Kryptovaluta styres av skyggefulle utviklere, sier senator

Kryptovaluta styres av skyggefulle utviklere, sier senator Senator og kryptovalutautvikler.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Denne tirsdagen (27) hadde det amerikanske senatet en høring om temaet "Kryptovalutaer: Hva er de gode for?" Representanter for Coin Center, Filecoin og en jusprofessor, samt senatorer deltok under ed. Jerry Brito, direktør for den ideelle organisasjonen for utvikling av lovgivning i kryptokurrencymarkedet, Coin Center, viste fordelene med kryptovalutaen markedet understreker sin betydning for ledelsen i USA som et globalt innovasjonsnav. "Å la denne teknologien blomstre kan også bidra til å opprettholde USAs posisjon som hjemmet til global innovasjon. For at vi skal kunne oppfylle dette løftet, må vi også nøye vurdere det optimale reguleringsmiljøet som både fremmer innovasjon og tilstrekkelig beskytter forbrukerne. Som nevnt i begynnelsen, går reguleringsregimet i USA i riktig retning. ”Mary Belcher, fra Filecoin Foundation, viste nytten av kryptokurver for det amerikanske senatet, og til og med sitert oppmuntringen til bruk av fornybar energi. "Det er allerede tusenvis av prosjekter som bygger andre kryptovaluta -applikasjoner, fra automatisk å betale musikalske royalties, til å kompensere folk når dataene deres brukes, til å betale journalister for hver visning av en artikkel, til å oppmuntre forbrukere til å bruke fornybar energi. Mange av disse prosjektene vil mislykkes, men noen kan ta teknologien fremover på måter vi ikke kan begynne å forestille oss ennå, "sa Belcher. Mens Belcher og Brito bekjempet kryptokurrencymarkedet, sa advokat og professor Angela Walch at det digitale eiendomsmarkedet" utgjør betydelige risikoer i dag, og risikoen som øker etter hvert som de gjennomsyrer det tradisjonelle finansielle systemet og flere og flere investerer. ”Komiteeleder og demokratiske partis senator Sherrod Brown sa at det siste han ønsker er“ å gi den andre bransjen en sjanse til å ødelegge ting . ”. Men det var ikke deponentene som vakte oppmerksomhet, men en senator som ønsket å være en urbefolkning, men som ikke var i stand til det.

Skriv inn urbefolkningen og memes

Elizabeth Warren er en av lederne for demokratene i senatet, men hun er kjent for motstandere for sitt mislykkede forsøk på å bevise sitt urfolksblod, og ble et meme på sosiale medier og til og med T-skjorter. Senatoren hevdet å være urfolk, men tok en DNA -test som viste hennes sjanser for å ha denne aner på bare 1/1064.
I tillegg til å posere som en indianer for å få stemmer, er Elizabeth en sterk motstander av bitcoin og kryptovalutaer. Denne tirsdag var ikke annerledes, senatoren angrep de store bankene og sa at kryptokurver er farligere enn dem. For henne er det verre å ta makten fra bankene og gi den til "skyggefulle utviklere". "I stedet for dårlige banker (kryptovalutaer) setter de kontrollen i hendene på skyggefulle utviklere."

Hvem er de uklare utviklerne av kryptovalutaer?

For de utenfor kryptovalutamarkedet kan det virke rart å tenke at et halvt dusin nerder kan ha kontroll over Bitcoin, men det fungerer ikke på den måten. I en rapport om tysk statlig TV ble Bitcoin -utviklere til og med fremstilt med uskarpe øyne, og så ut som farlige kriminelle.I virkeligheten er imidlertid de fleste utviklere av store kryptovalutaer kjent. Videre har de mindre makt i hendene enn senatoren fikk det til å vises i talen hennes.I motsetning til regjeringen, som håndhever bruk av landets sentralbank fiat -valuta, skriver og utvikler kryptovalutautviklere bare programvare. Derfra kan nettverksbrukere revidere koden og velge å kjøre den på datamaskinen sin. Demokraten Warren kunne forstå dette som en slags forbedret direkte demokrati, der koden er loven. Lovgivere utvikler et sett med regler for valutaen og innbyggerne velger hvilken digital valuta de foretrekker. For å gi senatoren en eller annen grunn er kryptorommet fylt med "scamcoins", prosjekter som er født for å lure brukere og forsvinner med de innsamlede pengene. De fleste av dem trenger ikke engang en velkvalifisert utvikler, ettersom legitime kryptokurrency-koder kan kopieres og enkelt endres. Et tilfelle av svindel var Initial Coin Offering (ICO) av DFT-token, utviklet av et selskap hvis konsernsjef Mark Jensen pleide å vises i videoer og gi intervjuer til store nyhetssider. Til slutt kom beløpet fra ICO aldri tilbake i det hele tatt til investorer, som endte med å oppdage at Mark Jensen ikke eksisterte og at det var kunstig intelligens. Men et fritt marked er mye mindre farlig enn et regulert, som myndighetene Amerikanske regulatorer godkjente det største økonomiske kuppet i menneskehetens historie, Madoff -pyramiden, som vi har beskrevet i linkene nedenfor: Samarbeidet med artikkelen Gustavo Marinho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *