Pen drive med 50 millioner dollar i Ethereum er beslaglagt fra antatt finanspyramide

admin

Detektiver i Storbritannia skal ha beslaglagt en pen drive med rundt 50 millioner dollar i Ethereum (ETH) som antas å ha blitt stjålet gjennom en påstått uredelig ordning. hentet flash -stasjonen etter å ha sporet opp to påståtte operatører av en falsk spare- og handelstjeneste. Svindelen skal angivelig ha vært rettet mot ofre i Storbritannia, USA, Europa, Kina, Australia og Hong Kong som satte inn penger og besparelser i et liv på den påståtte falske tjenesten ved bruk av Binance Smart Chain -smartkontraktplattformen. Operatørene skal ha stengt nettstedet sitt etter å ha mottatt betydelige beløp fra ofrene og deretter overført midlene til sine kontoer. påståtte gjerningsmenn, som allerede har blitt løslatt under etterforskning. USB -enheter. Noen dager senere fant politiet ytterligere 12,7 millioner dollar etter å ha funnet et "kryptohvelv" og koden for å få tilgang til det, ifølge GMP.

90% av midlene er gjenvunnet

Ifølge GMP jobber de nå med å returnere stjålne midler til ofre for kryptovaluta -svindelen. Noen av ofrene er imidlertid fortsatt ukjente. Detektivsjefinspektør Joe Harrop fra GMPs økonomiske kriminalitetsenhet kommenterte behovet for at politiet tilpasser seg nye kryptobaserte forbrytelser.

“Mynt som Bitcoin og Ethereum blir ofte sett på som fremtiden når det gjelder penger og handel. Med dette har en ny type kriminalitet dukket opp, og vi ser en økning i opportunistiske kriminelle som søker å utnytte disse trendene, samt eventuelle hull i teknologi som kan manipuleres. Det er avgjørende at vi som en styrke tilpasser oss hva en type er. fremvoksende kriminalitet, og vi demonstrerer at det vil få konsekvenser, uavhengig av hvilken plattform denne uredelige aktiviteten foregår på. ”

Les mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvor kan jeg kjøpe Audius: opp 107% etter TikTok -nyheter

Audius (AUDIO) har inngått et samarbeid med TikTok, og nyhetene provoserer den største historien Audius, den desentraliserte strømmetjenesten, er på vei til vanlig anerkjennelse, med en prisøkning på 107%, noe som gjør den til den 73. største valutaen i markedsverdi i dag. Dette kom etter at sosiale medier -plattformen TikTok […]
Hvor kan jeg kjøpe Audius: opp 107% etter TikTok -nyheter

Subscribe US Now