Kryptovalutakort er lansert av Crypto.com og Visa i Brasil

Visa bitcoin-kort

Crypto.coms kryptoaktive børs kunngjorde torsdag (11) at den vil begynne å utstede Crypto.com Visa-kortet i Brasil, etter lanseringer i Singapore, USA, Europa, Asia og Stillehavslandene, Canada og Australia.

Selskapets kryptokort vil tillate brukere å konvertere sine kryptovalutaer til reais for bruk i betalinger uansett hvor Visa-nettverket er akseptert. Bekreftelsen kommer bare syv måneder etter at selskapet avduket sitt globale partnerskap med Visa. Sammen med Australia blir Brasil det andre landet der Crypto.com er et hovedmedlem i Visa-nettverket.

Nå vil den globale kryptovalutamegleren kunne utstede sine egne Visa-kort direkte på brasiliansk territorium. I følge en offisiell uttalelse representerer den nye utviklingen et stort skritt i Crypto.coms oppdrag for å akselerere bruken av kryptovalutabetalinger over hele verden.

Med Crypto.com-kortet vil brasilianere kunne konvertere sine kryptovalutaer til reais for bruk i ulike betalinger på steder der Visa aksepteres.

Visa Crypto.com-kortet inkluderer fordeler som opptil 8 % refusjon på alle utgifter. Kortprogrammet tilbyr også 100 % refusjon på Spotify, Netflix og Amazon Prime, og har ingen gebyr eller årsavgift. Bruken kan utnyttes bedre på cashback-plattformer som Coingoback , som gir deg tilbake deler av beløpet brukt på bitcoin .

Forskning viser interesse for kryptovalutakort

I følge en fersk studie bestilt av Crypto.com, sa en av tre brasilianere som ennå ikke har investert i kryptovaluta at de ville være klare til å gjøre den investeringen hvis de hadde et kort som tillot dem å ta ut penger fra en minibank.

I mellomtiden sa mer enn en fjerdedel av respondentene at de ville være klare til å investere i kryptovaluta hvis de kunne konvertere og bruke disse funksjonene til å foreta kjøp på nettet eller personlig ved å bruke et kort.

"Brasil er et viktig marked for Crypto.com," sa Crypto.com medgründer og administrerende direktør Kris Marszalek. «Vi vil fortsette å bringe våre produkter og tjenester til kryptovalutabrukere i Brasil. Etter hvert som vi fortsetter å ekspandere til flere markeder, og som Visas primære partner, som i landet, tror vi at kundene vil kunne dra nytte av vårt kortprogram, låse opp kryptobeløpene deres for betalinger og motta kryptocashback når de bruker kortene deres.» .

«Det er ikke en overraskelse at Brasil var det første landet i Latin-Amerika. Vi er klar over brasilianernes "appetitt" på innovasjon, og vi jobber sammen for å skape løsninger som virkelig gir muligheter for nye forbruksopplevelser i kryptoøkosystemet, og med bekvemmeligheten og sikkerheten til Visa-kort, sier Eduardo Abreu, visepresident i Ny virksomhet til Visa do Brasil.

Alt dette kommer på et avgjørende tidspunkt for Crypto.com. Selskapet har sett en enorm vekst de siste 12 månedene og har doblet staben til 2600 ansatte over hele verden. Den har også sett sin brukerbase femdobles til over 10 millioner. I tredje kvartal 2021 ble Crypto.com-appen nummer 1-appen i USA på Google Pay.

I mai i år begynte Crypto.com å lokalisere produktene sine til brukere i Brasil ved å lansere gebyrfrie bankoverføringer i reais, bruke Real som valuta i Crypto.com-appen, og tilby brasiliansk portugisisk som et språkalternativ i søknad og i bytte. Reais kan settes inn ved hjelp av TED-, DOC- eller PIX-overføringer.

Cuy Sheffield, leder for Crypto i Visa, la til: "Vi ønsker å fungere som en bro mellom kryptoøkosystemet og vårt globale nettverk av 80 millioner selgere. Vi er glade og glade for å jobbe med plattformer som Crypto.com, som ønsker å gjøre det enklere for brukere å bruke sine digitale valutasaldoer uansett hvor Visa aksepteres.»

Brukere kan be om det virtuelle og fysiske kortet siden torsdag gjennom Crypto.com-appen.

Forskningsmetodikk

Undersøkelsen bestilt av Crypto.com ble utført i oktober 2021 gjennom et nettpanel på Toluna-plattformen i Brasil. 2 059 personer ble intervjuet, 49 % menn og 51 % kvinner. Av den totale offentligheten sa 40 % at de hadde foretatt en form for investering i kryptovaluta i fjor, og 60 % sa at de ikke hadde gjort det. Respondentene var mellom 18 og 55 år, med 48 % av dem oppga å ha fullført videregående skole og ufullstendig høyere utdanning og 45 % hadde fullført høyere utdanning. Mer enn halvparten (52%) er fra Sørøst-regionen.

Se også: 5 kort å bruke med bitcoin og kryptovalutaer i Brasil

Cryptocurrency Card-innholdet er utgitt av Crypto.com og Visa i Brasil dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *