Karneval i blockchain? Brasiliansk token lansert på Binance -nettverket

admin

Karneval i blockchain? Brasiliansk token lansert på Binance -nettverket Carnival Finance. I bakgrunnen et bilde av det første karnevalet i 1932.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "data-sizes =" (maks-bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;DeFi -markedet har nettopp mottatt et nytt brasiliansk prosjekt. Kalt Carnival Finance, er CRNL programmert til å være fullstendig deflasjonær og optimalisert for innehavere. I tillegg til å delta i token governance, har innehavere fordeler av en rekke mekanismer etablert i valutaens smarte kontrakt. Er beriket av en mekanisme som sender 2% av tokens av hver transaksjon for å gi likviditet. I tillegg har prosjektet en reserve på 89 000 tokens som vil bli brent for å sikre større knapphet. Alle disse faktorene sammen fører til en programmert deflasjon som kan føre til en prisøkning. Crypto har et maksimumstilbud på 89 millioner CRNL, til ære for de 89 karnevalene som har blitt holdt i Brasil siden 1932. Metamask og Trust er de to porteføljene anbefalt av utviklerne for brukere å bruke tokenet.

Fremtiden for karnevalfinansiering

Tokenet ble utgitt i juli i år og er fortsatt lite og har et voksende fellesskap. Telegram -gruppen har 269 medlemmer ved skriving av artikkelen og har en jevn økning av medlemmer fra Brasil og andre land. I henhold til veikartet, en tidsplan for investorer som bør være klar over, er den nåværende perioden airdrop, formidling og brenning av tokens. I fjerde kvartal 2021 forventes det at styring av token vil være godt definert og flere tokens vil bli trukket tilbake fra markedet. I begynnelsen av neste år er "notering på børser, NFT og utvikling av nye funksjoner" i planene. I en spørsmål og svar -økt avslørt på det offisielle nettstedet, forklares det at investorer kan tjene eller tape penger med token. Den digitale eiendelen handles fritt på markedet og kan stå overfor prisvariasjoner både opp og ned. Det er imidlertid en trygg måte å tjene flere enheter av Carnival -tokenet på som bare venter på at flere transaksjoner skal utføres på nettverket, pga. fordelingen 2% til innehavere. De plutselige bevegelsene forårsaket av manipulatorer, kjent som pumper og dumper, unngås av en spesifikk smart kontrakt, ifølge teamet på Carnaval.CRNL prisdiagramCarnival Finance Chart (CRNL) på DEXGURU. En takknemlighet på cirka 1935% siden forhandlingene startet 19. juli. Mer informasjon om prosjektet finner du på Carnival Finance sin offisielle Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

CoinJar og Mastercard lanserer Australias første kryptokort

CoinJar, Australias eldste kryptokurrencyutveksling, har nylig inngått samarbeid med betalingsgiganten Mastercard for å lansere et nytt forhåndsbetalt kort for å gjøre digitale eiendeltjenester tilgjengelige for konvensjonelle brukere. Dette initiativet vil tillate australiere å bruke sine kryptokurver uten å først måtte konvertere dem til fiat -valuta før de foretar betalinger. Med […]

Subscribe US Now