Jeg spilte Axie Infinity i 1 måned, hvor mye vant jeg?

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Det kan ikke benektes at Axie Infinity har blitt en kjepphest, og den som spiller, tjener faktisk penger. Det er flere måter å tjene på dette spillet basert på Ethereum blockchain, handel med spillets NFT-er, oppdrettstoken og til og med å vinne mesterskap. Men hvor mye kan du gjøre per måned? Vel, siden de er digitale tokens, vet vi at prisene kan variere mye, og det avhenger mye av hva du gjør i spillet. Imidlertid spilte jeg Axie Infinity nøyaktig nok til å svare på det spørsmålet på en praktisk måte.

Resultatet av en måned med å spille Axie Infinity

Hvis du er en av de som hopper til slutten av teksten bare for å få svaret, er jeg rett i begynnelsen: 474,73 Binance USD (BUSD), det vil si nesten R $ 2500.Dette er ren fortjeneste siden jeg ikke brukte noe på å begynne å spille. Jeg mottok 3 lånte akser med avtalen om å motta 50% av de tokens jeg tjener å spille. Vanligvis må du kjøpe 3 "små monstre" for å begynne å spille, men for å eskalere din eksponering for spillet, foretrekker noen å foreta en større initialinvestering og leie kontoer til andre spille. Institusjonene som gjør dette er kjent i samfunnet som "skoler", ettersom de også lærer å spille for å utnytte inntektene. På slutten av teksten vil jeg forklare hvordan du også kan begynne å spille uten behov for et innledende økonomisk bidrag til skaffe axies, så vel som jeg laget. Men når jeg kom tilbake til spillopplevelsen min, mottok jeg den første utbetalingen 1. av 7. av 169 BUSD og den andre av den 15. av 7. av 305.73 BUSD. Jeg begynte å spille 13. juni. Betalinger ble gjort med stabile BUSD-innskudd til Binance-kontoen min, som begge var resultatet av å selge halvparten av Small Love Potion (SLP) -tegnene jeg tjente med å spille Axie Infinity daglig. Den andre halvparten bodde hos eieren av aksiene.3 axies teamDette er teamet mitt, hver karakter er en NFT. Teamet mitt heter "Axiels Roses", hvis du er i tvil om du har sett meg på noen arena. Det er verdt å merke seg at denne verdien på 2500 reais ble dratt av prisøkningen på Small Love Potion (SLP), som så en historisk høyde de siste dagene. Det er ingen garanti for at jeg vil fortsette å fakturere dette etter måned, betalingene vil sannsynligvis fortsette å variere sterkt.

Hvordan fungerer Axie Infinity?

Axie Infinity er et kortspill med eventyrmodus (mot bots) og arenamodus (mot andre online spillere). Hver axie har sine egne kort, og du får dem tilfeldig gjennom hele spillet. I hver runde må du analysere hva som er den beste bruken av energien din, bruke kortene dine eller spare til neste runde.Skjermbilde av Axie Infinity-spilletEventyrmodus fase 20 er et godt valg å dyrke SLP raskt. For gård mot roboter er det en daglig grense på 100 SLP. Imidlertid er det et oppdrag som kan fullføres daglig og betaler ytterligere 50 tokens. For å vinne må du sjekke inn, vinne 10 eventyretapper og fem kamper mot andre spillere. Jeg har blitt spurt om Axie Infinity er veldig morsomt, eller om jeg gjør oppdrag bare for pengene. Jeg likte faktisk spillet, men eventyrmodusen kan være repeterende og kjedelig til tider, spesielt når du er i de tidlige stadiene og tjener bare 1 SLP per spill. Arena-modus har samme fotavtrykk som andre nettspill, det er flott å vinne og det gjør deg sint å tape. I en kort periode opplevde jeg at den "daglige søken" gikk ned, noe som reduserte mengden SLP jeg kunne tjene. Tilfeldigvis eller ikke så token en liten prisøkning og endte opp med å falle litt da oppdraget ble tilgjengelig igjen. Etter å ha spilt flere arenaer skjønte jeg også at du kan tjene opptil 150 SLP per dag hvis du er i en god rangering . Derfor er det viktig å vinne online kamper for å tjene 1, 3 eller enda mer SLP per seier. I tillegg er det de "store sjefene" som gir ekstra verdi når de blir beseiret for første gang. Nivå 21-sjefen gir 200 SLP når de blir beseiret og nivå 36-sjefen gir 300 SLP, men foreløpig kan jeg fortsatt ikke komme forbi fase 21. Oppdrett tokens kan innløses opptil to ganger i måneden. Imidlertid, i mitt tilfelle, hvem som gjør dette, er eieren av aksiene som trekker og betaler meg i dollar, som jeg forklarte tidligere. Jeg har bare konto og passord å spille.

