Igor3k, Monark og Borrachudo Mouse diskuterer Axie Infinity: "It's Pyramid"

admin

Flow Podcast, den største og mest kjente podcasten i Brasil, diskuterte det mest virale spillet i kryptovalutamarkedet, Axie Infinity. Youtuberen Rato Borrachudo (Douglas Mesquita) tok opp temaet da han erklærte at han spilte et spill “som kostet R $ 8 000”. Douglas opprettet et lag med "en plante og to fisk" Monarks søster spiller og tjener R $ 2000 i måneden, ifølge programlederen for Flow. Rato Borrachudo uttalte at laget hennes er svakt, og du kan tjene mer med et bedre lag og et høyere nivå.

Hvordan fungerer spillet?

Douglas Mesquita, Borrachudo -musen, forklarte at å spille Axie Infinity er som å "gruve" SLP, spillets tegn. “Du kan spille i en Binance of Life og bytte SLP mot ethereum, og ethereum for penger eller til og med SLP for penger. Godt eller dårlig, det tjener penger. ”Dukkene er på sin side NFT -er som også kan byttes. Etter å ha bygd et team med akser kan du spille enten PvE (offline) eller PvP (online), begge modusene genererer tokens for spillere.

“I dag gir det 100 SLP (per dag), 50 i PvE og 50 i daglig sjekk (daglig oppgave), senket. Men til i går var det nok å dyrke 150. Så du gjør regnestykket, 150 ganger 30, 4500. SLP var 0,17 cent og gikk til 0,19, før det var mye mer. La oss si, runding opp, 950 dollar. Dette er for nybegynnere, fordi fyren som har dukkene på nivå 20 og kan dyrke alt raskt og bruker sin energi på PvP … Å vinne i PvP vinner du (SLP avhengig av rangeringen din). ”

Da han avklarte at det ikke er mulig å miste tokener, spurte Monark: "Og hvor kommer så mye penger fra?" I det øyeblikket snakker de tre youtuberne med hverandre og kommer ikke til en konklusjon. Sannheten er at det ikke er noen proof-of-work gruvedrift bak spillprogramvaren, men det er, under spillet, opprettelsen av SLP, som er et inflasjonært og ikke knappe tegn. Selv om det var bevis på gruvedrift , energiforbruket ville ikke rettferdiggjøre de monetære verdiene i seg selv. Inntektene forklares bare på en måte, kjøpekraften i kryptovaluta -meglere. Etterspørselen, som gjør at spillerne kan selge tokens, skyldes bruken av SLP, som for tiden bare er nødvendig for "avl", opprettelsen av nye aksier . I fremtiden planlegger utviklere å bruke den også til handel med andre NFT -er, for eksempel skinn og land. AXS, et annet symbol som er opprinnelig til spillet, men ikke "mines" mens de spiller, tjener til styring og er også nødvendig for avl.

Er Axie Infinity Pyramid?

– Spillet er kjedelig, men det tjener penger. Og det er hva penger er, omtrent 5 eller 6 tusen reais i måneden hvis du vinner PVP, alle søte og gode i spillet. ”, Sa Douglas.

Men hvis spillet er dårlig og spillerne bare leter etter penger, kan økonomien i Axie Infinity sammenlignes med en finanspyramide, der produktet bare er en fasade? Økonom Natasha Che sa at spillet er en pyramide, fordi nettverket av Axie Infinity har ingen egenverdi.

“Telefon og internett er flotte nettverk. Men pyramidespill og markedsføring på flere nivåer (MLM) er også gode nettverk. For en stund ser du at brukerne vokser eksponentielt på begge typene. Hva er forskjellen? Først verdsetter folk aktiviteter i nettverket på egen hånd. I sistnevnte har nettverkets aktiviteter ingen egenverdi, og du deltar bare for å tjene penger. ”

Det viser seg at den "egenverdien" ikke eksisterer, verdien av noe godt er relativt. Mange bruker formuer på League of Legends (LoL) -skinn, andre bruker tusenvis av dollar på Free Fire og CS: GO, og noen bruker på å lage sterkere karakterer i NFT -er, som Axie. For meg er en hud fra Zed og Ezreal fra LoL verdt R $ 0,00, jeg ville aldri brukt en krone på dem, men noen spiller for moro skyld, og andre vil bare bli berømte eller tjene penger på å streame. Betyr det at LoL er en pyramide? Nei, spillet til Riot har ingen egenverdi, det er repeterende og kjedelig, men folk fortsetter å spille, og selskapet må frigjøre nye karakterer, mesterskap, spillmoduser, slik at de fortsetter å bruke penger på spillet og flere spillere er aktive. Hva er verdien generert av LoL -spillere? Det avhenger, for meg er det ingenting, men for en streamer kan det være millioner av reais, det er underholdning. I motsetning til et pyramidespill er gambling et produkt i seg selv og belønningen for det er et insentiv til å spille, forskjellige mennesker vil spille av forskjellige grunner. Dette betyr ikke at prisen på AXS og SLP vil stige for alltid eller forbli der de er. Det kommer helt an på spillers bruk av tokens, inflasjonen til hver enkelt av dem og adopsjonen av nye spillere, akkurat som i et hvilket som helst spill. Og du kan se litt av det vi snakker om i innlegget “Topp 10 dyreste videospillartikler i historien”. Husk dette, vet at det er en veldig høy risiko i kryptokurrencymarkedet, ingenting garanterer at beløpet investert i et team med aksier vil komme tilbake på et tidspunkt. Imidlertid er det en måte å spille uten risiko, som er skolene, også omtalt i Flow. Coingoback Play er en av dem, og den betaler en prosentandel av verdiene i SLP konvertert til bitcoin. Finn ut hvordan det fungerer ved å lese artikkelen “Hvordan spille Axie Infinity og tjene penger uten å investere.” Se videoen på Cortes do Flow -kanalen: Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptokurver på Coinext
Den komplette megleren for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptokurvene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvordan tjene mye på statsgjeld - moderne kapitalistisk opplæring

Den brasilianske regjeringen er kjent for å bite en god del av det du tjener og kjøper, fra ris til bitcoin -handler, det er der å ta del. Den brasilianske regjeringen er partneren som ingen ønsker å ha. For å snu dette spillet vil jeg lære deg måter å tjene […]

Subscribe US Now