Kryptovaluta -beskatning stemte i den amerikanske kongressen i morgen

admin

Den amerikanske kongressen forventes å stemme om et nytt lovforslag angående beskatning av kryptokurver lørdag (7), bitcoin -prisen kan reagere på resultatet. Ny regulering, etterfulgt av flere skatter for investorer, kommer til USA med støtte fra President Joe Biden. Med forslaget har Demokraten til hensikt å ta 28 milliarder dollar fra investorer for å "renovere USAs infrastruktur".

Beskatning av amerikanske kryptokurver

Veksten i kryptovalutaindustrien har presset globale vakthunder til å stramme grepet om bransjen, og USA har slitt med å være ledende, spesielt siden Joe Biden overtok som president. Tidligere i år ble noen CFTC -forslag droppet, men de siste har tatt deres plass, denne gangen med fokus på skattebetalernes penger. Med det nye forslaget støttet av den amerikanske presidenten, forventes det å bli hentet 28 milliarder dollar fra amerikanske investorer kryptokurver, tilsvarende 651 939,12 BTC til dagens pris. I henhold til regningen må digitale eiendelstransaksjoner verdt mer enn $ 10 000 rapporteres til US Internal Revenue Service (IRS). Skatteinntektene som diskuteres, vil være en del av midlene til et budsjett på 550 milliarder dollar for å forbedre landets transport- og strøminfrastruktur. Skattepolitikken for kryptokurver ble imidlertid overført til infrastrukturkontoen på 1 billion dollar, som for tiden er i den amerikanske kongressen. Det som vakte oppmerksomhet og skepsis fra kryptosamfunnet var definisjonen av begrepet "megler." I regningen. Forslaget beskrev en megler som "alle som (av hensyn til) er ansvarlige for å regelmessig tilby tjenester som overfører digitale eiendeler på vegne av en annen person." Denne brede definisjonen ble fanget opp av mange bransjedeltagere som uttrykte bekymringer. Blant dem var Coinbase -sjef Brian Armstrong, som kritisert forslaget presentert av senatorene Rob Portman og Mark Warner. For forretningsmannen vil lovverket til slutt føre til at innovative selskaper søker andre land for å bosette seg.

Bitcoiner -senator ønsker å unngå det verste scenariet

Senator Cynthia Lummis, en Bitcoin -tilhenger, som jobbet sammen med senatorene Ron Wyden og Pat Toomey, kom med et annet forslag som virket mindre hardt for visse sektorer i bransjen. Protokoll over skattebestemmelser. I tillegg ba de amerikanske regulatorer om mer klarhet om hva som hører under kategorien "megler" og hvem som skal skattlegges. Interessant nok er det senator Portman, som ledet det første forslaget, avtalt og sa at han burde strebe etter å gjøre prosjektet tydeligere. Imidlertid tok Portman og Warner et nytt skritt i en "endring i siste liten". I den ekskluderte de i utgangspunktet Proof-of-Work-gruvearbeidere og maskinvare- og programvareporteføljeleverandører fra skattebestemmelsene. Imidlertid antyder det fortsatt at Proof-of-Stake-utviklere og validatorer ville bli gjenstand for rapportering og beskatning.

Biden og Bitcoin

I en litt uventet vri støttet Det hvite hus formelt Portman -endringen i en uttalelse tilskrevet assisterende pressesekretær Andrew Bates. Han skrev at administrasjonen "er fornøyd med fremgangen som har resultert i et engasjement sponset av senatorer Warner, Portman og Sinema for å fremme den topartige infrastrukturpakken og klargjøre tiltaket for å redusere skatteunndragelse i kryptokurrencymarkedet. ”“ Ledelsen mener at denne bestemmelsen vil styrke skatteoverensstemmelsen i dette nye finansområdet og sikre at skattebetalere med høy inntekt bidrar med det du skylder under Vi er takknemlige overfor president Wyden for hans lederskap i lobbyvirksomhet for senatet for å løse dette problemet, men vi tror at den alternative endringen som er lagt fram av senatorene Warner, Portman og Sinema, finner den riktige balansen og representerer et viktig skritt fremover for å fremme skatteoverensstemmelse. . ”Ifølge Cointimes -rapporten eller tidligere, US Internal Revenue Commissioner Charles Rettig foreslo uten å gi harde data at skatteunndragelse i kryptokurrencymarkedet ville være med på å utvide gapet mellom hva skattebetalere skal betale og hva de faktisk betaler.

Kryptovalutasamfunn reagerer

Det tok ikke lang tid før kryptovalutasamfunnet reagerte på endringen i siste øyeblikk og støtte fra Det hvite hus. Og, noe forventet, de fleste kritiserte utviklingen. Kristin Smith, administrerende direktør i Blockchain Association, var en av de første som påpekte at endringen er "anti-teknologi og anti-innovasjon", som "ville være katastrofal for USAs kryptografiske økosystem. »De fleste kommentarene var noe identiske, og Jerry Brito, administrerende direktører i Coin Center brukte den samme“ katastrofale ”karakteren. Også han observert at hvis den amerikanske kongressen faktisk vedtar regningen, vil det være som å "velge vinnere og tapere." Lark Davis, en populær kommentator og YouTuber, sa at hvis regningen passerer, "vil det i utgangspunktet sette Amerika ut av kryptospillet. En økonomisk mulighet så stor som Internett er i ferd med å bli presset til utlandet, og millioner av amerikanere vil bli stående enda mer bak i kryptovaluta -revolusjonen enn de allerede er. ”Spesielt er regningen ennå ikke vedtatt. Det skulle stemme torsdag kveld, men det vil trolig skje lørdag 7. august. Amerikanske investorer kan reagere på resultatet ved midlertidig å forårsake volatilitet i markedet.Se også:Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptokurver på Coinext
Den komplette megleren for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptokurvene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin, Ethereum og inflasjon er på vei oppover

Denne uken fikk oksene fart for å øke prisene på Bitcoin og Ethereum. Uten plutselig fall i prisen på eiendelen, og med det kunne vi rolig se olympiske idrettsutøvere fra hele verden opptre i Tokyo. Vi kan imidlertid ikke bli for distrahert, fordi inflasjonen er på vei. Med det i […]

Subscribe US Now