Månedlig rapport: Bitcoin -gruvearbeidere kuttet vannkraften i Yingjiang County, Kina

Månedlig rapport: Bitcoin -gruvearbeidere kuttet vannkraften i Yingjiang County, Kina

Her er de beste nyhetene for kryptovalutaindustrien for denne måneden

Vannkraftverk anmodet om å demontere strømforsyning til Bitcoin -gruvearbeidere i Kina

Yingjiang County People's Government Office i Kina ga tidligere denne uken instruksjoner for vannkraftverk i regionen om å kutte strøm til Bitcoin gruvedrift. Arrangementet markerer den siste utviklingen i Kinas angrep på landets gruveindustri for kryptovaluta.
Regulatorer har informert kraftverk om at hvis man ikke fjerner ulovlige Bitcoin -gruvearbeidere fra forsyningen, vil det føre til tvungen demontering av elektrisitet til gruvedrift i jurisdiksjonen.
I tillegg forplikter meldingen vannkraftverk til å levere en rapport til China National Development and Reform Commission (NDRC) så snart nedleggingsprosessen for elektrisitet er fullført. Det er håp om at slike rapporter vil bli brukt av NDRC for å forbedre lovhåndhevelsen for å levere ulovlig strøm til gruvedrift i kryptovaluta.
Kinesiske kommunale og provinsielle myndigheter øker presset på Bitcoin -gruvedrift blant økende miljøhensyn og bekymringer for de finansielle risikoene knyttet til handel og gruvedrift av kryptokurver.
Denne motstanden mot kryptovaluta -gruvedrift har økt Kinas bidrag til den globale Bitcoin -hash -raten til 46,04% ettersom kinesiske gruvearbeidere søker tilflukt i Sentral -Asia og afrikanske land med bedre regulatoriske utsikter.

El Salvador lanserer 200 Bitcoin -minibanker mens landet forbereder seg på å ta i bruk BTC som lovlig betalingsmiddel

President Nayib Bukele brukte Twitter til å kunngjøre at El Salvador lanserer 200 minibanker og 50 bankkontorer over hele landet i et forsøk på å forbedre fylkets kryptovaluta -infrastruktur midt i implementeringen av Bitcoin Adoption Bill denne måneden neste. Endringen forventes å forbedre tilgjengeligheten og bekvemmeligheten til kryptografiske transaksjoner og ytterligere fremme masseadopsjon i landet.
De nye minibankene vil være kompatible med El Salvadors statseide Chivo-kryptokurrencylommebok, samt alle eksisterende kryptovaluta-lommebøker.
Presidenten tok for seg bekymringer om regningen og implementeringen, og sa også at ingen ble tvunget til å bruke Bitcoin, og enkeltpersoner som ikke ønsker å engasjere seg i kryptokurver, vil kunne bytte ut hvilken som helst Bitcoin de mottar for kontanter i disse minibankene.
Lovforslaget om å vedta og godta Bitcoin som lovlig betalingsmiddel ble godkjent i juni av det salvadoranske parlamentet og tar sikte på å redusere transaksjonskostnader og integrere befolkningen uten bank i økonomien.
Imidlertid har den noe forhastede implementeringen og mangelen på klarhet i regulatorernes handlingsplan trukket kritikk fra institusjoner som Det internasjonale pengefondet og organisasjoner som Fitch Ratings.

USAs infrastrukturprosjekt kan påvirke mer enn 60 millioner amerikanere

Coinbase Global Vice President for Tax Lawrence Zlatkin uttrykte skuffelse over mangelen på offentlig diskurs om det hastige tillegget av kryptovaluta-baserte klausuler til det amerikanske kongressens infrastrukturprosjekt. Daglig leder påpekte at de raskt innførte endringene på krypto kan påvirke mer enn 20% av den amerikanske befolkningen.
"I dag eier omtrent 60 millioner amerikanere kryptovaluta-omtrent en femtedel av hele den amerikanske befolkningen. Disse amerikanerne, og hele kryptoøkosystemet, fortjener mer dialog enn midnattbestemmelsene som ble satt inn i siste minutt, sa Zlatkin i en redaksjonell artikkel på Bloomberg.
Infrastrukturregningen, som nylig ble vedtatt av det amerikanske senatet uten avstemning om foreslåtte endringer i mandat for kryptoskatter, planlegger å skaffe 1 billion dollar til å finansiere veier, broer og store infrastrukturprosjekter.
Zlatkin forklarte at forargelse over den urettferdige behandlingen av kryptoindustrien og mangelen på klarhet i lovforslagets språk går utover kryptosamfunnet, og la til at senatorer har blitt kontaktet av mer enn 80 000 mennesker i løpet av de siste dagene.
Coinbase -direktøren understreket spesielt den potensielt brede tolkningen av definisjonen av begrepet digital eiendomsmegler og sa at hvis lovforslaget blir implementert i sin nåværende form, vil det pålegge urimelig strenge skatterapporteringskrav for validatorer og programvareutviklere, og utvise dem fra USA.

VeChain lanserer blockchain-basert plattform for rapportering av karbonavtrykk

Supply chain management company VeChain kunngjorde lanseringen av en ny tjeneste som bruker distribuert regnskapsteknologi (DLT) med programvare som en tjeneste (SaaS) for å hjelpe selskaper med å fornye karbonavtrykkdatahåndtering tidlig Fra denne uken.
Digital Carbon Footprint SaaS -tjenesten søker å overvinne hindringer for tillit og åpenhet i selskapets rapportering om data om karbonutslipp, og utnytte fordelene med et offentlig blockchain -system.
"VeChains blockchain-baserte Digital Carbon Footprint SaaS-tjeneste gir en omfattende og skalerbar plattform for ethvert selskap for bedre å beregne, spore og rapportere om sine karbonreduksjonsinitiativer i hele verdikjeden," heter det i kunngjøringen.
Tjenesten lar selskaper bruke sine nøkkeldata -beregninger om karbonavtrykk og integrere dem med VeChain -nettets ledende forsikringsleverandører, noe som kan gjøre organisasjonen i stand til å hente ny verdi fra dataene og forbedre bærekraftsytelsen.

Binance utsetter brukere for økonomisk risiko, sier britisk finansregulator

UK Financial Conduct Authority (FCA) utstedte en advarsel om den ledende kryptovaluta-utvekslingen Binance, og uttalte at børsen ikke kunne overvåkes effektivt, og derfor er dens komplekse og høyrisikoprodukter en fare for brukerne.
Meldingen forhindret også Binance i å utføre alle tjenestene som ble godkjent av FCA i 2018. Dette inkluderer råd og håndtering av brukernes kryptovaluta -investeringer. Utvekslingen ble også bedt om å stanse all reklame og kampanjer i Storbritannia.
Finansinspektøren uttalte at begrensningene som ble pålagt Binance var et resultat av børsens manglende evne til å tilfredsstille terskelbetingelsen for effektivt tilsyn og mangelen på tilstrekkelig beskyttelse for forbrukerne.
I tillegg bidro Binances unnlatelse av å sende inn, rapportere og implementere forretningsplanen for å forhindre hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme også beslutningen, sa FCA. Binance svarte med å si at det vil fortsette å samarbeide med regulatorer for å oppmuntre til innovasjon og samtidig sikre forbrukerbeskyttelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *