Shiba Inu og Dogecoin er «verdiløse vitser» og shitcoin-skapere «bør arresteres», sier Lobo fra Wall Street

Jordan Belfort, den tidligere aksjemegleren hvis memoarer ble omgjort til en film med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, advarte mot å investere i kryptovaluta-memer som Dogecoin (DOGE) og Shiba inu (SHIB).

Belfort forklarte at "Folk utnytter et uregulert marked", og understreket at "Jo før regjeringer kommer inn, jo bedre vil det være for kryptovalutaer."

Wall Street Wolf Råd om Dogecoin og Shiba Inu kryptovalutaer

Jordan Belfort, også kjent som Wolf of Wall Street, har advart investorer mot å sette penger inn i kryptovaluta-memer som Dogecoin (DOGE) og Shiba inu (SHIB), i et intervju med The Sun , publisert denne uken.

"Jeg er en blokkjede-fan, men det er mye tull der ute, mange shitcoins som er ubrukelige og eksisterer bare for å skille folk fra pengene deres," mente han.

Wall Street Wolf på Dogecoin og Shiba Inu
Jordan Belfort karakteriserte memecoins som shitcoins og sa at de ikke har noen reell verdi – Kilde: REX

Belfort er en tidligere aksjemegler hvis memoarer har blitt tilpasset til en film med tittelen "The Wolf of Wall Street." Belfort grunnla Stratton Oakmont, som handlet penny-aksjer og lurte investorer med pump- og dump-aksjesalg.

Han erkjente seg skyldig i bedrageri i 1999 og ble fengslet i 22 måneder; han er nå en motiverende foredragsholder. «Jeg ble grådig. …Grådighet er ikke bra,» sa han i 2014 på en motivasjonstale i Dubai.

Les også: The Wolf of Wall Street innrømmer at han tok feil om Bitcoin

Forfatteren av Wolf of Wall Street fortalte The Sun:

"Du hører sprø historier om folk som tjener millioner og milliarder, men for hver person som den er det 10 000 eller 100 000 mennesker som får ** levert til dem i shiba inu… Det er ikke en passende investering."

Belfort la til: "Folk utnytter et uregulert marked og lager shitcoins som ikke har noen verdi og ingen bruk."

Både dogecoin og shiba inu har fått enorm popularitet de siste månedene. Når dette skrives, er DOGE den 10. største kryptovalutaen etter markedsverdi og SHIB er den 13. største.

SHIBA INU
SHIB Prishistorie – Kilde: CoinGoLive
DOGECOIN
DOGE Prishistorie – Kilde: CoinGoLive

Belfort angrep deretter investeringsprosjekter som MILF-mynt og yummy coin, og hevdet at "skruppelløse mennesker starter mynter og går inn i et chatterom og sier ting som er åpenbart ulovlige."

Han understreket: «Folk burde gå i fengsel på alvor – de er ikke legitime. De vil aldri fungere i det hele tatt… Jeg tipper at noen vil ende opp med å bli tiltalt for disse tingene. ”

Avslutningsvis: "Jo før regjeringer går inn, jo bedre vil det være for kryptografi, for når myndighetene begynner å regulere et svart marked, blir det større og bedre."

Les mer:

  • Vil Googles konkurrentprosjekt-token fortsette å ta av?
  • Ansatt truer selskapet som ber om 50 bitcoins, lekker data og koster 22,6 milliarder R$ til markedsverdien.
  • Adidas går inn i Metaverse med NFT-partnerskap

Shiba Inu og Dogecoin-innhold er «verdiløse vitser» og shitcoin-skapere «bør bli arrestert», sier Wolf of Wall Street først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *