Lionel Messi mottar fan -tokens som "velkomstpakke"

Lionel Messi mottar fan -tokens som "velkomstpakke" Lionel Messi debuterte på PSG. Foto: Corbis/Getty Images og TNTSports.Fotballstjernen Lionel Messi har nylig forlatt Barcelona og har signert en toårskontrakt med den franske klubben Paris Saint-Germain. Denne betalingen ble ikke avslørt, selv om, gitt spillerens representasjon i verdensfotballen, blir faktum sett på som en stor milepæl i Paris Saint-Germain kunngjorde nyheten i dag (12), og uttalte at Messi "har mottatt et stort antall" PSG-fanstegn som en del av pakken, og at han er den første spilleren som signerte slike en avtale med klubben. Messis totale pakke er estimert til € 40 millioner (nesten $ 47 millioner) per år etter skatt.

Hva er fan tokens?

Fan-tokens ligner andre tradisjonelle kryptokurver, selv om de er utstedt av en sportsfranchise. PSG-tokens er blockchain-baserte digitale eiendeler, drevet av kryptostart Socios.com. Oppstarten genererer et begrenset lager av PSG -tokens, som gir fansen stemmerett om avgjørelsene som klubben har valgt. Et av punktene som token brakte til fordel for de som eier det var muligheten til å velge en motiverende setning for esset som skal brukes i kapteinbindet.

PSG Fan Token

Paris Saint-Germain lanserte PSG-tokens i februar 2020 i samarbeid med Socios. PSG -token -handelsvolumet steg denne uken på Messis nyheter. De siste dagene har PSG-handelsvolum oversteg 1,2 milliarder dollar, sa Paris Saint-Germain. Et PSG-token koster for tiden rundt R $ 224. Token er notert på flere børser, inkludert Binance og Upbit Korea. Paris Saint-Germain er en av mer enn 50 idrettsorganisasjoner som har gitt ut fan-tokens med Socios.com. Andre bemerkelsesverdige klubber inkluderer FC Barcelona, ​​Juventus, Manchester City, Arsenal, Milan og andre. Alle fan -tokens er bygget på blockchain Chiliz, som er et søsterselskap til Socios.Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *