Hvordan spille Axie Infinity og tjene penger uten å investere

Hvordan spille Axie Infinity og tjene penger uten å investere Axie Infinity. Avspilling/Twitter.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "data-sizes =" (maks-bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Pufferfisken har nådd 1 million spiller -merket og er fortsatt på vei oppover. Axie Infinitys viktigste token ser allerede en takst på 7940% i 2021, men monetære investeringer er ikke den eneste måten å ri på bølgen. Måned, uten å investere en krone for dette. Bare for å gi en oppdatering av den forrige publikasjonen, begynte jeg å motta i SLP, tokens som vi samlet mens vi spilte. Jeg vant 1 147 SLP 1. august, som på dagen tilsvarte 240 USD eller ca 1250 reais. Uttak skjer hver fjortende dag. Det er det jeg skal snakke om i denne artikkelen, med en fullstendig gjennomgang av hvordan du også kan tjene penger med blockchain -spill uten forhåndsinvestering.

Betale for å spille eller spille for å vinne?

Med en tokenbasert økonomi, hevder entusiaster at blockchain-spill har skapt en ny dynamikk kalt play-to-earn, eller 'play to receive', forskjellig fra pay-to-win eller til og med free-to-play (gratis å spille) . Imidlertid, ettersom spillkarakterer ofte er NFT-baserte, unike tokens som betales for å skaffe, vil jeg kalle dynamikken i disse spillene pay-to-play-to-earn. Å spille for å motta). Dette er tilfellet med Axie Infinity, hvor hver axie er et lite monster med spesifikke kort og til og med DNA -egenskaper. For å spille Axie Infinity og delta i puffer fiskekamper, må du skaffe deg tre av dem. Det raskeste alternativet er å velge noen få fra den offisielle markedsplassen, men dette vil koste rundt $ 900 når du skriver denne artikkelen.aksjer på den offisielle markedsplassenNoen av de ikke-soppbare Axie Infinity-tokenene er til salgs når artikkelen skrives for 0,1 eter. Denne første investeringen kan betale seg selv om en måned eller aldri betale fullt ut, det er en risiko spilleren tar i denne tidlige fasen av spillet. Tokens er fortsatt små og volatiliteten er betydelig. Ikke la deg lure av fortjenesten min fra forrige måned, jeg utnyttet et historisk høydepunkt på SLP -tokenet, som nå er omtrent 40% billigere.

Hvordan spille Axie Infinity gratis

Som jeg forklarte tidligere, er det imidlertid mennesker og selskaper som er villige til å investere stort i spillet, men ingen har armen til å spille med så mange NFT -er. Det er her vår sjanse til å nyte en del av spillets inntjening uten å bruke en første investering kommer inn. Med 3 lånte akser gjør du jobben med å dyrke så mange SLP-er som mulig i spillet og dele overskuddet med fitteeieren. Det er den mest økonomisk sikre måten å utsette deg selv for pengespillgevinster. Ok, men hvor finner du gratis akser å leke med?

Oppdag Coingoback Play

Hvis du har fulgt Cointimes en stund, kan det hende at du allerede har en konto på CoinGoBack, en cryptocurrency cashback -plattform. Hvis du ikke allerede har en, kan du bare lage en nå ved å klikke her. Prosjektet som startet fokuserte på å avslutte partnerskap med nettbutikker for å gi bitcoin tilbake til kundene for hvert kjøp, har vokst og tar nå hensyn til bølgen av blockchain spill.Vil du tjene bitcoin mens du spiller på mobil?Coingoback Play er et partnerskapssystem for brukere å tjene bitcoin mens de spiller NFT -spill som Axie Infinity.Slik fungerer Coingoback PlaySå bare vent, når det er din tur og de neste Coingoback axie -eggene er i ferd med å klekkes, blir du kalt. Profittdelingsmodellen er fortsatt i testfasen, men en prosentandel av opptjente SLP -er, konvertert til bitcoin, vil bli definert for spillere.

“Risikoen for å begynne å spille er bare bortkastet tid, hvis spilleren ønsker ekstra inntekt kan han begynne å spille og vinne uten å investere sin egen kapital. Den største risikoen er at SLP faller og han tjener mindre ” – Coingobacks pressekontor.

Les mer:Kjøp Bitcoin hos Coinext
Kjøp Bitcoin og andre kryptovalutaer hos den sikreste megleren i Brasil. Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *