Politikere kaller "markedet" for å forstå Bitcoin-priser – Markedssammendrag

admin

axie stiger og bitcoin faller Denne tirsdagen (26) går mange brasilianske politikere som gjør seg kjent med kryptovalutamarkedet etter "markedet" for å…

Innholdet Politikere kaller "markedet" for å forstå Bitcoin-priser – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

axie stiger og bitcoin faller

Denne tirsdagen (26) går mange brasilianske politikere som gjør seg kjent med kryptovalutamarkedet etter "markedet" for å finne ut hva som skjer med prisen på Bitcoin, som varierer så mye.

For de som allerede er langtidsreisende, brakte Cointimes oppdateringen til Stock-To-Flow-prognosemodellen i denne markedsoversikten. Mens Bitcoin konsoliderer over $60K, fortsetter altcoins Ethereum (ETH), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB) å vokse på det ukentlige diagrammet, ifølge CoinGoLive .

Kryptovaluta-rangering viser "markedet" for Bitcoin og andre kryptovalutaer
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin konsoliderer for neste ATH

Selv om Bitcoin forrige uke handlet på sitt rekordhøye nivå og snart falt, ble forrige ukes oppgang fortsatt holdt. I følge CoinGoLive opprettholder Bitcoin (BTC) sin bane nordover med en økning på 1,82 % på en uke.

Den viktigste kryptovalutaen klarte imidlertid ikke å overvinne prismotstanden på $67 000. Det handles nå til USD 63 148 – R$ 353 380 i de viktigste brasilianske meglerne.

I følge oppdateringer fra analytiker PlanB , nærmer Bitcoin-nettverket seg en All-Times-High (ATH) hver dag. Eiendelsprisen i rødt nærmer seg aksje-til-flyt-modellen i et trekk som ligner på det som ble sett i 2013 og 2017.

Ifølge analytiker PlanB kan Bitcoin nå 100 000,00 USD i år.
Stock-to-Flow-modell – Kilde: @100trillionUSD

Bitcoins markedsverdi er i underkant av 1,19 billioner dollar, men dominansen over altcoins er fortsatt på 43%.

Hva "markedet" sier om Bitcoin og økonomien

I det brasilianske markedet fortsetter eiendeler å tilpasse seg regjeringens beslutning om å foreslå endringer i utgiftstaket og dermed endre finansregimet i Brasil.

Mens det brasilianske aksjemarkedet stengte på en høy, i rentemarkedet, fortsatte agentene å øke innsatsen i retning av en mer intens innstramming av Selic på møtet i pengepolitiske komiteen (Copom) onsdag.

Fokus Bulletin-data for den brasilianske økonomien
Markedsprognoser for økonomien – Kilde: Focus og Poder 360 Bulletin

Markedsprognoser er ikke de beste for den brasilianske økonomien. Kort sagt, BNP vil falle og renter, inflasjon og dollar vil stige. Selv når man forutser katastrofen, blir noen markedsaktører som er spesialister på å holde foredrag om det makroøkonomiske scenarioet bedt av politikere om å si sin mening.

Det var det som skjedde denne uken, da eieren av BTG Pactual møtte Brasilia-toppmøtet for å diskutere til og med prisen på Bitcoin. Sjekk ut den lekkede lyden og hele "markeds"-oppfatningen om Bitcoin.

Les også: «Bitcoin!? Å, det er billig, spøker André Esteves, fra BTG, i lekket lyd

Det er nå på agendaen til politikerne å diskutere Bitcoin. Følgelig vil det i morgen (26) også være en offentlig høring om Real Digital med finansinspeksjons- og kontrollkommisjonen i Deputertkammeret.

Høringen er etter anmodning fra stedfortreder Aureo Ribeiro (Solidariedade/RJ). I sin søknad husket han at emnet er nylig og trenger "mange diskusjoner og definisjoner som involverer juridiske spørsmål".

Også i applikasjonen fremhevet Ribeiro at Brasil beveger seg mot bruken av en digital valuta, Real Digital. Som uttalt av kongressmedlem, vil den digitale valutaen fungere som fysiske penger. Den kan med andre ord brukes til betalinger, overføringer og annet, og den kan lagres i digitale lommebøker.

Les også: Sentralbanken glemmer den viktigste funksjonen til Real Digital

Blant deltakerne i debatten vil være landssjefen for R3 i Brasil, Keiji Sakai. I tillegg vil arrangementet inneholde deltakelse av Fabio Araújo, fra sentralbankens eksekutivsekretariat og Eduardo Diniz, fra School of Business Administration i São Paulo (EAESP).

