Ikke bli skremt av Bitcoin-krasj, nå er det perfekte tidspunktet for å tjene

admin

bitocin prisdiagram Bitcoin har falt kraftig med globale aksjemarkeder tidlig i 2022 på grunn av bekymring over…

Innholdet Ikke la deg skremme av Bitcoin-krasj, nå er det perfekte tidspunktet for profitt dukket først opp på Cointimes.

bitocin prisdiagram

Bitcoin har falt kraftig med globale aksjemarkeder tidlig i 2022, midt i bekymringer om mulige effekter av pågående makroinflasjonstrender og økt reguleringspolitikk.

Imidlertid klarte Bitcoin-prisen å holde seg over $35 000-sonen og startet en bølge av utvinning. BTC steg over motstandssonen på $36 000 for å gå inn i en kortsiktig bullish sone. Det er svært sannsynlig at okser prøver å presse prisen høyere eller investorer bestemmer seg for å ta fortjeneste for tiden. $38 200 er veldig sterk støtte for bitcoin. Hvis oksene klarer å bryte gjennom dette nivået, vil neste støtte være $40 000-nivået.

I mellomtiden tyder tre fakta på at prisen på bitcoin vil fortsette å stige.

Institusjonelle penger begynner å komme tilbake

I sin ukentlige Digital Asset Fund Flows-rapport, publisert mandag, noterte kryptovalutainvesteringsselskapet CoinShares oppføringer for noen institusjonelle produkter.

Det er første gang på fem uker at det har vært en positiv nettoinnstrømning ettersom 14,4 millioner dollar kom inn igjen i området da investorer kjøpte dip. Forskerne rapporterte at disse oppføringene fant sted i en periode med betydelig prissvakhet, og la til at dette antyder at investorer "ser på dette som en kjøpsmulighet" på dagens prisnivå. Analytiker Willy Woo antydet også at de er de første tegnene på at institusjonelle fond begynner å gjøre comeback.

Willy Woo
Tegn på at institusjonelle penger kommer tilbake

Bitcoin-gruvedrift blir mer bærekraftig

Bitcoin Mining Council (BMC) kunngjorde resultatene av sin Q4-undersøkelse i januar. Forskningen fokuserte på tre beregninger: bærekraftig energimiks, teknologisk effektivitet og strømforbruk.

Andelen av den globale Bitcoin-gruveindustrien som kjører på fornybar energi økte med 1 % til 58,5 % i Q4 2021, ifølge nye data. Industriens estimerte teknologieffektivitet vokste også med 9 % til 19,3 petahash per MW.

" Vi har sett trenden fortsette med dramatiske forbedringer i energieffektiviteten og bærekraften til Bitcoin-gruvedrift, " sa MicroStrategy-grunnlegger og administrerende direktør Michael Saylor i januar.

Guidede indikatorer Kjøp av dykket

Frykt- og grådighetsindeksen for kryptovaluta falt til et lavpunkt i seks måneder på 12 av 100 i januar. Denne indeksen brukes av mange investorer for å avgjøre om ulempen er til stede, fordi mange kortsiktige investorer liker å "kjøpe frykt, selge grådighet."

Bitcoin frykt og grådighet, som indikerer grunn
frykt og grådighet grafikk

Bexplus-analytikere påpeker at bitcoin kan etterligne bevegelser fra mai til juli 2021, da børskrakket tok bitcoin til 29 500 dollar. Så økte bitcoin og nådde sin all-time high.

Hvordan maksimere gevinster på et mulig okseløp?

Utnytt 100 ganger handel med futures er et av de mest populære verktøyene for å øke formuen din. Du kan dra nytte av prissvingninger for å tjene penger ved å spekulere i kryptovalutaens prisretning. Dessuten vil 100x innflytelse øke fortjenesten din med 100x!

For eksempel, hvis du bruker 0,1 BTC og 100x innflytelse for å kjøpe bitcoin til $35 000, når bitcoin stiger til $40 000 vil du tjene ($40 000 – $35 000) * 10 BTC/$40 000 = 1,25 BTC, noe som gir ROI 1250%.

En av måtene å gjøre dette på er å bruke Bexplus, som tilbyr 100x innflytelse på BTC, ETH, ADA, DOGE og XRP futureskontrakter. Bexplus har hovedkontor i Hong Kong, og er klarert av over en million tradere fra over 200 land/regioner, inkludert USA, Japan, Korea og Iran. Ingen KYC, ingen innskuddsgebyr, tradere kan motta den mest oppmerksomme, inkludert 24/7 kundestøtte.

Hvorfor handle på Bexplus?

