Kryptoutlånsfirmaet Celsius er angivelig rammet i BadgerDAO-utnyttelsen

BadgerDAO-angrepet har angivelig påvirket Celsius Network for mer enn 50 millioner dollar, antyder kilder.

Cryptocurrency-utlånsplattformen Celsius har angivelig tapt over 50 millioner dollar i utnyttelsen av desentralisert finans (DeFi)-protokollen BadgerDAO.

Som rapportert av Cointelegraph 2. desember, rettet angrepet seg mot protokollen på Ethereum-nettverket, oghøstet ubekreftede 120 millioner dollar i eiendeler.

Ifølge en Redditor var det største påståtte offeret for hacket en adresse som mistet 896 Wrapped Bitcoin ($51 millioner). Adressen er ment å eies av Celsius "siden den har samhandlet med andre adresser som er kjent for å eies av dem."

Adressen utfører regelmessig transaksjoner med en adresse som har en saldo på 67 millioner dollar, hvorav 40 millioner dollar er Celsius' eponyme native token CEL.

Adressen skal også være eid av Celsius siden den er relatert til minst én adresse som er merket som Celsius Network Wallet 5 på Etherscan ettersom de deler flere store transaksjoner .

"Alt dette betyr at det er stor sjanse for at adressen som mistet 900 BTC var eid av Celsius. Celsius har ikke bekreftet noe ennå, så dette er bare spekulasjoner foreløpig, så vi vet ikke sikkert om Celsius ble påvirket eller ikke, foreslo brukeren.

Celsius svarte ikke umiddelbart på Cointelegraphs forespørsel om kommentar.

De første rapportene om BadgerDAOs sikkerhetsbrudd dukket opp i begynnelsen av desember, med protokollen som offisielt kunngjorde at den mottok flere eksporter av uautoriserte uttak av brukermidler 1. desember. Badger-teamet fortsatte å undersøke problemet og stoppet alle smarte kontrakter på protokollen for å unngå eventuelle ytterligere tap.

Celsius-tokenet opplevde et bemerkelsesverdig fall i slutten av november. Etter å ha nådd $4,5 den 25. november, falt CEL til så lavt som $3,9 dagen etter, og har kommet seg litt siden da. I skrivende stund handles CEL for $4,00, som er ned rundt 9% de siste syv dagene, men opp rundt 1% de siste 14 dagene.

14-dagers CEL token-pris. Kilde: CoinGecko

Relatert: DeFi-katastrofer: $31 millioner tappet fra MonoX- og BadgerDAO-tap over $120 millioner

Celsius Network er en viktig kryptoutlånsplattform, som lar brukere tjene renter på å holde digitale eiendeler som Bitcoin ( BTC ). Selskapet har fremstått som en av de største aktørene i DeFi, og knuste en verdi på mellom 3,5 milliarder dollar etter å ha utvidet sin finansieringsrunde på 400 millioner dollar i serie B fra oktober til 750 millioner dollar i slutten av november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *