McAfee blir funnet død i fengsel, drap eller selvmord?

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Amerikansk entreprenør John McAfee, en pioner innen teknologi og kjent for å lage McAfee-antivirusprogrammet, ble funnet død i fengselet i Ifølge politiets kilder i avisen El Pais. Historieoppsummering: Entreprenør John McAfee ble funnet død i fengsel, sier avisen at det var selvmord. overvåking fant ham hengende i cellen sin, legetjenestene prøvde gjenopplivningsmanøvrer, men til ingen nytte. 

<h2 data-lazy-src=

“Motta subtile meldinger fra amerikanske tjenestemenn som praktisk talt sier: 'Vi går etter deg, McAfee! La oss få deg til å drepe deg selv. ” Jeg fikk en tatovering i dag bare i tilfelle. Hvis jeg begår selvmord, gjorde jeg ikke det. Jeg ble gal. Sjekk høyre arm. ” – John McAfee.

I en annen publikasjon, denne gangen i oktober 2020, sier McAfee at han ikke ville begå selvmord i det hele tatt, og henviser til saken om Jeffrey Epstein, som ble funnet død i stolen. Det er fortsatt et mysterium om Epstein ble myrdet eller begikk selvmord.

“Jeg er glad her. Jeg har venner. Maten er god. Alt er i orden. Vet at hvis jeg henger meg selv, a la Epstein, vil det ikke være min feil. "

McAfee har problemer med den amerikanske regjeringen

McAfee ble arrestert 3. oktober 2020 i Spania mens han forberedte seg på å ankomme Tyrkia. Arrestasjonen ble gjort på forespørsel fra den amerikanske regjeringen, som beskyldte gründeren for å ha unndratt seg millioner av dollar i skatt oppnådd gjennom kryptovalutaene. I ettermiddag ble McAfee autorisert av den spanske justismen til å bli utlevert til USA. I følge amerikanske myndighetsinspektører ville McAfee ha unngått millioner av avtaler som ble gjort med selskaper og valutaer i kryptovalutamarkedet.

McAfee og kryptovalutaer

McAfee har vært involvert i kryptovalutamarkedet på flere måter. Til og med hans advarsel om at han en dag kunne bli drept av regjeringen ble en WHACKD-kryptokryptovaluta, som var midlertidig tilgjengelig på hans konkurs McAfeeDex-børs. Entreprenøren og programmereren var også skaperen av GHOST, en personvernfokusert krypto som også hadde sin egen polemikk. Prosjektet ble beskyldt for plagiering etter å ha blitt sammenlignet med PIVX-symbolet. Nylig hevdet utvikleren at han mistet kryptovalutaene som den amerikanske regjeringen hevdet at han holdt tilbake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

To sørafrikanske brødre forsvinner med 3,6 milliarder dollar i bitcoins

Subscribe US Now