Altcoins

I løpet av helgens volatilitet falt også noen altcoins. Men det betydde ikke at de ikke oppnådde gevinster på en uke. Dette er tilfellet med Ethereum (ETH) som hoppet 12,83% på en uke.

Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu, som stiger 52 % på én uke, konsoliderer også sine ukentlige gevinster med mer enn tosifret.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,32%), Binance Coin (+1,14%), Cardano (+2,07%), Solana (+1,15%), Ripple (+3,0%) , Polkadot (+1,07%), Dogecoin (+3,41%), Shiba Inu (+12,71%), Earth (+2,91%), Avalanche (+8,89%), Chainlink (+2,09%) og Uniswap (+5,67). %).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer var nær 2,7 billioner dollar.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Innholdet Politikere kaller "markedet" for å forstå Bitcoin-priser – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Latin-Amerika kommer til å dra mest nytte av krypto, sier Uphold exec

Uphold-sjef JP Thieriot sa at livets natur i Latin-Amerika ber om brukstilfeller basert på Bitcoin.

El Salvadors Bitcoin ( BTC )-adopsjon har utløst en digital aktiva-revolusjon i Latin-Amerika, og regionen kan dra enda mer til nytte hvis folk kan utveksle kryptovalutaer, fiat-penger og de kommende sentralbankens digitale valutaer (CBDC) på samme infrastruktur, sa lederen av multicurrency investeringsplattform Uphold.

I en samtale med Cointelegraph understreket Uphold-sjef JP Thieriot at livets natur i Latin-Amerika ber om Bitcoin-baserte brukstilfeller, og sa at regionen vil ha størst fordel ettersom kryptoadopsjon fortsetter å vokse.

Venezuela og Colombia er de to mest fremtredende kryptoadoptantene i regionen foruten El Salvador. Imidlertid tetter andre nasjoner gapet ganske raskt, med El Salvador som fungerer som en katalysator , forklarte Thieriot. Av Upholds 7 millioner brukere kommer 1,4 millioner fra Latin-Amerika, og den høye adopsjonsraten i regionen fortsetter å tiltrekke seg globale aktører.

Bitcoin ville bli omfavnet først av de uten bank og de som sender eller mottar pengeoverføringer, sa han. Imidlertid vil CBDC-er bli mer populære enn den største kryptovalutaen for selgere. "Mange bedrifter kan forståelig nok foretrekke noe stabilt for transaksjoner, men investeringsporteføljer vil være mye mer fordelaktig av Bitcoin," la han til.

"Med de riktige kanalene på plass for å konvertere mellom Bitcoin, amerikanske dollar og eventuelle potensielle CBDC-er, kan brukerne egentlig bare bruke hvilken form for valuta som fungerer best for deres brukssituasjon."

Når vi snakker om CBDC-er, bemerket Thieriot at ikke alle land trenger å lage sin egen digitale valuta, da det ville være lett å ta i bruk en eksisterende. Han la til at hovedmålet for latinamerikanske land burde være et funksjonelt system der hvem som helst i regionen ganske enkelt kan bytte mellom eiendeler.

Relatert: Puerto Rico ser gjenoppblomstring av interesse blant kryptorike

Som Thieriot nevnte, har Latin-Amerika hatt en betydelig vekst i kryptofinansiering i 2021. Den meksikanske kryptovalutabørsen Bitso ble den første krypto-enhjørningen i regionen takket være en kapitalinnhenting på 250 millioner dollar i serie C i mai.

Mercado Bitcoin, en brasiliansk kryptobørs, fullførte også en megafinansieringsrunde, og sikret $200 millioner i SoftBank-finansiering . "Det er fantastisk, og vi forventer at mange flere kommer," kommenterte Thieriot og la til:

"Sånn som banking av ubankede er en av de viktigste filosofiske og praktiske pilarene i kryptovaluta, kan dette bety å tilby folk, for første gang, tilgang til finansielle tjenester som konkurrerer med eller overgår alt i det gamle systemet."

Dette betyr at familier som er avhengige av pengeoverføringer ikke trenger å se 10–20 % av inntekten siphoned av pengeoverføringsselskaper, fortsatte Thieriot. "Dette betyr at bokstavelig talt kan hvem som helst begynne å bygge en investeringsportefølje. Det vil i bunn og grunn endre levestandarden.»

Subscribe US Now