toppet jan. 4, mens Bitcoin allerede var ned 33 % fra $69 000 all-time high.

Tatt i betraktning mangelen på bjørnenes appetitt til å korte BTC under $40 000 og opsjonshandlere som endelig kapitulerer, viser Bitcoin lite rom for ulempene.

Videre har avviklingen av Bitcoin-futures den siste uken utgjort 2,35 milliarder dollar, noe som reduserte kjøpernes innflytelse betydelig. Selvfølgelig er det ingen garantier for at $32 930 var den endelige bunnen, men shortselgere vil sannsynligvis vente på et sprett før de går inn i bearish-posisjoner.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og gjenspeiler ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph. Hver investering og handel innebærer risiko. Du bør foreta din egen forskning når du tar en beslutning.

Subscribe US Now