Kapitalforvalter selger bitcoin og tjener 1,1 milliarder dollar

admin

Det London-baserte kapitalforvaltningsselskapet Ruffer avslører at det har tjent mer enn 1 milliard dollar etter å ha investert i Bitcoin i noen måneder. I et intervju med Times sa Ruffers investeringssjef, Hamish Baillie, at selskapet gjorde en første investering på rundt $ 600 millioner i november i fjor. Investeringen ga betydelige gevinster fem måneder senere.

“Da prisen doblet, tjente vi noen fortjeneste for kundene våre i desember og begynnelsen av januar. Vi forvalter aktivt posisjonen, og da vi solgte den siste transjen i april, var det totale overskuddet litt over 1,1 milliarder dollar. ”

Baillie avslører videre at overskuddet fra å investere i Bitcoin nå er plassert i inflasjonssikre eiendeler, for eksempel obligasjoner hvis avkastning bestemmes av inflasjonstakten, som øker når inflasjonstakten stiger og omvendt. bemerker at Bitcoin lever opp til potensialet som et verdiskapital.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


“Valutaene har vært relativt stabile, men forestill deg om du hadde hatt Bitcoin de siste ti årene og bodd i Venezuela. Det har vært en fantastisk butikk med verdi utenfor valutasystemet … Og du kan overføre penger over landegrensene, noe som er nyttig, spesielt i utviklingsland. ”

Når det gjelder bekymringer om karbonutslipp av kryptovaluta, hevder Baillie at opptil 70% av strømmen som brukes i Bitcoin-gruvedrift, genereres fra fornybare kilder.

"Det er mye hyperbole og feilinformasjon der ute når det gjelder Bitcoins karbonavtrykk … Bitcoin bruker mindre strøm enn spillindustrien. Sannsynligvis et sted mellom 40% og 70% av elektrisiteten som brukes kommer fra fornybare kilder."

Alt får oss til å tro at til tross for salget fortsetter selskapets investeringsdirektør å betrakte bitcoin som et utmerket alternativ for en butikk med verdi, og kan ende opp med å kjøpe tilbake flere BTC i fremtiden. Vi vil bare vite med tiden.Se også: FBI hacket ikke bitcoin, men det kan spre løgner

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Markedsverdi for kryptovaluta gjenvunnet 100 milliarder dollar

Bitcoin gjenoppretter etter gårsdagens krasj. Det var fire prosentpoeng vekst på 24 timer. Markedsverdi for kryptovaluta gjenvunnet 100 milliarder dollar siden i går. Ethereum følger denne utvinningstrenden, men viser ikke uttrykksfulle resultater. Altsene som hadde en ytelse med mer enn doble sifre var de samme som vi kommenterte i går […]

Subscribe US Now