Nestleder Aureo tror bitcoin kan bli valuta i Brasil

Aureo Ribeiro

I et intervju med Rádio Câmara forklarte nestleder Aureo Ribeiro (SD-RJ) de mulige fordelene med å godkjenne reguleringen av kryptokurrencymarkedet i Brasil.

"Vi har fått en tiltrekning til å få inn nye investeringer, vi vil ikke, med godkjennelse av dette prosjektet, tillate finansielle pyramider med kryptokurver som det som skjedde nå i Cabo Frio"

Nestlederen viser til lovforslaget nr. 2303/15 som omhandler reguleringen av kryptokurrencymarkedet og hadde et stort fremskritt i september måned, som ble godkjent av en spesiell kommisjon og regnet med at kommisjoner skulle høre Sentralbanken og andre interesserte parter .

Ribeiro søkte nylig til Financial Oversight and Control Commission (CFFC) om å få høre representanter fra MPF, PF, BC, ABCripto og til og med Atlas Quantum, Investimento Bitcoin og Gas Consultoria for å diskutere kampen mot finansielle pyramider med kryptoaktiver i Brasil.

"Vi ønsker å skille hveten fra agnene, lage forskrifter slik at du kan handle, vite hvem du kjøper med, vite hvem du har å gjøre med."

Nestlederen snakket om finanspyramidene som bruker bitcoin som lokkedrag for å bruke svindel, og fremhevet det store antallet pyramider i Cabo Frio (RJ) som Gas Consutoria kom fra, noe som ville ha påvirket mer enn 300 tusen mennesker og forsvunnet med milliarder av reais .

Bitcoin som brukes på McDonalds i Brasil?

Mc Donalds godtar bitcoin i El Salvador
McDonalds i El Salvador godtar allerede Bitcoin | Kilde: Twitter

Aureo understreket at Brasil er i spissen for kryptoaktiv regulering i verden og avslørte at han tror at bitcoin kan bli landets valuta:

"… å ha denne eiendelen til å kjøpe et hus, en bil, gå til Mc Donalds og kjøpe en hamburger, det vil være en valuta i landet, akkurat som det skjer i andre land, så jeg er sikker på at dette er et veldig stort skritt frem mot Brasil. "

Bitcoin er for tiden den offisielle og nåværende valutaen i El Salvador, der alle tjenester, etter lov, må akseptere kryptoaktivt. Trenden kommer allerede til Brasil, uten behov for statsmakt, er tilfellet med Bitcoin Beach.

Bitcoin Beach -initiativet ønsker å gjøre Jericoacoara -stranden i Ceará til sentrum for bitcoin -adopsjon i Brasil som vist i artikkelen “ Brazilian want to make Jericoacoara the Bitcoin beach ”

Les også:

Burger King lanserer Fast Food for Dogs som godtar Dogecoin i Brasil

Dotz kunngjør utveksling av poeng for bitcoins i samarbeid med Foxbit

Selskapet som skylder 2,2 milliarder dollar tjener 100% med nyskapende kryptovaluta

Innholdet nestleder Aureo tror bitcoin kan bli valuta i Brasil først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *