Quentin Tarantino vil gi ut Pulp Fiction's Secret NFT

admin

pulp Fiction Forfatter, produsent, forfatter, skuespiller og prisvinnende regissør Quentin Tarantino vil gi ut "Secret NFTs" med eksklusive manus og lyd fra den klassiske…

Innhold Quentin Tarantino vil gi ut Pulp Fictions NFT Secret som først dukket opp i Cointimes .

pulp Fiction

Forfatter, produsent, forfatter, skuespiller og prisvinnende regissør Quentin Tarantino vil gi ut " Secret NFTs " med eksklusive manus og lyd fra den klassiske Pulp Fiction.

Nyheten vil bli opprettet ved hjelp av kryptovaluta blockchain Secret Network (SCRT), en nylig digital ressurs som fremmer bruk og behandling av private data i smarte kontrakter .

Dette betyr at Tarantino vil gi ut hemmelig innhold innenfor hver av de 7 auksjonerte NFT-ene. Innholdet vil inneholde aldri før-sett , håndskrevne manus fra Pulp Fiction-filmen, eksklusive kommentarer fra Tarantino og avsløre hemmeligheter om filmen og dens skaper.

Den offentlige kunsten (metadata) til NFT-ene vil være unik og rettet mot det filmelskende publikummet.

" Jeg er glad for å introdusere fansen til disse eksklusive Pulp Fiction-scenene." sa Tarantino . "Secret Network og Secret NFTs gir en helt ny verden av å koble fans og artister, og jeg er begeistret for å være en del av det.

Pulp Fiction er en kritikerrost film som har vunnet Gullpalmen i Cannes, syv Oscar-nominasjoner, inkludert prisen for beste fotografering.

Forstå nyhetene om Tarantinos "Secret NFT"

Dette vil være første gang en populær artist har gitt ut en NFT med personvernfunksjoner. Til dags dato er alle NFT-er på Ethereum-nettverket og lignende avhengige av offentlige metadata. Som et resultat er samlernes bilder og innhold synlig for verden.

Med teknologien til hemmelige NFT-er kan artister velge hvilke metadata som skal være offentlige eller private; samt muligheten for eieren til å vise innholdet eller holde det privat.

" Kunstsamfunnet lever av innovasjon og media utforsker aktivt alle potensielle brukssaker knyttet til teknologi. Vi har nå personvern- og tilgangskontroller, med tillatelse fra Secret Network. Til syvende og sist vil dette tillate en kaskade av potensielle nye brukstilfeller. ” – sa Guy Zyskind, medgründer av Secret Network og administrerende direktør i SCRT Labs

Blant brukssakene som presenteres av SCRT Labs er spillkort som trenger personvern for å skjule spillernes handlinger, loot boxes, lodd, identiteter med sensitive data og til og med luksusvarer.

Hemmelige NFT-er i spillindustrien
Bruk tilfeller av skjulte NFT-er i spillindustrien

Mer om Secret Network

Secret Network ble utviklet av de samme skaperne av Ethereums gamle private skalerbarhetslag kalt Enigma. Prosjektet fikk flere tilbakeslag og ble praktisk talt gjenskapt under navnet Secret Network, denne gangen utviklet ved hjelp av verktøyene til Cosmos-prosjektet.

I følge data samlet inn av Cointimes på de sosiale nettverkene til kryptovalutautviklerne, tok andre kjente artister kontakt for å lansere nye hemmelige NFT-er.

Til tross for nyheten, ifølge data fra Coingolive, hadde kryptovalutaen en topp på 2699,13% de siste 12 månedene, men har fått en korreksjon på -0,24% de siste 24 timene.

For å holde tritt med Tarantino NFT-nyheter og påfølgende auksjon kan du abonnere på e-postlisten på det offisielle TarantinoNFTs.com- nettstedet.

Innhold Quentin Tarantino vil gi ut Pulp Fictions NFT Secret som først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin soft fork dager unna når Taproot-oppgraderingen stenger i

Taproot-oppgraderingen ble satt for distribusjon etter å ha oppnådd en 90% konsensus blant Bitcoin-gruvearbeiderne (gruvedriftnoder).

Reelle brukstilfeller er en av de viktigste adopsjonsdriverne for hvert kryptoøkosystem, noe som også gjelder for Bitcoin ( BTC )-nettverket. I løpet av de neste syv dagene vil Bitcoin-protokollen gjennomgå en myk gaffel i navnet Taproot-oppgradering, som tar sikte på å forbedre nettverkets personvern, effektivitet og evne til smarte kontrakter.

Taproot er Bitcoins første store oppgradering siden august 2017, som så introduksjonen av Segregated Witness (SegWit) og resulterte i lanseringen av Lightning Network . Mens den forrige gaffelen først og fremst forsøkte å fikse transaksjonsformbarhet og forbedre Bitcoins nettverksskalerbarhet, tar Taproot-oppgraderingen sikte på å fornye transaksjonseffektivitet, personvern og støtte initiativer for smarte kontrakter.

Taproot-oppgraderingen ble satt for distribusjon etter å ha oppnådd en 90% konsensus blant Bitcoin-gruvearbeiderne (gruvedriftnoder) . Samme dag i juni 2021 twitret Bitcoin-utvikler Hampus Sjöberg kunngjøringen:

Taproot myk gaffel vil se introduksjonen av Merkelized Abstract Syntax Tree (MAST), som introduserer en betingelse som lar avsender og mottaker signere en oppgjørstransaksjon sammen.

I tillegg vil Taproot også implementere Schnorr Signature, en algoritme som vil tillate brukere å samle flere signaturer til én for en enkelt transaksjon, noe som reduserer den iboende synlige forskjellen mellom vanlige og multisig-transaksjoner.

Schnorrs signaturskjema kan også brukes til å modifisere brukerens private og offentlige nøkler, på en måte som kan verifiseres for å bekrefte legitimiteten til hver transaksjon. I følge det originale Taproot-forslaget fra januar 2018 fremsatt av Gregory Maxwell:

"Jeg tror denne konstruksjonen vil tillate størst mulig anonymitet for smarte kontrakter med faste parter ved å få dem til å se ut som enklest mulig betalinger. Den oppnår dette uten overhead i det vanlige tilfellet, påberoper seg skissemessige eller upraktiske teknikker, krever ekstra runder med interaksjon mellom kontraktsdeltakere, og uten å kreve varig lagring av andre data."

I skrivende stund viser Taproot.Watch, et nettsted bygget av Sjöberg, at Taproot-oppgraderingen vil bli aktivert 14. november etter vellykket preging av 1020-blokker.

Relatert: Bitcoin-nettverkstagger rekordhøy for daglig oppgjørsvolum

Bare forrige måned nådde Bitcoin-nettverkets daglige oppgjørsverdi et rekordhøyt nivå etter å ha avgjort 31 milliarder dollar i transaksjoner på kjeden.

Sammenlignet med begynnelsen av 2020 har nettverkets daglige oppgjørsvolum økt med 40 ganger, støttet av Bitcoins mainstream-adopsjon i El Salvador og andre jurisdiksjoner.

"[Bitcoin-nettverket] tjener for tiden ~$190k per sekund. Sammenlign dette med $130k per sekund av Visa for amerikanske kunder og $55k per sekund for Mastercard," ifølge On-chain analytiker Willy Woo.

Subscribe US Now