Rekrutterere sier kryptofirmaer som søker lederskap innen ingeniørfag, juridisk og finans

Talentrekrutteringseksperter sier at kryptofirmaer har sårt behov for den beste ledelsen som er tilgjengelig for å skalere virksomhetene sine.

Kryptoindustrien har hatt astronomisk vekst de siste par årene. Nå sier talentrekrutteringseksperter at kryptofirmaer har sårt behov for godt lederskap for å skalere virksomhetene sine.

Tidligere sett på som et gryende marked, er krypto nå en bransje i rask modning som tiltrekker seg mange talenter, fortalte David Richardson, partner i ledersøkefirmaet Heidrick & Struggles, til Cointelegraph. "Det hele er drevet av veksthastigheten til disse firmaene og ansettelsesledere som kan hjelpe dem å fortsette å skalere og fortsette å holde tritt med vekstraten i virksomheten," sa han.

Kryptoselskaper ser etter ledere som har skalert virksomheter med suksess. De er klare til å ta med slike talenter uten forkunnskaper om krypto eller digital valuta, la Heidrick & Struggles-engasjementsjef Adrianna Huehnergarth til. "Vi ser et stort behov for ledere for ingeniørledere som har bygget team av skala," fortsatte hun.

Eksperter sa at de mest ettertraktede ferdighetene for C-suiten er engineering, juss, finans, go-to-market og bedriftsutvikling. Bortsett fra ekspertise, søker selskaper lavt ego ledere som viser tilpasningsevne, lidenskap og spenning for vekst og oppdraget til rommet.

Siden det regulatoriske landskapet har en tendens til å være forskjellig i hvert land, gir betydningen av regulatoriske og juridiske ledere mye mening, sa Huehnergarth. "Mange selskaper vi har jobbet med har hatt mer et regionalt fokus i stedet for en mer tradisjonell, sentralisert type oppsett."

Relatert: Topp amerikanske banker tilbyr store insentiver for å lokke til seg kryptotalent

For kryptoøkosystemet ble fjernarbeid et stort insentiv for å tiltrekke seg topptalentet, sa Huehnergarth og la til at mange selskaper har kvittet seg med hovedkvarteret sitt. De langsiktige insentivene og kontantkompensasjonen er også høye nok til å beholde talentet.

"[Crypto]-selskaper har pengene og har budt bort svært seniortalenter som bare har ett eller to års kryptoerfaring med tilbud som de ikke kan avslå."

Noen selskaper er mer tech enn fin, og noen selskaper er mer fin enn tech i det generelle fintech-økosystemet, påpekte Richardson. Mye av den kulturen bestemmes av grunnleggerteamet og hvordan de satte det opp tidlig. Han forklarte at selv om de fleste kryptobedrifter starter med et kjerneteknologiteam, krever de GM-er, salg, finans, juridisk og compliance-talent når de skalerer opp.

Etter hvert som selskapet vokser, blir en lavere grad av teknisk kompetanse tilstrekkelig, la han til. Når de tekniske barrierene senkes, kan folk som har mer bred erfaring med å investere i alternativer se på krypto som en utmerket vei å utforske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *