Mens Bitcoin fortsatt er pre-tenåringer, går noen til fast inntekt – Markedssammendrag

admin

Gode tegn for Bitcoin Denne mandagen (1.) mens Bitcoin (BTC) gjenoppretter prisnivået på USD 62 000, vil investoren i det brasilianske markedet…

Innholdet Mens Bitcoin fortsatt er pre-tenåringer, løper noen til fast inntekt – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Gode tegn for Bitcoin

Denne mandagen (1.) mens Bitcoin (BTC) gjenoppretter prisnivået på USD 62 000, løper investoren i det brasilianske markedet mot rentebærende inntekter.

Noen altcoins, som Polkadot, Solana og Shiba Inu, ga også imponerende 24-timers gevinster, ifølge CoinGoLive.

kryptovaluta rangering
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin og dens pre-tenåringer

De siste dagene har ikke vært så gode for kryptovalutaen som feiret sitt trettende jubileum i går . Okser opprettholder en kort oppgang på 1,35 % på 7 dager.

Bitcoin (BTC) steg nesten 40% i oktober og traff en ny prisrekord på $67 277, noe som gjorde investorene veldig spente.

Dette trekket, drevet av lanseringen av Bitcoin ETFer i USA, var den største enkeltmåneds prosentvise utvinningen siden desember 2020, ifølge data fra CoinDesk.

"Bitcoins bullish sentiment forblir bullish, også fremhevet av NFT-markedet. NYC [en årlig begivenhet på ikke-fungible tokens] driver finanskapital til vanvidd," Jehan Chu, administrerende partner i Kenetic Capital.

"[Men], hvis offentlige markeder vakler på grunn av reduserte obligasjonskjøp fra Fed, kan BTC bli dratt inn i en liten korreksjon etter å ha brutt historiske høyder forrige uke."

Bitcoins markedsverdi har returnert over 1150 billioner dollar, mens dominansen over altcoins fortsatt er på 42,2%.

flykter fra stagflasjon

I Brasil vil det tradisjonelle markedet starte uken desorientert etter at regjeringen annonserte hullet i det offentlige utgiftstaket.

Mangelen på et finanspolitisk nord ga konsekvenser for praktisk talt alle brasilianske eiendeler og fikk rentene til å svaie som variabelen, spesielt i lange obligasjoner.

variabel inntekt markedet, Ibovespa faller til 105 tusen poeng – Kilde: Tradingview

Men som vanlig, i tider med usikkerhet og høye renter, løper investorer til fast inntekt. Ikke rart, en lastebil med penger gikk til fondene i kategorien, som i år akkumulerer 278,4 milliarder R$ frem til 25. oktober, ifølge Anbima.

Økningen i Selic, som kan representere en trøst for de som leter etter mer konservative alternativer, betaler seg ikke foreløpig. Med inflasjon om 12 måneder allerede på tosifret, taper selv de som klarer å spare penger kjøpekraft.

indeks som representerer en kurv av realrenteobligasjoner med en løpetid på mer enn fem år
Volatiliteten til IMA-B5+, en indeks som representerer en kurv av inflasjonslenkede verdipapirer med løpetid over fem år, nådde 9,7 % mellom august og september, sammenlignet med 6,9 % i de tre foregående månedene – Kilde: Anbima og B3

Les også: Bitcoin alene hadde en avkastning større enn inflasjonen i år, ifølge IBGE-data

I Roma for G20-toppmøtet snakket økonomiminister Paulo Guedes i går om Precatório PEC og utgiftstaket.

"Vi jobber med plan A, [som er] godkjenningen av PEC dos Precatórios. Det er viktig fordi det skaper skattemessig rom for sosialhjelpsprogrammet. Dette er planen vår, og vi tror at kongressen vil godkjenne den. Akkurat fordi det tillater finansiering av brasilianske sosiale programmer, sa Guedes.

Polkadot, Solana og Shiba Inu

De fleste altcoins er også grønne i dag. Ethereum (ETH) falt til og med til $4.200 i går, men en beskjeden økning på en 24-timers skala presset den til over $4.300.

Polkadot har steget over 6 % og er nå over $ 44. Solana og Shiba Inu er de viktigste altcoin-inntektene i topp 10. SOL har steget nesten 10 % til $ 206 og er nær hans ATH.

SHIB steg ytterligere og handler er over $0,000073. Som sådan bekreftet SHIB sin posisjon over Dogecoin som den største meme-valutaen. Hundekampen fortsetter denne uken.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+1,61%), Binance Coin (+2,87%), Cardano (+1,65%), Solana (+10,32%), Ripple (-0,46%) , Polkadot (+6,53%), Shiba Inu (+11,96%), Dogecoin (+4,76%), Earth (+2,55%), Wrapped Bitcoin (+ 2,08%), Avax (+2,08%) og Chainlink (+3,60% ).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er 2,7 billioner dollar.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Innholdet Mens Bitcoin fortsatt er pre-tenåringer, løper noen til fast inntekt – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin forventes å nå USD 98 000 denne måneden, ifølge PlanB

gammel mann med bitcoin i øynene Etter tre måneder med å treffe bitcoins månedlige sluttkurs, forventer pseudonymanalytiker PlanB nå at...

Bitcoin-innhold forventes å nå $98 000 denne måneden, ifølge PlanB dukket først opp i Cointimes .

Subscribe US Now