Mike Novogratz satser stort på NFT, sier ikoniske ting vil ha verdi til tross for markedshype

admin

Mike Novogratz, administrerende direktør i kryptografisk kapitalforvaltningsselskap Galaxy Digital, er optimistisk med hensyn til NFT-markeder og mener at til tross for uroen rundt markedet, ville ikoniske gjenstander som US National Anthem til slutt bli konvertert til NFT. Kommentarer fra Novogratz kom under hans nylig opptreden på CNBCs Squawk Box.

Novogratz var medstifter av Candy Digital, et markedsfokusert NFT-selskap som gikk sammen med Major League Baseball for å lansere sin første digitale samling i form av Lou Gehrigs New York Yankees-tale. Inntektene fra taleauksjonen skulle gå til veldedighet. Konsernsjefen sa: "vi er ikke engang ved de første inngangene" av NFT-manen, og mer ikoniske ting vil fortsette å tiltrekke folks interesse så vel som markedsverdi. Snakker om potensialet han ser i NFT-markedet, sa Novogratz: NFTs endrer grunnleggende måten vi tenker på eierskap til kulturelle gjenstander. Vi er i de tidlige stadiene av denne transformasjonen, og Candys fokus på kreativitet, fellesskap og ekthet vil spille en nøkkelrolle i hennes suksess med å definere dette nye markedet. ”


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


NFT har dukket opp som en av de mest populære brukssakene denne høysesongen, og tiltrekker seg interesse fra vanlige artister og kjendiser. Beeple, en digital kunstner solgte maleriet sitt i form av en NFT for mer enn $ 69 millioner dollar, og katapulterte NFT-manen til en vanlig vanvidd.

Novogratz hevder at flere ikoniske ting vil treffe NFT-markeder

NFT-er dukket opp for tre år siden og ble primært brukt som et symbol på fansengasjement fra store sportsligaer og til videospillminner. Imidlertid har det nå blitt en av de mest etterspurte måtene for kunstnere og kjendiser å auksjonere kunstverk på. Novogratz under intervjuet hans understreket at til tross for den siste vanvidden, ville NFT-markedet fortsette å få grep. Han er også veldig optimistisk med hensyn til Bitcoin, til tross for den nylige markedskorreksjonen, og tror at Bitcoin vil fortsette å nå nye høyder. Kilde: Cryptoman Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

JBS er rammet av hackerangrep

Cyberangrep treffer JBS 'globale kjøttbehandlingsoperasjoner. JBS USA, verdens største kjøttleverandør, la ut en uttalelse sent på søndag og sa at det var målet for et "organisert angrep på cybersikkerhet."JBS, som har hovedkontor i Nord-Amerika i Greeley, Colorado, sa at cyberangrepet "har påvirket noen av serverne som støtter dets nordamerikanske og […]

Subscribe US Now