Møt Ulrichs stakkars tvillingbror, Fernando Ulpoor

admin

Møt Ulrichs fattige tvillingbror, Fernando Ulpoor Fernando Ulpoor, Ulrichs tvillingbror.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Alle som har fulgt Cointimes i noen tid, vet allerede Fernando Ulrich, en siviløkonom fra den østerrikske skolen og Bitcoin-pioner i Brasil, det som få mennesker vet er at han har en tvillingbror som er uenig i nesten alle stillingene hans. Med en vri på etternavnet, Fernando Ulpoor han er en enestående forsvarer av staten, en aksjonær i Tesla og en fan av dogecoin. Som hans Twitter-bio avslører, er det selvfølgelig en "parodiprofil full av tull av en fan." I motsetning til Ulrich, Ulpoor anbefaler avdollarisering av eiendeler basert på astrologisk analyse. Basert på stjernenes justering vil dollaren stige til 2,20 BRL innen utgangen av september, ifølge meme-siden. Har vi ikke sett denne typen analyser her før? Og utover invester (diversifisert) i dogecoin, som er ned 33,2% siden den historiske høyden i bitcoin, kryptovalutaen til tvillingbrorens favoritt, Ulpoor våger seg også inn i aksjemarkedet:


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Ulpoors Tweet: Jeg kan ikke alltid kjøpe en aksje i bunnen, men når jeg kjøper den fortsetter den å synkeEn refleksjon av investeringsporteføljen din uttrykkes med uttrykket i den festede tweeten din:

"For noen få år siden var jeg en ung investor uten mye penger, etter lang tid på å ha studert aksjemarkedet og krypto, i dag er jeg ikke så ung lenger."

Skilt i barndommen av en stor mur bygget i Tyskland under den kalde krigen, var broren Fernando Ulrich til og med glad for å se den tapte tvillingen igjen, takket være internett.

Og selv om det er mange memer i profilen din, blir sannheter også fortalt. Er aksjer virkelig så mye tryggere investeringer enn kryptovalutaer bare fordi Elon Musk klarte å flytte markedet med tweets? Se parallellen vist av Fernando:

Den triste historien om hvordan Fernandos skilte seg i barndommen

I samtale med Cointimes fortalte Fernando Ulpoor den triste historien om hvordan brødrene ble skilt i delingen av Berlinmuren. Han avslørte også planene for fremtiden, se vårt fulle intervju nedenfor.


Tvillingbroren din har en av de mest anbefalte og refererte bøkene om bitcoin i Brasil, og har du allerede skrevet en bok eller har du en som snart kommer ut?Du vet, jeg skrev en bok som heter "The Foundations of DOGE", men de siste ukene trodde jeg det var bedre å endre navnet til "The Foundations of DOGE".Hva er investeringsstrategien din? Strategien min er enkel, jeg ser alt som har økt 2000% de siste dagene, det er ingen måte å gå galt … Det er faktisk … Men jeg bryr meg ikke, du taper bare når du selger, det er derfor HODL!Hva skjedde i oppveksten din for å bli så forskjellig fra Ulrich? Er det noe som dere begge er enige om?Historien vår er trist, mamma og pappa ble skilt ved bruddet i Berlinmuren. Jeg endte opp med å bo i Øst-Tyskland, broren min klarte å bli i Vesten. Jeg trodde aldri det var et stort problem, jeg hadde alltid (eldre) brød å spise og jeg elsket å se statlig TV. Jeg tror broren min og jeg er enige om en ting, at livet er veldig vanskelig, men det blir vanskeligere når du er dum … Hvilket er mitt tilfelle: ') Du vet, jeg er millionær … I DOGE … Jeg venter bare på en tweet fra Papa Musk som sier at Tesla har kommet til å akseptere vår mest verdifulle eiendel og så … MÅNMen jeg har det bra i dag, her i Korea Nord, er vi alle veldig glade takket være vår øverste leder: 3Wow, trist historie, men det viktige til slutt er å være lykkelig.Jeg er veldig beæret over å gi dette lille intervjuet. Jeg er sikker på at min kone og kjæresten hennes blir veldig glade når jeg forteller det også.


Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

13 år gammel gutt bygger $ 7 millioner imperium på Ethereum

Subscribe US Now