Ikke-bankede kaffedyrkere begynner å akseptere Monero

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Kaffe er god, enda en smak av økonomisk revolusjon. Kaffedyrkere som ikke har bank i Guatemala, får global oppmerksomhet etter å ha integrert Monero som betalingsmåte. For mange mennesker rundt om i verden er noe så enkelt som å ha en bankkonto praktisk talt umulig, mangel på dokumentasjon, ikke bevist inntekt og overdreven regulering er noen av årsakene til dette fenomenet. Dette endrer seg imidlertid sakte med kryptokurver. siste tilfeller og vellykket adopsjon av kryptoaktiver kom fra guatemalanske kaffedyrkere. Uten bankkonto og tusenvis av mellommenn for å nå bredere markeder, var det eneste alternativet å ta til takke med lokalt salg. Det endret seg da det anonyme myntsamfunnet Monero ankom landet med Gratuitas-prosjektet. Ideen er å gi mer økonomisk frihet og tilgang til globale markeder med kritiske valutaer. 

<hr data-lazy-src=


Douglas Tuman, podcaster fra Monero Talk Show, lærte 18 bønder om Monero og hjalp til med å lage kryptovaluta-lommebøkene. Gratis Project Farmer I tillegg til å tjene XMR-lommebøker, har de nå en online tilstedeværelse med en fullstendig revidert betalingsmåte (Monero har kontrollerte revisjonsverktøy), og det mest interessante er at kaffesmakere kan sende donasjoner direkte til lommebøkene fra den som plantet bønnen. For tilnærmet tilsvarende USD 24,99 i XMR kan du ta “MoneroTopia”, en “søt og jevn kaffe med blomstrende sitrusnoter”, 100% av Bourbon-sorten – beskriver Gratuitas-prosjektet. MoneroTopia – kaffe solgt av Gratuitas I tillegg til kaffe selger prosjektet også makadamiaolje, perfekt for huden til de mest forfengelige kryptokurrencyentusiasterne. Samfunnet lager et betalingssystem som vil tillate rotering av adresser og større desentralisering i betalingsdeling, som i dag utføres av Gratuitas-prosjektets samarbeidspartnere. “Donasjonen du sender vil gå direkte til en Monero-adresse som vi for øyeblikket kontrollerer. Vi vil dele tipsene og videresende dem til hver av de 18 bøndene likt. Til slutt vil vi utvikle en metode slik at tipsene går direkte til bøndene. Vi er i kontakt med bønder og vil fortsette å minne dem om deres donasjoner og svare på spørsmål de måtte ha om Monero. Selv bønder som ikke har smarttelefoner eller datamaskiner, vil være i stand til å motta og holde Monero ved å holde nøklene i en papirlommebok. ”Målet for prosjektet er å fremme en lokal økonomi som dreier seg om kryptovaluta:

"Til slutt, med Gratuitas 'hjelp, tror vi folk vil lære å selge Monero for kontanter, bruke den til å handle online eller bruke den lokalt – slik at lokale Monero-økonomier kan blomstre organisk."

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kutt kraften til kinesiske gruvearbeidere, hva nå? | Weekly Bits # 14

Start uken godt informert med de viktigste høydepunktene av hva som skjer og hva som vil skje i det kryptoaktive markedet. Og i dag snakker vi om prisen på bitcoin, noen viktige nyheter som strømbrudd for gruvearbeidere i kryptovaluta i Sichuan Kina. Vi vil også snakke om dagsordenen for den […]

Subscribe US Now