Senator foreslår at Bitcoin skal være lovlig betalingsmiddel i Arizona

admin

Arizona Bitcoin lovlig betalingsmiddel Arizona, en av de 50 amerikanske statene, kan vurdere Bitcoin (BTC) som et lovlig betalingsmiddel hvis prosjektet…

Senatorinnholdet som foreslår at Bitcoin skal være lovlig betalingsmiddel i Arizona, dukket først opp på Cointimes.

Arizona Bitcoin lovlig betalingsmiddel

Arizona, en av 50 amerikanske stater, kan vurdere Bitcoin (BTC) som et lovlig betalingsmiddel hvis regningen SB1341 går igjennom.

Forslaget, fremsatt av senator Wendy Rodgers (republikaner), legger kryptovaluta til kapittel 9 i Arizona State Legislature. I fotsporene til El Salvador plasserer prosjektet "Bitcoin" som en av definisjonene av lovlig betalingsmiddel , sammen med andre alternativer som edle metaller.

"Lovlig anbud i denne staten består av følgende:

1. Ethvert byttemiddel godkjent av USAs konstitusjon eller kongress for betaling av gjeld, offentlige avgifter, skatter og avgifter.

2. Arter utstedt til enhver tid av USAs regjering.

3. Enhver annen type som en domstol med kompetent jurisdiksjon bestemmer ved en endelig og ikke-ankelig kjennelse å være innenfor rammen av statlig myndighet til å gjøre lovlig betalingsmiddel.

4. Bitcoin.

B. For formålet med denne seksjonen:

1. "Bitcoin" betyr den peer-to-peer desentraliserte digitale valutaen der en oversikt over transaksjoner holdes på Bitcoin-blokkjeden og nye valutaenheter genereres av beregningsmessig løsning av matematiske problemer og som fungerer uavhengig av en sentralbank.

2. «Snill» betyr mynter med innhold av edelt metall.»

På Twitter kommenterte forfatteren av prosjektet at Bitcoin var bra for virksomheten og bra for alle.

Bør andre stater gjøre det samme?

Dette lovforslaget kommer omtrent samtidig som Tonga, et land i Oseania, flørter med ideen om også å gjøre Bitcoin til en offisiell valuta, ifølge et tidligere parlamentsmedlem.

Nylig uttalte influenceren Max Keizer at han allerede kjenner det neste landet som vil gå i samme retning som El Salvador, og han er i Latin-Amerika.

Å omfavne Bitcoin er virkelig en trend, men hva betyr det egentlig?

I El Salvador, pionerlandet for å ta i bruk BTC, var det ingen klare sanksjoner for de som ikke godtok den digitale eiendelen som betalingsmiddel, men dens juridiske status innebærer at de som nekter betaling ikke lenger kan kreve inn gjelden.

På verdensbasis er det lovlige betalingsmiddel som gir penger en forpliktelse for rettssystemet til å anerkjenne som tilfredsstillende betaling av enhver pengegjeld. Det vil si at bitcoin blir lovlig betalingsmiddel gir den makten til å fjerne gjeld når den tilbys. Kreditor er ikke forpliktet til å akseptere den foreslåtte betalingen, men handlingen med å presentere betalingen i lovlig betalingsmiddel fjerner gjelden.

Mens statlig innblanding i frivillige utvekslinger mellom individer er en krenkelse av filosofien til de fleste Bitcoin-pionerer, blir det sett på som et eksperiment og til og med en velkommen fremgang av noen bitcoinere.

Hva synes du om muligheten for at Bitcoin får offisiell valutastatus i delstaten Arizona Legg igjen en kommentar nedenfor eller ta kontakt med oss på Twitter.

Se også:

  • Apple-aksjen stiger 5 % ettersom administrerende direktør bekrefter at selskapet vil utforske metaversen
  • CCAR-spill med 30 tusen brasilianske spillere og en sannsynlig Rug Pull
  • CNJ og DataPrev avslutter en avtale om bruk av et blokkjedesystem

Senatorinnholdet som foreslår at Bitcoin skal være lovlig betalingsmiddel i Arizona, dukket først opp på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Metaverse vil endre livemusikkopplevelsen, men vil den bli desentralisert?

Utbredt bruk av virtuell virkelighet kan være det neste store skrittet for levende musikk, som igjen kan være nøkkelen til masseadopsjon av NFT-er og DAO-er.

Når toårsjubileet for den globale COVID-19-pandemien begynner å svirre mot oss, er vi ikke nærmere å vite når våre sosiale liv vil gå tilbake til det normale eller hva den nye normalen vil være. Effekten dette har hatt på virksomheter som nattklubber, musikkarenaer og musikere har vært umålelig. Med overfylte personlige arrangementer enten umuliggjort - eller langt vanskeligere og mer arbeidskrevende - på mange punkter i løpet av de siste to årene, har endringer i bransjen som allerede var satt i gang blitt fremskyndet. Nemlig musikkbransjens adopsjon av blant annet digitale instrumenter og i økende grad Metaverse.

Først myntet av science-fiction-forfatteren Neal Stephenson i sin cyberpunk-roman Snow Crash fra 1992, beskrives Metaverse som en virtuell verden hvor individer kunne samhandle med hverandre i form av avatarer på en etterfølgerform av internett for å unnslippe en dystopian (se sykdomsfylte) verden utenfor. Høres kjent ut?

Tretti år etter hans profetiske visjon og midt i en global pandemi med restriksjoner som fortsetter uten en ende i sikte, er nå tiden inne for å bringe musikken metavers til live. Med livemusikkinntekter som ikke forventes å komme seg før i 2023, vil en måte å overlade gjenopprettingen på – og gi et nytt teknologiaktivert alternativ til tradisjonelle live-arrangementer – å ta flere av arrangementene våre inn i den virtuelle verdenen.

