Léo Lins utfordrer systemet og brenner "penger", en annen forbrytelse begått?

admin

Komikeren, forfatteren og formidleren Léo Lins ble dømt til å betale R $ 15.000 i en juridisk tvist. Rett etter dommen kan han tilsynelatende ha begått en annen forbrytelse. Kanskje en forbrytelse som alle brasilianere burde begå.

Léo Lins: kongen av svart humor

Léo Lins regnes som kongen av svart humor i Brasil og en av humoristene som er ansvarlige for å bringe stand-up komedie til den nasjonale underholdningsscenen. Svart humor handler ikke om noe menneskehudfarge, det er relatert til en komediestil preget av kontroversielle temaer, ofte betraktet som "urørlige" av samfunnet, som religion, sykdom, død og seksualitet. Med slike delikate spørsmål var det å forvente at han ville være målet for søksmål og angrep fra alle politiske spekter. I tillegg lider komikeren også av hyppige kanselleringer på Twitter, som ikke ser ut til å påvirke hans arbeid, snarere tvert imot.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Léo Lins, den mest sensurerte komikeren i Brasil?

Léo Lins sensurerteDet siste angrepet kom fra Justice, som beordret komikeren til å betale R $ 15 000 for en mulig "upassende" bruk av bildet av en offentlig kjent person i byen Jacareí, i det indre av São Paulo. Han, Danilo Gentili og andre komikere som ikke er i tråd med den progressive politiske agendaen blir forfulgt av det brasilianske rettssystemet, som gjentatte ganger prøver å begrense komisk aktivitet gjennom bøter, sensur og til og med trusler om fengsel. Sensurskulturen foregår også i den utøvende og lovgivende makten. Kongen av brasiliansk svart humor har allerede fått sensurert sitt show i 25 byer. Ifølge FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur ligger Brasil på 6. plass blant de farligste nasjonene for journalister og kommunikatorer, bare bak Syria, Irak, Pakistan, Mexico og Somalia. I følge Google-data har den brasilianske regjeringen siden 2009 bedt om å fjerne mer enn 91.272 gjenstander fra søkemotoren, hvorav 2,1% var relatert til politisk fjerning. Til sammenligning hadde USA bare 0,3% av forespørslene knyttet til politisk fjerning av innhold.

Nok en offerfri forbrytelse av Léo Lins?

I videoen “× ͜ × – Jeg ble dømt til å betale 15 tusen for en”, der Léo forklarer årsakene til overbevisningen i byen Jacareí, tar komikeren en kubansk sigar og tenner den på en tilsynelatende falsk R $ 100,00-regning . Leo Lins brenner pengerHvis lappen var ekte, kan Léo Lins bli fengslet fra seks måneder til tre år i henhold til flertydningen av noen jurister. forverring). Hvis agenten selv (privat) river, jord, gjør ubrukelig eller ødelegger (en pengeseddel kan bokstavelig talt ødelegges ved å sette den i brann, for eksempel), papirpenger eller metallisk, selv om det er deres eiendom, utgjør forbrytelsen av kvalifisert skade, som foreskrevet i artikkel 163, eneste ledd, punkt III, i straffeloven, i henhold til flertallslæren. ” – uttalte Jesseir Coelho de Alcântara, dommer og jusprofessor. Det betyr at pengene i lommeboken din egentlig ikke er dine. Du har eierskapet, men ikke eiendommen til å gjøre det du vil. Faktisk kan regjeringen konfiskere pengene dine når som helst. Grunnloven godkjenner opprettelsen av det "obligatoriske lånet", et tiltak der regjeringen "låner" pengene til alle brasilianere uten uttrykkelig tillatelse fra borgeren. Tiltaket kan imidlertid bare vedtas av Kongressen gjennom en komplementær lov, med absolutt flertall og i tre situasjoner: Når Brasil er involvert i en krigssituasjon; Å gjennomføre offentlige investeringer som forstås som presserende; offentlig ulykke; Obligatorisk lån ble foreslått av en PL-stedfortreder i begynnelsen av pandemien, men kastet av Kongressen. Vi må heller ikke glemme inndragning av besparelser i 1990 av den gang president Fernando Collor de Melo. Brasil gjør definitivt ikke et godt inntrykk når det gjelder rettssikkerhet.

Bitcoin, giganten av ytringsfrihet

Vi kan si at rettssikkerheten til det brasilianske rettssystemet er så liten at hvis jeg ville, kunne jeg lett komme inn i en dverg UFC. På den andre siden av sikkerhetsoktagon er bitcoin, et gigantisk nettverk med datakraft større enn alle superdatamaskiner til sammen. Bitcoin er den første eiendelen på planeten som det er umulig å bli beslaglagt av myndighetens fysiske makt. Les også: Oppdag den eneste ikke-konfiserbare eiendelen i verden I tillegg til datasikkerhet gir bitcoin deg pengesikkerhet. Bare 21 millioner mynter vil bli utstedt til ~ 2140, og hvert fjerde år blir utgaven halvert. Kryptovaluta brukes av aktivister og menneskerettighetsorganisasjoner som er fri for tale, som Freedom of the Press Foundation. Med bitcoin er pengene helt dine, du kan bruke dem til å kjøpe hva som helst uten tillatelse. Forresten, du kan til og med brenne den i "kryptografisk brann" i blockchain ved å sende en transaksjon til skaperen av kryptovalutaen, vi forklarer hvorfor folk gjør dette i teksten "Folk fortsetter å sende Bitcoins til Satoshi Nakamoto", det er verdt å lese. Så lenge vi ikke har friheten til å brenne eller sette Star Trek's Spock på egne penger, vil vi ikke være fri. 'Vandalisering' av penger er ikke en brasiliansk ting, kanadiere (kjent for sin ekstreme utdannelse) har gått inn i mani, som vil være en forbrytelse i Brasil, av å trekke Spock på 5. trinn.Hvis vi ikke kan vandalisere pengene våre, gjør regjeringen en dårligere rolle ved bokstavelig talt å ødelegge valutaens verdi. Siden 1994 har den virkelige mistet 84% av kjøpekraften, og dette stopper ikke. Bolsonaro-regjeringen har allerede utvannet verdien av valutaen vår enda mer, spesielt etter å ha skrevet ut mer penger på 3 år enn Lula i 7. Kanskje, Léo Lins er riktig når det symboliserer ødeleggelse av penger som finansierer slutten på ytringsfrihet, korrupsjon og som er mindre og mindre verdt. Det er på tide med planen listen? Hør også på podcasten vår om hvordan et valutameme endrer finansmarkedet i "Dogecoin: The Deadly Joke" -episoden i Weekly Bits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Aksjememoer returnerer med AMC opp 126%

Utfordrende tradisjonelle hedgefond og investorer, utnytter detaljhandlere såkalte 'meme-aksjer' igjen. AMC økte utrolige 126% denne onsdagen alene, rystet markedet og sendte Reddit-samfunn til eufori.Overfor de store markedsaktørene og hedgefondforvalterne har det private investorsamfunnet sett enda et møte i såkalte 'meme-aksjer'. Aksjene i AMC Entertainment (NYSE: AMC), den nye kjære av […]

Subscribe US Now