Ren energi og Bitcoin: USAs vannkraftverk tjener på begge deler

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Verdens eldste demning klarte å unngå å bli demontert og ble lønnsom igjen takket være Bitcoin-gruvedrift.

<blockquote class=Verdens eldste kilde til fornybar energi som fortsatt er i drift, Mechanicville Hydroelectric, er gruvedrift #bitcoinBygget i 1897 ble det nesten stengt nylig på grunn av lønnsomhetsproblemer. #Bitcoin gruvedrift løst det ved å gi demningen en pålitelig kjøper av ren energi. pic.twitter.com/rSlKiuXOVY– Dokumentere Bitcoin ? (@DocumentingBTC) 8. juli 2021

Verdens eldste anlegg for fornybar energi som fortsatt er i drift, Mechanicville vannkraftverk, er fortsatt i drift takket være teknologien. Det er riktig. Bygget i 1897 ble anlegget nesten stengt nylig på grunn av økonomiske problemer. Albany Engineering Corp, som kjøpte demningen, satte anlegget tilbake for full kraft, men det har ikke vært mye overskudd i å drive et anlegg som fremdeles bruker alt det originale maskineriet fra 1800-tallet. Derfor brukes noe av anleggets energi nå til å produsere bitcoin. "Vi kan tjene mer penger på bitcoin enn vi kan selge strøm til National Grid," sa Jim Besha, administrerende direktør i selskapet som eier anlegget i et intervju med Times Union.

Bitcoins mål for bærekraftig utvikling

Problemer med strømforbruk har blitt det siste snakkepunktet i kryptosamfunnet. Noen hevdet at bitcoin var skylden for planetens stigende temperatur, mens mer forsiktige talsmenn avviste siktelsen, og hyllet bitcoin som mer bærekraftig og grønnere enn verdens finansielle system. Bitcoin-nettverket, Galaxy Digital, publiserte en rapport om saken. I det avsløres det at banksystemet bruker mer energi per år enn alle bitcoin-gruvearbeidere satt sammen. Utviklingen av diskusjonen kolliderte med flere nyheter fra forrige uke, da den første rapporten fra Bitcoin Mining Council (BMC) ble utgitt. Han overrasket mye av markedet med de positive tallene knyttet til bruk av fornybar energi av den globale gruveindustrien.
Til slutt, for noen timer siden, ble et vannkraftverk med historiske krav nesten demontert, men gjør det bra takket være Bitcoin-gruvedrift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Israels president vil motta NFT fra presidentens ed

Israels parlamentariske organ O Knesset kan bli den første regjeringen som utsteder et ikke-fungibelt token (NFT) av det opprinnelige utkastet til presidented, som vil bli levert til den valgte presidenten, Isaac Herzog, før hans innvielse nå i juli. Han vil overta presidentskapet, og erstatte Reuven Rivlin, som avslutter sin syvårige […]

Subscribe US Now