Debatter raser om hvordan denne Metaverse skal se ut. På den ene siden er det libertarianere, kryptoentusiaster og personverninteresserte som argumenterer for en desentralisert fremtid for Metaverse uten en enkelt person eller enhet i kontroll. På den annen side er det Mark Zuckerberg (og likeledes) som pitcher for at Metaverse skal være en etterfølger av Facebook, og en sentralisert versjon av dette vil være et naturlig alternativ. Hvis vi alle skal tilbringe mye mer av tiden vår der, er det beste alternativet klart: Et alternativ der vi alle har noe å si.

Relatert: Et brev til Zuckerberg: The Metaverse er ikke hva du tror det er

På en måte er Metaverse allerede her. (Selv om verden ikke er så mørk selv med COVID-19 som den verden Stephenson la opp.) Artister som Justin Bieber, DeadMau5 og The Weeknd har alle spilt virtuelle konserter de siste månedene. Og selv om noen av disse hendelsene utvidet definisjonen av metaverse noe – mindre av en VR-drevet oppslukende opplevelse og mer av en 2020-tallsversjon av Habbo Hotel – er det klart at nøkkelingrediensene er der for et grunnleggende skifte i hvordan vi tenker på levende musikk .

Dette prospektet er spesielt spennende for mindre handlinger. Som enhver promoter eller småtidsmusiker vil fortelle deg, er turer både en nødvendighet for enhver musiker som ønsker å gjøre kunsten sin til sin karriere, men også en tidkrevende og kostbar operasjon. En Metaverse "turné" (eller serie med show der artister henvender seg til ulike tidssoner) der overhead er minimal, vil fjerne barrierer for liveopptreden, ikke bare for fans, men også for artister.

Hvis du er en liten nok akt til at bare noen få store befolkningssentre vil huse nok fans til å gjøre et live show verdt, er konseptet med en virtuell konsert – der fans fra hele verden kan samles uavhengig av lokalitet – en spennende mulighet. Det er her nisjefanbaser og eksentriske miljøer av musikkelskere virkelig vil vinne.

Kuratorer hendelser i metaversen

Det er åpenbart mange måter et desentralisert metavers kan forbedre musikkindustrien på. Men en annen blokkjedebasert teknologi er også verdig oppmerksomhet: desentraliserte autonome organisasjoner (DAO). DAO-er er fellesskapsdrevne grupper som fungerer nesten som et styre. Bare på dette brettet får alle en plass ved bordet.

DAO-er er antitesen til sentraliserte organisasjoner som plateselskaper eller promoteringsselskaper siden all beslutningstaking tas av kollektivet. Hvem som helst kan bli med i en DAO ganske enkelt ved å skaffe seg tokens som trengs for å si noe.

Akkurat som andre stigende stjerner i blockchain-verdenen, for eksempel nonfungible tokens (NFT), har DAO allerede begynt å markere seg i musikkverdenen. I oktober slo PleasrDAO sammen sine ressurser for å kjøpe den eneste kopien av et album av hiphop-pioneren Wu-Tang Clan. Once Upon a Time in Shaolin ble ansett som så verdifull at de 74 DAO-medlemmene samlet samlet inn $4 millioner for å få tak i det før de slo ut eierskapsskjøtet som en NFT. Men søknaden deres går mye lenger.

Relatert: Strømming av innhold på nett er død – lenge leve musikk-NFT-ene

I sammenheng med livemusikkbransjen er DAO-er nesten like spennende som konseptet til selve Metaverse og enda mer fristende når du setter de to sammen. En musikkfokusert DAO kan for eksempel kjøpe konsertbilletter i bulk, finansiere og kuratere arrangementer som spillejobber og festivaler, inkludert de i det digitale riket, samt kjøpe investerbare varer som førsteutgaver av LP-er, kunstverk og instrumenter, mens fungerer til og med som fan-eide plateselskaper og reklameantrekk.

De eksentriske samfunnene jeg nevnte tidligere - de som samles rundt nisjemusikksjangre og artistene som innoverer dem - vil få mest mulig ut av denne nye typen fanfellesskap.

Relatert: Konserter i Metaverse kan føre til en ny adopsjonsbølge

Og er det ikke det vi kan oppmuntre og skape? En verden der det rare, det merkelige, det vakre og live-showene du ikke har sett før kan bli til? Det er mye av det internett gjorde med musikk da det først ble en stift i underholdningskulturen vår ved årtusenskiftet. Web 2.0 akselererte denne diversifiseringen og demokratiseringen. Det Web3 og Metaverse kan gjøre er å fullføre jobben og skape en levende musikkkultur der mulighetene aldri har vært mer spennende og mer åpne. Viktigst av alt, kan det være en fremtid der ingen person vil ha kontroll. Det kan vi alle være.

Denne artikkelen inneholder ikke investeringsråd eller anbefalinger. Alle investerings- og handelsbevegelser innebærer risiko, og leserne bør utføre sine egne undersøkelser når de tar en beslutning.

Synspunktene, tankene og meningene som uttrykkes her er forfatterens alene og gjenspeiler eller representerer ikke nødvendigvis synspunktene og meningene til Cointelegraph.

Aleks Kay er medgründer av Unpaired, selskapet bak Party Degenerates, et av de beste NFT generative-art PFP-prosjektene etter inntekter som tar sikte på å skape et kulturelt multivers som forbinder menneskeheten samtidig som det bygger bro mellom den digitale og fysiske verdenen.

Subscribe US Now