John McAfee hevder at han mistet kryptovalutaene sine; regjeringen anklager ham for å skjule dem

admin

John McAfee hevder at han mistet kryptovalutaene sine; regjeringen anklager ham for å skjule dem John McAfee. Avspilling / Twitter.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Berømt for McAfee antivirus, programmerer og kryptovalutaentusiast John McAfee sa på Twitter at han er blakk, og at hele kryptoformuen hans er borte. McAfee har vært bak lås og slå i Spania siden oktober 2020, under et påbud fra USA mot hvitvasking og skatteunndragelse.

"USA mener jeg har skjulte kryptovalutaer. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt det, men de ble oppløst av Team McAfees mange hender (du trenger ikke tro det), og mine gjenværende eiendeler ble konfiskert. Vennene mine fordampet av frykt for tilknytning. Jeg har ingenting. Imidlertid angrer jeg ikke på noe "

McAfee kan snart bli utlevert til USA, med en beslutning om å gå ut av spanske domstoler de neste dagene. Hvis den 76 år gamle mannen blir utlevert, vil den møte retten for anklager om skatteunndragelse mellom 2014 og 2018, som har en fengselsstraff på opptil 30 år. Pump og dump kryptovaluta (markedsmanipulasjon), ifølge det amerikanske justisdepartementet . Commodity Futures Trading Commission har anlagt sivile søksmål knyttet til de påståtte ordningene. Han ble også anklaget for å ha skjult mer enn $ 23 millioner han angivelig tjente ved å heve syv kryptokurrency-tilbud på Twitter. Amerikanske tjenestemenn sier at McAfee selv har vist seg å være ekspert på cybersikkerhet og kryptokurrency gjennom sine tweets, taler og sin rolle som administrerende direktør i et børsnotert kryptokursfirma.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


McAfee har lenge ansett seg som en forbryter og har tilbrakt mye av de siste årene å bo på en yacht i Karibia, og riktignok unndratt amerikanske skattemyndigheter. Han dukket opp i Spania i september i fjor og ble arrestert der den følgende måneden.Se også:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Facebook mynt svindel jukser til og med kryptovaluta portal

Det er ikke nytt at nisjeportaler i kryptovalutamarkedet faller for svindel, Atlas Quantum, Unick, forkledde skygruvedriftpyramider og forskjellige andre svindel der ute, og til og med fageksperter har allerede falt for svindel. Denne gangen bruker svindlere Facebook Diems valuta for å lure brukere. Lure en nisjeportal i det enkle kryptovalutamarkedet: […]

Subscribe US Now