  • 100 % innskuddsbonus: Doble innskudd, dobbel fortjeneste. Brukere kan få 100 % innskuddsbonus for hvert innskudd på Bexplus. Hvis du setter inn 1 BTC, vil 2 BTC bli kreditert til kontoen din og fortjenesten som er opptjent fra bonusen kan trekkes ut (begrenset tidskampanje).
  • Ingen KYC, ingen informasjonslekkasje: Registrering krever bare e-postbekreftelse og vil bare ta noen få minutter. Etter registrering vil du motta en ekte handelskonto og en demokonto med 10 BTC for trening.
  • Ingen innskuddsgebyr og raskt uttak: Ingen innskuddsgebyr kreves, du kan starte innskuddet ditt på 0,001 BTC. For å ta ut innskuddet ditt trenger du bare å registrere forespørselen og bekrefte den på e-post. Henting er 24/7 og kan ta mindre enn 1 time i arbeidstiden.
  • Mobilapp: Hvordan ta en pause fra handel når bitcoin handles 24/7 Bexplus app som er på Apple Store eller Google Play hjelper deg med å bedre administrere kontoen din. Med 24/7 varsling kan du holde deg oppdatert med markedet. Alle data og eiendeler kan nås gjennom alle typer enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett.

Klikk her for å registrere deg, motta en 100% bonus.

Innholdet Ikke la deg skremme av Bitcoin-krasj, nå er det perfekte tidspunktet for profitt dukket først opp på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

$5 skiftenøkkelangrep ser ut til å øke i kryptosamfunnet

Sikkerhetsekspert advarer om at personer som er kjent for å jobbe med krypto er utsatt for å bli mål for utpressingsrelaterte forbrytelser.

Normalt er den eneste måten å få tilgang til ens kryptomidler på gjennom deres private nøkkel, som takket være fremskritt innen kryptografi ville kreve intet mindre enn en avansert futuristisk kvantedatamaskin å dechiffrere. Når det er sagt, har mafiaer og gjenger klart å tenke utenfor boksen. I stedet for å kaste bort innsatsen på å bryte den underliggende kryptografien, har de rettet oppmerksomheten mot kryptoeiere selv.

Et skiftenøkkelangrep på $5 er når noen finner ut at du har mye krypto og fysisk angriper eller truer deg for dine private nøkler. Onsdag ble minst åtte menn, inkludert en politimann, arrestert i byen Pimpri-Chinchwad , India, for angivelig å ha kidnappet en kryptohandler og krevd løsepenger. Den arresterte offiseren, konstabel Dilip Tukaram Khandare, skal ha fått vite om handelsmannens kryptoformue på 300 crore rupee ($40,13 millioner) via tilgang til konfidensielle data mens han jobbet i cyberkrimavdelingen. Handelsmannen ble gitt slipp etter at vennen hans sendte inn en savnet-rapport som fikk Khandare, som fryktet konsekvenser, til å løslate ham.

På samme måte i november i fjor skal fire overfallsmenn ha brutt seg inn i den amerikanske teknologigründeren Dentzel Zaryns hjem i Spania og forsøkt å tvinge ham til å gi fra seg sine private nøkler. Teknologigründeren har angivelig 58 millioner dollar verdt i Bitcoin (BTC) på tvers av lommeboken, med en betydelig del av midlene konsentrert på én konto. Da Zaryn nektet, ble han senere torturert til han avslørte kontoinformasjonen. Overfallsmennene forlot eiendommen kort tid etter.

Som Dr. Anon, en Cointelegraph-medarbeider med ekspertise i slike saker skrev i et relatert tidsskrift:

Disse angrepene er ofte "dine penger eller livet ditt"-situasjoner utført av sofistikerte, profesjonelle og organiserte kriminelle. Når det er sagt, kan man begrense tapene deres betydelig ved å ha en "lokkedue" kryptolommebok med en liten del av midler. Hvis et ran, kidnapping osv. skulle skje, bare overgi det og varsle myndighetene etterpå. Det er ikke verdt risikoen for å bli torturert eller drept for å nekte å betale.

Samme måned ble en kryptohandler i Hong Kong kidnappet av triadegjengmedlemmer som krevde $30 millioner Hong Kong-dollar ($3,85 millioner) i løsepenger. Politiet klarte å raidere kidnappernes bolig og redde handelsmannen, men ikke før han ble holdt i fangenskap i over en uke - inkludert å bli slått med hammer under avhør. Ifølge rapporter krevde kidnappere først en løsepenge på 8 millioner dollar i Hong Kong-dollar (1,03 millioner dollar), som bare ble hevet til 30 millioner dollar i Hong Kong-dollar etter at triaden oppdaget at offeret hadde mye USDT på kontoen sin. "Det er kanskje best å være stille, holde en lav profil, spesielt på nettet, og lage en forsidehistorie hvis noen gang blir bedt om hva du gjør," skriver Dr. Anon, "selv om du har en lokkedue, kan kriminelle alltid få feil inntrykk av din økonomiske status og kreve løsepenger som er større enn hele nettoformuen din, og det ville være ganske vanskelig å komme seg ut av det."

Subscribe US Now