Instagram forbereder seg på å innlemme NFT i det sosiale nettverket, ifølge lekkert informasjon

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Instagram ser ut til å jobbe med å implementere NFT-funksjoner i appen deres, ifølge apputvikler og lekkasje Alessandro Paluzzi. Ryktene er gamle. På Creator Week 8. juni, et arrangement som ble foreslått av selskapet, diskuterte plattformens skapere hvordan man kunne markedsføre artisten innen det sosiale nettverket. Ifølge en rapport fra Forbes var det imidlertid også dypere samtaler, som kunstner Sean Williams forklarer på Twitter.

Innfødt i Evanston, Illinois, Williams er en heltidskunstner som også driver WEIRDWILDWORLD, et streetwear- og kunstmerke.Abstrakt kunstverk av Sean Williams. Ulike klottete ansikter og tegneserier og mange fargerike farger pakket inn i hvitt lerret. “Haünted by a Taste of Freedom” av Sean Williams, som solgte for 10 ETH på SuperRare. SEAN WILLIAMS 4. mai mottok Williams en e-post fra en Instagram-medarbeider som presenterte seg og spurte Williams om han ville være interessert i å delta på et "privat arrangement for NFT-skapere" senere i måneden. Instagram-e-post mottatt av William. En e-post som ble sendt til Sean Williams av en Instagram-medarbeider som inviterte ham til et privat arrangement SEAN WILLIAM Som kunstneren hevder, det som virkelig kunne ha skjedd er at Instagram opprettet diskusjonstavlen som en måte å få billige råd på høyt nivå fra NFT eksperter.

Instagram og NFT

I følge leaker og apputvikler Alessandro Paluzzi planlegger Instagram snart å ta i bruk sin versjon av ikke-soppbare tokens (NFT). Alessandro har en evne til å finne mobiloppdateringer på forhånd. Ifølge Paluzzi planlegger både Instagram og Twitter store endringer i sine nåværende plattformer. I følge Paluzzi's forskning vil Instagram-innlegg som tilbyr NFT, bli merket som "samleobjekter". Han viser "integrasjonsskjermen" i sin tweet: Selv om Instagram ennå ikke har kunngjort offentlig innføring av en NFT-funksjon på sin plattform, har det sosiale medieselskapet tilsynelatende nevnt muligheten for å innføre betalingsfunksjoner. Instagram-sjef Adam Mosseri diskuterte teknologier som kan la skaperne tjene gode penger ved å bruke tjenesten. På samme måte kan Instagram bare se etter å tilby en betalt tjeneste til eksklusive fans av Instagram-skaperne. I likhet med Patreon and Only Fans. Imidlertid vil muligheten til å implementere betalingsmetoder og inntektsgenereringsverktøy på Instagram lett tillate salg av NFT-er på plattformen.Mer: Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptovalutaer på Coinext
Komplett megling for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptovalutaene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *