Sleeping Giants kan ikke kansellere journalist Bitcoin og fortviler

Allan dos Santos

Twitter-profilen som ble brukt til å "avbryte" høyreorienterte figurer fant til slutt noe umulig å kansellere. Jeg snakker ikke om Léo Lins eller Monark, men en bitcoin-adresse.

Journalisten Allan dos Santos mistet tilgangen til sine viktigste sosiale nettverk som Facebook, Twitter og andre, og etterlot bare Telegrammet. Der begynte han å publisere bitcoin som et middel til å motta donasjoner.

Telegram Allan dos Santos

"I de siste dagene har Allan mistet flere pengeinnsamlingskampanjer på nettet og bruker nå bitcoin for å tjene penger mens han er ulovlig i USA og som en flyktning fra det føderale politiet …

Telegram er bloggerens viktigste sosiale nettverk, han har brukt nettverket til å prøve å samle inn dollar fra følgere. Men Giants ser på plattformen og rapporterer hver bevegelse til bloggeren.», sa Sleeping Giants Twitter. ” – sa gruppen Sleeping Giants.

Anklaget for en meningsforbrytelse, Allan dos Santos er en kortbærende lommemann, fornekter, konspirasjonist og deler ideene til jordplanleggeren Olavo de Carvalho . I en video fra begynnelsen av 2020 forakter journalisten den globale pandemien som har drept millioner av mennesker:

Til tross for de uhyggelige meningene , bør Allan ha rett til å uttrykke dem. Det samme gjør kvinnehateren som spytter på kvinner, homofoben med skjegget med få fingre og hele venstresiden uberørt av de sovende kjemper.

Bitcoin, umulig å sensurere?

Twitter-kommentar

Som en del av kampanjen for å prøve å "holde kjeft" for enhver annen mening, angriper Sleeping Giants direkte inntektskilden til de som er uenige i deres ekstremistiske diskurs.

Men dette er i ferd med å ta slutt. Bruken av bitcoin og kryptovalutaer mot ekstremisme og til fordel for ytringsfrihet har pågått i mange år i Venezuela , Cuba og har nylig blitt et alternativ i Afghanistan .

Bitcoin er først og fremst en protokoll som fungerer på hundretusenvis av datamaskiner rundt om i verden. Ved å være helt åpen kildekode og åpen, kan hvem som helst bli med i nettverket og følge reglene i protokollen.

Dette gjør bitcoin stadig mer desentralisert, og sikrer at ingen selskaper, stater eller myndigheter har kontroll over nettverket. Gjør kryptovalutaen umulig å "avbryte" eller blokkere.

Systemet er helt frivillig og ble født ut av kryptoanarkistiske grupper som Cypherpunk-postlisten der Bitcoin White Paper ble publisert. På grunn av sin anti-skjøre natur, er bitcoin og lignende systemer utenfor rekkevidden til de sovende gigantene.

Les også: Bitcoin Core-utviklingsteam forlater politisk ukorrekt begrep

Det er tydelig fortvilelsen til bevegelsens følgere når de ser strømmen av penger i bitcoin-blokkjeden, noen fordømmer til og med ideen til IRS og STF, som om de hadde litt makt over BTC.

Sleeping Giants og bitcoin-blokkering på børser

Til tross for at det er umulig å sensurere, har bitcoin en seriøs akilleshæl, dets privatliv. Alle transaksjoner på nettverket er offentlige og lett verifiserbare.

Dette åpner for at gruppen av kansellerere kan overvåke noen av Allans transaksjoner for meglere. På denne måten kan de be om sperring av kontoen hos meglerhuset, noe som tillater konfiskering av kryptoaktive stoffer.

Siden børsens bitcoin-adresser er offentlige, er det enkelt å identifisere hvor journalisten vil sende midlene for å veksle mot dollar, med mindre han bruker person-til-person (P2P) transaksjoner, plattformer som Bisq, eller går for enda flere ekstreme løsninger. som personvernspesialiserte kryptovalutaer.

Mynter som Monero er enda mer private enn bitcoin, noe som sikrer at ingen vet hvor de ble av eller hvor donasjonene går. Vi forklarer mer om Monero i videoen nedenfor:

*Dette er en meningsartikkel og gjenspeiler ikke nødvendigvis meningen til Cointimes som et selskap.

Les også:

5 bitcoin-grupper på Telegram du må følge

The Sleeping Giants-innholdet klarer ikke å kansellere Bitcoin fra journalist og fortvilelse dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *