Kroatisk tennisspiller selger sin egen arm på NFT

admin

Profesjonell tennisspiller Oleksandra Oliynykova kom inn i de ikke-fungible tokens (NFTs) mani, men på en ukonvensjonell måte. 16. mars 2021 solgte hun rettighetene til en del av høyre arm.En bruker som heter JumpHigh kjøpte NFT for 3 ETH, omtrent R $ 56700 på kjøpet, og fikk retten til å velge en tatovering for området. × 8 cm på spillerens arm. Oliynykova er bare 20 år gammel, men han er allerede blant de 30 beste tennisspillerne i verden, etter å ha deltatt i 19 sportsbegivenheter. Ifølge henne øker karrieren hennes, og hun vil sannsynligvis delta i de største tennisarrangementene i verden. Bokstavelig talt satte hun huden i fare, og tilbød en del av armen for tokenholderen å "sette kunstgjenstanden sin i form av en tatoverings- eller kunstverk ”. Det er også lov å ikke velge noen tatoveringer og la plassen være tom for å videreselge senere.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Til slutt, som hun forklarte i sin NFT-auksjonsannonsevideo, er det også mulig å bare brenne symbolet, kjøperen er den som bestemmer. Men når det gjelder tatoveringen, er det ikke verdt noe.

“Selv om jeg er veldig liberal med tatoveringsbilde eller innhold, gjelder det noen begrensninger. Først og fremst skal det være ganske normalt, uten ekstremisme av noe slag. For det andre, siden jeg er profesjonell idrettsutøver, bør den IKKE inneholde noe relatert til gambling, spill osv. Det er det. ”Leser beskrivelsen av auksjonen på OpenSea.

Tennisspilleren åpner fremdeles muligheten for en henna-tatovering (midlertidig), men ved hver nye tatoveringssyklus må NFT-holderen betale 1 eter.

Hvor langt går tokeniseringsbølgen?

Så sjokkerende som det var, var ikke salg av en armdel på NFT den mest bisarre tingen Ethereum-nettverket noensinne har sett. I 2020 bestemte en ung franskmann seg for å skaffe penger ved å tokenisere hele kroppen. Tanken var at innehavere kunne stemme på de beste avgjørelsene for Alex Masmejs liv gjennom et styretegn, som om det var selskapets beslutninger som ble tatt av aksjonærene. les mer om denne historien i artikkelen "Man lar deg kontrollere livet ditt med token på Ethereum". Hold deg oppdatert på alt som skjer i NFT-verdenen ved å følge Cointimes-kanalen på Telegram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Trump kaller bitcoin for svindel, men antar den virkelige årsaken til hatet

Mandag (7) sa den tidligere presidenten i USA i et intervju med Fox Business TV at bitcoin "ser ut som en svindel", en svindel. Sekunder senere innrømmer Trump imidlertid at bitcoin "egentlig er en valuta som konkurrerer med dollar, ”og det er derfor han ikke liker det. "Jeg vil at […]

Subscribe US Now