Verdt det?

Definitivt ja, for de som allerede har tapt penger med spill, er Axie et vendepunkt. Hvis de 7 årene jeg brukte nivellering i Ragnarok, ville betale meg den slags penger, ville jeg ha lommene mine fulle med bitcoin. Det er ikke i dag at spillere drar økonomisk fordel av spill. Jeg har allerede belastet for å jakte på sjeldne gjenstander i Ragnarok for andre mennesker, og jeg har sett venner som tar betalt for å lære meg hvordan jeg kan forbedre meg i League of Legends. Jeg tror Free Fire-bølgen er det siste mest relevante eksemplet på hvordan spill kan endre tenåringers og tenårings økonomiske liv. Hva blockchain-spill har klart å gjøre er å tjene penger på spill med egne tokens. De nye "spillpengene" har nå gjennomsiktig pengepolitikk og er oppført i meglere, det er den store forskjellen. De største mottakerne er selvfølgelig utviklerne som tjener et gebyr på hvert aksjesalg på den offisielle markedsplassen, hvor de handles millioner dollar i NFT hver dag. Dette øker incitamentet for dem å alltid forbedre spillet, som fremdeles er i testfasen. Hvis du tenker på å investere penger i Axie Infinity-økosystemet, må du være klar over at det faktum at spillet ennå ikke er 100% klart, burde være tatt i betraktning. I løpet av de siste dagene mistet jeg til og med noen av de daglige oppdragene på grunn av serverstabilitet, det er tålmodighet nødvendig. Det er fortsatt risiko for at andre ting går galt over tid, vi vet ikke hva fremtiden til Axie Infinity er. Det er verdt å huske at det er to måter å utsette deg for spillets gevinster: kjøp eller lån. Denne dynamikken er analog med gründeren og den ansatte, man trenger å bruke initialinvestering, tar risiko og har større fortjenestepotensial, og den andre hjelper til med sin tid og kan tjene risikofrie penger. Å spille med 3 akser som ikke er min, jeg er i en stilling som ligner en ansatt (til tross for at jeg har variabel inntekt). Jeg tror at den største ulempen med å være i denne posisjonen ikke er å være avkom til deres avkom, slik dyrene kan reprodusere. Selv om den bruker SLP og Axie Infinity (AXS) -tegn, kan de nye NFT-ene gi plass til neste spiller.

Vil du vite mer om Axie?

Blockchain-spill begynner å revolusjonere markedet, og selv om det brasilianske økosystemet fremdeles er lite, er potensialet stort. Med det i tankene oppretter Cointimes et nyhetsbrev for at du alltid skal være på utkikk etter nyheter å få med Axie Infinity. Hvis du vil holde deg oppdatert på alt vi skal bygge rundt Axie, kan du abonnere på nyhetsbrevet nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

[Vídeo] Å kjøpe Monero er verdt det? | Novacast

I denne Novacast-podcasten og videoen snakker vi om Monero-kryptovalutaen (XMR), med alt du trenger å vite om det. Er det verdt det å kjøpe Monero? Se også på videoen og forstå hvordan Monero fungerer i alle detaljer. Og hvis du er interessert i å lese mer om denne kryptovalutaen, kan […]

Subscribe US Now